افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
2

مهریه عروس چند بیت کوین است؟

  • کد خبر : 255586
مهریه عروس چند بیت کوین است؟

به گزارش خبرآنلاین، کریپتوکارنسی (یا کریپتوکارنسی) نوعی پول دیجیتال است. که در آن تولید واحد پولی و تأیید صحت تراکنش پولی توسط الگوریتم های رمزگذاری کنترل می شود. و معمولاً به صورت غیرمتمرکز (بدون وابستگی به یک مقام مرکزی) کار می کند. با توجه به تعاریف فراوان و تغییرات در نمونه های رایج ارزهای رمزنگاری […]

به گزارش خبرآنلاین، کریپتوکارنسی (یا کریپتوکارنسی) نوعی پول دیجیتال است. که در آن تولید واحد پولی و تأیید صحت تراکنش پولی توسط الگوریتم های رمزگذاری کنترل می شود. و معمولاً به صورت غیرمتمرکز (بدون وابستگی به یک مقام مرکزی) کار می کند. با توجه به تعاریف فراوان و تغییرات در نمونه های رایج ارزهای رمزنگاری شده، این عبارت از نظر حقوقی دقیق نیست.

ایرنا در خبری نوشت: در جایی دیگر ارز رمزنگاری شده به عنوان «هر ارزی که فقط به صورت دیجیتال وجود دارد» تعریف می شود. معمولاً امیتر یا تنظیم کننده مرکزی ندارد. اما از یک سیستم توزیع شده برای ذخیره تراکنش ها و مدیریت انتشار واحدهای جدید استفاده می کند. و برای جلوگیری از جعل و تراکنش های جعلی به رمزنگاری متکی است. علاوه بر این، در فرهنگ لغت آکسفورد در سال 2014، ارز دیجیتال به عنوان ارز دیجیتال تعریف شد. که در آن از تکنیک های رمزنگاری برای تصویب قانون تولید واحدهای پولی جدید و تأیید انتقال وجوه استفاده می کند. و مستقل از بانک مرکزی وجود دارد، اما امروزه هر سیستم پول الکترونیکی که برای خرید و فروش آنلاین استفاده می شود. و نیازی به بانک مرکزی ندارد، آن را به عنوان ارز دیجیتال تعریف می کنند.

استفاده از ارزهای رمزنگاری شده یکی از پدیده‌های اقتصادی نوظهور در سال‌های اخیر است و حتی برخی از آن به عنوان روشی جایگزین برای تبادل پول در آینده نزدیک یاد کرده‌اند. به همین ترتیب دولت دوازدهم مصوباتی را برای استفاده از سکه وضع کرد و مراکز استخراج آن را واحدهای تولیدی صنعتی در نظر گرفت.

زمینه استفاده از ارزهای دیجیتال.

بر اساس مصوبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ هیات وزیران، در زمینه استفاده از ارزهای رمزنگاری شده، مجاز به استخراج محصولات پردازش رمزنگاری شده (ماینینگ) با اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت است. اما استفاده از ارزهای رمزپایه صرفاً مسئولیت پذیرفتن ریسک از جانب مشتریان است. به صورت ارزی انجام می شود و مشمول حمایت و تضمین دولت و نظام بانکی نمی باشد.

پیش از آن، دولت تصویب کرده بود که «سکه های استخراج شده بر اساس مجوزهای صادر شده صرفاً برای تأمین ارز وارداتی کشور و بر اساس مقررات تعیین شده از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران قابل مبادله خواهد بود» و «حداکثر حد مجاز سکه استخراج شده». و ارز مبادله ای» توسط هر واحد معدنی بر اساس میزان انرژی مصرفی آن واحد و بر اساس دستورالعمل وزارت نیرو تعیین و به صورت دوره ای به بانک مرکزی اعلام می شود.

در 25 خرداد 1402 سیداحسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در حاشیه مراسم افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی در ادامه در مورد استفاده از ارزهای رمزنگاری شده گفت: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم استفاده از قابلیت‌های ارزهای دیجیتال به صورت قانونی برای کمک به شرایط کسب‌وکار کشور اصرار داشت و با همکاری سایر اعضا به‌ویژه بانک مرکزی و وزارت نیرو، متنی را در زمینه تولید دستگاه‌های امنیتی و مبادله ارزهای رمزپایه تهیه کردیم. که مورد تایید اعضای دولت است. امیدواریم با تصویب آن گامی در جهت استفاده از ارزهای رمزپایه برداریم و یکی از محورهای برنامه هفتم توسعه، تخصیص ارزهای رمزپایه است.

کاربران ارزهای دیجیتال در صرافی های ملی

قوه قضائیه تهران با اشاره به مصوبه هیات دولت به کاربران ارزهای دیجیتال در مبادلات داخلی هشدار داد.

۳۰ آذر ۱۴۰۲ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در پیامکی سراسری به شهروندان هشدار داد: استفاده از ارزهای دیجیتال در مبادلات داخلی ممنوع است.

این معاون رئیس جمهور با اشاره به مصوبه هیات مدیره تاکید کرد: ارزهای دیجیتال مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نیستند.

۲۱۷

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=255586

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.