مولوی عبدالحمید در حاشیه دیدار رئیس جمهور با علمای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: پزشکان اولین سفر خود را به استان برای دیدار با مردم پرتلاش و پرتلاش استان سیستان و بلوچستان انجام دادند که یک سفر است. عالی
به گزارش ایسنا، وی گفت: سیستان و بلوچستان قابلیت های بسیاری در زمینه عمران و آبادانی و خدمت به مردم دارد.
مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی روز پنجشنبه در نشست نخبگان و فرهیختگان سیستان و بلوچستان با رئیس جمهور در تالار فردوسی دانشگاه اظهار داشت: از انتخاب فرزندی از مردم بومی و نخبگان سیستان و بلوچستان تشکر می کنیم. سکان ولایت را به او سپرده اید.
اقدامات دولت خاری در چشم دشمن و مایه امید ملت است.
وی بیان کرد: مهمترین سرمایه این کشور مردم هستند و اگر به آنها اعتماد کنید می توانید موانع کشور را برطرف کرده و مشکلات را حل کنید.
به گزارش ایرنا، امام جمعه مسجد اهل سنت مکی زاهدان تصریح کرد: اعتماد به زنان و سپردن مسئولیت های کلیدی به زنان ایرانی یکی دیگر از موضوعاتی است که دولت وحدت ملی به خاطر آن شایسته تقدیر است و امیدواریم دکتر مزیکیان در این مسیر سریعتر حرکت کند. و تلاش بیشتر برای دستیابی به تغییرات؛ زیرا دنیا با ایران دشمنی دارد و این اقدامات خاری در چشم دشمنان و مایه امید ملت است.
مولوی اسماعیل زهی راه رسیدن به خدا را خدمت به مردم دانست و افزود: جلب رضایت مردم موجب رضایت خداوند است و نیازمند حمایت ملت هستیم.
وی افزود: همانگونه که دولت چهاردهم بر اقوام و مذاهب مختلف تکیه کرده است، امیدواریم از نخبگان سیستان و بلوچستان در پست های کلیدی کشور استفاده کند چرا که از ظرفیت و صلاحیت لازم برخوردار هستند و می توانند خدمات و خدمات را تبیین کنند. دولت
مشکلات فعلی ناشی از عدم استفاده صحیح از قابلیت هاست
ایران به عنوان کشوری با توانمندیها و فرهنگ غنی، الگوی سایر کشورهاست زیرا فرهنگ ناب اسلام بر توانمندی کشور افزوده است. مشکلات فعلی ما ناشی از عدم استفاده صحیح از توانمندی ها و استفاده از نخبگان توانمند و شایسته است، امام جمعه مسجد مکی زاهدان با بیان اینکه مطالبه ما از دولت چهاردهم حل مشکلات آموزشی است، گفت: ضریب هوشی بسیار بالاست. در سیستان و بلوچستان و فرزندان این سرزمین. نخبگان فهیم هستند، اگر درست کار و تربیت شوند حرفی برای گفتن دارند و در کشور موثر می شوند.
وی با اشاره به اینکه ایران به عنوان کشوری با ظرفیت ها و فرهنگ غنی الگوی سایر کشورهاست چرا که فرهنگ ناب اسلام توانمندی کشور ما را افزایش داده است، افزود: مشکلات کنونی ما ناشی از عدم استفاده کافی از توانمندی ها و به کارگیری نخبگان توانمند شایسته است.
مولوی اسماعیل زهی گفت: عده ای از ایران مهاجرت کردند و در کشورهای دیگر ساکن شدند در حالی که باید از ظرفیت آن که پایتخت کشور محسوب می شود استفاده کرد و برای بازگشت این افراد چاره اندیشی کرد.
امام جماعت اهل سنت مسجد مکی زاهدان به موضوع شایسته سالاری به عنوان راه حل مشکلات اشاره کرد و ادامه داد: افراد شایسته و نخبه زیادی در داخل کشور وجود دارند که باید از توانمندی آنها برای حل مشکلات موجود استفاده کرد و افرادی را به عنوان راه حل منصوب کرد. مدیران با آگاهی و ظرفیت کاری زیاد سر کار بیایید.
وی خواستار رفع مشکلات آموزش و پرورش و راه از سوی دولت شد و گفت: مهمترین سرمایه این کشور مردم هستند که اگر به آنها اعتماد کنید و به آنها تکیه کنید می توانید موانع کشور را برطرف کنید.
مولوی اسماعیل زهی افزود: اگر بخواهیم این استان را با سایر استان های کشور با توجه به توانمندی ها و امتیازاتشان مقایسه کنیم باید به تاریخ نگاه کنیم که از نظر نخبه گرایی و تحصیل در کجا هستیم.
فرقی بین سخنان شیعه و سنی نیست
وی گفت: اگر به شاخص ها و نتایج نگاه کنیم سیستان و بلوچستان در بین تمام استان های کشور در رتبه آخر قرار دارد. آموزش و پرورش در این استان عملکرد ضعیفی داشته است، یکی دیگر از مشکلات جاده هاست که بیشترین آمار قربانیان جاده ای کشور را تشکیل می دهد. چون بزرگراه و بزرگراه مناسبی نداریم و شاهد تلفات شهروندان خود در جاده ها هستیم.
مولوی عبدالحمید تاکید کرد: همه مردم سیستان و بلوچستان در صلح، اتحاد و برادری در کنار هم زندگی می کنند و همدل هستند. در اظهارات شیعه و سنی تفاوتی نیست، مهم این است که مردم با هم باشند.
امام جمعه اهل سنت مسجد مکی زاهدان با تاکید بر اینکه مطالبه ما تحکیم وحدت است، گفت: کنار هم بودن مردم، هزینه تامین امنیت را به صفر می رساند؛ در حالی که مردم در کنار هم قرار می گیرند. مردم از این مرز و بوم محافظت می کنند و از این مرز و بوم محافظت می کنند و هیچ شرور و دشمنی نمی تواند به سرزمین ما حمله کند، زیرا مردم در کنار هم هستند و با یکدیگر همبستگی و اتحاد دارند.
وی با بیان اینکه درخواست ما حل مشکلات و مسائل از طریق مذاکره است، گفت: توصیه ما به همه اروپا، آمریکا و سازمان بین المللی این است که به جای صدور قطعنامه، مذاکره کنند. گفت و گو باید باز باشد، زیرا مسائل و مشکلات فلسطین قابل حل است.