شایانوز- بدون شک یکی از مهم ترین قسمت های هر آشپزخانه سینک ظرفشویی است که در هر خانه ای بسیار ضروری است. سینک ظرفشویی تنها برای شستن ظروف و غذا کاربرد ندارد، بلکه یکی از مهم ترین اجزای طراحی آشپزخانه به حساب می آید که می تواند نقش مهمی در زیبایی فضا داشته باشد. امروزه با پیشرفت طراحی داخلی و جذابیت مواد و تجهیزات، انواع مختلفی از سینک ها به بازار عرضه شده است. نمونه های مختلف این سینک ها یکپارچه و در حال کار هستند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.
سینک روکار و زیر سینک و کاربرد آنها چیست؟
این دو نوع سینک در واقع در نصب آنها متفاوت هستند. سینک ظرفشویی از آن دسته سینک هایی است که از بالا در داخل پیشخوان آشپزخانه نصب می شود و لبه های سینک کمی بالاتر از پیشخوان است و کابینت ها در پایین آن قرار دارند. سینک های زیر سوار معمولا از فولاد ضد زنگ یا گرانیت و مواد مشابه ساخته می شوند که به دلیل نصب آسان و طرح های متنوع در بسیاری از آشپزخانه ها بسیار محبوب هستند.
از طرفی سینک زیر پیشخوان را داریم که به نوع سینک قابل نصب از پایین میز گفته می شود. در این روش سینک از زیر به کانتر ثابت می شود و هیچ لبه ای روی سطح میز وجود ندارد. این مدل سینک معمولا برای آشپزخانه های مدرنی که دارای طرح های مدرن هستند استفاده می شود. زیرا ادغام بسیار ظریف و زیبایی ایجاد می کند و بسیار محبوب است. سینک های زیر mount نسبت به مدل های بلند روش نصب سخت تر و پیچیده تری دارند.
مزایا و معایب سینک های توکار.
بدون شک هیچ ماده و عنصری کاملاً خوب یا کاملاً بد نیست و هر محصولی نقاط مثبت و منفی خود را دارد. در اینجا با مزایا و معایب سینک های روکار و زیر سوار آشنا می شویم.
سینک توکار
از مزایای این محصول می توان به هزینه کم و نصب بسیار ساده آن اشاره کرد که البته طرح و متریال بسیار متنوعی دارد. تغییر آنها آسان است و برای انواع کانترها کار می کنند.
از معایب این سینک می توان به لبه های آن اشاره کرد که روی کانتر قرار می گیرد و گاهی اوقات می تواند از شستن سیم کارت جلوگیری کند. از طرفی می تواند باعث تجمع آب و آلودگی در لبه های اطراف شود.
زیر کار غرق شوید
خوب همانطور که مشخص است یکی از مزایای این سبک سینک یکپارچگی لبه آن با میز است که به زیبایی و تمیزی آشپزخانه کمک می کند. اینجا آب نیست و آلودگی جمع می شود چون لبه ندارد.
اما یکی از معایب سینک زیر سوار این است که نصب پیچیده و هزینه بالاتری دارد، بنابراین در انتخاب نوع کانتر محدودیت دارید. این سبک از سینک ها نیاز به نگهداری و نظافت دقیق تری دارد.
بررسی دوام و استحکام سینک در حال کار و در حال کار.
این دو نوع سینک از نظر دوام و استحکام نیز با هم تفاوت دارند. به عنوان مثال سینک های توکار مقاومت بیشتری دارند زیرا لبه های آنها روی میز قرار می گیرند. از طرفی معمولا در برابر ضربات معمولی و فشار ساده دوام بسیار بالایی دارند. علاوه بر این، نصب ساده آنها به این معنی است که هنگام تعویض یا تعمیر آنها نیازی به انجام کارهای زیادی ندارید.
در حالی که سینک هایی که در حال ساخت هستند دقیقا برای همین موضوع در حال ساخت هستند اما اگر نصاب حرفه ای نباشد و نصب اشتباه انجام شود یا از چسب و گیره های نامناسب استفاده شود سینک دچار مشکلاتی مانند جدا شدن از سینک می شود. متر یا نشت آب وجود خواهد داشت که واقعاً بد است. بنابراین نصب دقیق و صحیح این نوع سینک ها و همچنین کیفیت مواد به کار رفته در آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.