به گزارش روابط عمومی موسسه. صندوق پس انداز فرهنگیان محسن احمدی صبح امروز در جمع مدیران عامل پنج هلدینگ و معاونان و مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان، با توجه به اقتصاد دیجیتال و دانش بنیان، تولید دارایی، تکمیل پروژه های نیمه تمام، سخت گیری اجرای استانداردهای حاکمیت شرکتی، تخصصی شدن و افزایش انضباط بهداشتی و مالی سازمان را به عنوان یکی از مهمترین برنامه های راهبردی دوره مدیریت جدید صندوق ذخیره فرهنگیان، علاوه بر توجه به منزلت و معیشت کشاورزان نام برد.
سودآوری با هدف افزایش ارزش دارایی ها
مدیرکل صندوق پس انداز با اشاره به ماموریت های اصلی صندوق بر لزوم افزایش سودآوری برای ارتقای ارزش دارایی ها و استفاده بهینه از فرصت های اقتصادی تاکید کرد و اظهار داشت: در تمامی هلدینگ ها و شرکت های تابعه علاوه بر پایداری و سودآوری ارزشمند، در مسیر ایجاد منابع پایدار و با اطمینان به جلو حرکت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه تکمیل پروژه های نیمه تمام و تولید دارایی، افزایش شفافیت مالی و اداری و توانمندسازی سرمایه انسانی برای تبدیل صندوق ذخیره فرهنگیان به مدل کسب و کار جدید ضروری است، گفت: تاکید می شود. بر افزایش سلامت شغلی و هم افزایی بین بخشی برای توسعه سیستم حاکمیت شرکتی قرار دارد.
احمدی ادغام یا انحلال برخی شرکت های زیان ده یا توسعه و تکمیل برخی پروژه ها را در راستای هم افزایی بین شرکت ها دانست و بر ساماندهی امور از منابع درون زا تاکید کرد.
نیاز به کنترل و نظارت هوشمند بر فعالیت ها
مدیرعاملی صندوق ذخیره فرهنگیان یکی از انتظارات جامعه فرهنگیان، دولت و وزارت آموزش و پرورش این صندوق شامل افزایش کنترل های داخلی و نظارت هوشمند مستمر بر فعالیت های مالی و تجاری شرکت های تابعه بود.
وی یادآور شد: کسانی که با سلامت، نظافت و مسئولیت پذیری به ماموریت های اصلی محوله عمل کنند، برای ادامه کار در صندوق مشکلی نخواهند داشت، اما انتصابات شخصی و غیر تخصصی پذیرفته نمی شوند و مدیران لایق، متخصص و با انگیزه جایگزین خواهند شد.
اولویت جذب فرزندان مربیان نخبه
دکتر احمدی صندوق ذخیره معلمان را یک صندوق بین نسلی متعلق به اعضای جامعه معلمان کشور دانست که باید برای نسل های آینده به خوبی حفظ شود. بنابراین باید بسترهای مناسبی برای تربیت مدیران جوان و کارآمد با اولویت جذب فرزندان نخبه و تحصیلکرده از خانواده معلمان به کار فراهم شود.
وی همچنین بر اصل شفافیت و لزوم نظارت و مبارزه همه جانبه با فساد که علاوه بر خسارات مالی، به وجهه و اعتبار صندوق لطمه وارد کرده است، تاکید کرد، از این رو مسئولیت داریم برای احیای برند این نهاد تلاش مضاعف کنیم. . . افزایش شفافیت و سلامت
ادامه طرح ارزش گذاری املاک، اجرای طرح های جدید معیشتی فرهنگیان.
محسن احمدی در پایان سخنان خود بار دیگر بر لزوم توجه جدی به منزلت و معیشت صاحبان این صندوق تاکید کرد و خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی در جهت ارتقای خدمات رسانی به فرهنگیان اعضا انجام شده و از این حیث ما قدردان تلاش های گذشته هستیم، اما لازم است. روند خدمت رسانی و ارائه خدمات شتاب بیشتری گرفته است و باید تلاش همه جانبه برای انجام اقدامات مناسب تری صورت گیرد.
وی آمادگی فوری شرکت های سرمایه پذیر برای ورود به بازار سرمایه و پذیرش در بورس را برشمرد و اظهار داشت: اجرای دقیق و سریع مابقی طرح ارزش ملک مهمترین گام در این آدرس است.
مدیرعامل صندوق پس انداز فرهنگیان همچنین از طرح احیای بانک سرمایه با هدف بهره برداری از ظرفیت این شرکت و بهره مندی از طرح های نوین عمر و بیمه عمر در بیمه معلم برای آینده بهتر و آرامش خاطر بیشتر اعضا خبر داد و یادآور شد: : طرح های مختلف دیگر از جمله جابجایی و ساخت مسکن ارزان قیمت فرهنگیان، ارائه انواع کارت های اعتباری، کارت های کرامت و رفاه برای خرید جهیزیه فرزندان و طرح خرید کالا و لوازم اقساطی و خودرو. از جمله طرح هایی که اجرا می شود می توان به اجاره خدمات و اجرای سفرهای گروهی با قیمت مناسب اشاره کرد.