به گزارش بازار، این خودروساز آمریکایی در سه ماه منتهی به شهریورماه بیش از 426 هزار دستگاه خودرو فروخته است که 53 درصد آن را خودروهای برقی باتری دار و هیبریدی پلاگین تشکیل می دهند.
با این حال، فروش کلی 21 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است و بیش از سه چهارم تحویلها در سه ماه گذشته از سرمایهگذاری مشترک جنرال موتورز با سایک موتور و خودروساز چینی Wuling بوده است. بیوک، کادیلاک و شورلت کمتر از 100000 دستگاه را به خود اختصاص دادند.
حضور سریع چین در عرصه تولید خودروهای برقی و رقابت شدید میان خودروسازان داخلی بر فروش و سودآوری سازندگان خارجی از جمله جنرال موتورز تأثیر گذاشته است. این شرکت در نیمه اول 210 میلیون دلار ضرر برای چین گزارش کرد، در حالی که اوج درآمد سالانه حدود 2 میلیارد دلار بین سالهای 2014 تا 2018 بود.
استیو هیل، رئیس جنرال موتورز چین گفت: «ما با تمرکز بر افزایش فروش و کنترل هزینههای خود، گامهای محتاطانهای برای بازگشت به سودآوری در چین برمیداریم.
بلومبرگ گزارش داد که این نقطه عطف تا حد زیادی مطابق با بازار گسترده تر چین است، جایی که فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی برای اولین بار در ماه جولای از خودروهای بنزینی معمولی پیشی گرفت. طبق گزارش انجمن خودروهای مسافری چین، تحویل خودروهای دارای موتور احتراق داخلی در هشت ماهه اول سال 15 درصد کاهش داشته است.
علاوه بر این، داده های انجمن خودروهای مسافری چین نشان داد که فروش خودروهای الکتریکی تسلا ساخت چین در ماه سپتامبر نسبت به سال گذشته 19.2 درصد افزایش یافته است.
تحویل خودروهای مدل 3 و مدل Y ساخت چین نسبت به ماه قبل 1.9 درصد افزایش داشته است. این شرکت قبلاً تحویل سه ماهه جهانی را اعلام کرده است، اما فروش آن در چین را مشخص نکرده است.
رقیب چینی تسلا، BYD، با خط خودروهای هیبریدی برقی و پلاگین خود، بهترین ماه خود را با 45.56 درصد افزایش سالانه در فروش خودروهای سواری به 417603 دستگاه در ماه سپتامبر ثبت کرد. نتایج BYD نشان داد که 33 هزار و 12 دستگاه خودرو BYD یا 7.9 درصد از کل فروش خارج از کشور به فروش رسیده است.
با افزایش ماه سپتامبر، تسلا شاهد رشد 12 درصدی در فروش خودروهای الکتریکی ساخت چین در دوره جولای تا سپتامبر بود که اولین رشد سه ماهه آن در سال جاری است. غول خودروهای الکتریکی آمریکایی مشوق هایی را برای تشویق مصرف کنندگان در بزرگترین بازار خودروی جهان به کار گرفته است، جایی که رقبایی مانند Xpeng و New برای عرضه مدل های جدید مقرون به صرفه به رقابت پرداخته اند.
به گزارش رویترز، تسلا همچنین قصد دارد از اواخر سال 2025 یک نسخه شش نفره از پرفروشترین و قدیمیترین مدل Y خود را در چین تولید کند. این سازنده خودروهای الکتریکی اعلام کرد که در مسیر ارائه سیستم رانندگی خودران تسلا است. FSD) در چین و اروپا در سال آینده، و این طرح در انتظار تصویب است.