به گزارش بازار، دوازدهمین نشست روسای گروه های مدیریت بحران و پدافند غیرعامل استان ها روز شنبه 18 دی ماه در محل شرکت مدیریت منابع آب ایران برگزار شد.
سیف الله آقابیگی، مدیرکل مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE شرکت مدیریت منابع آب ایران، نظارت مستمر بر وضعیت کشور به ویژه وضعیت استان ها را از وظایف روزانه مدیران استانی خواند.
وی با بیان اینکه علیرغم پیش بینی های هواشناسی در پاییز بارندگی قابل توجهی نداشتیم، در خصوص وضعیت بارندگی ها در کشور بر اساس آمار اعلام شده تا 14 دی ماه، گفت: میانگین بارندگی کشور در سال جاری 45 میلی متر بوده است. تا امروز.
آقابیگی خاطرنشان کرد: در حالی که بر اساس نرمال بلندمدت 53 سال باید 66 میلی متر بارندگی در کشور می بارید اما اکنون در اکثر حوضه های آبریز با کاهش 33 درصدی بارندگی مواجه هستیم و حتی 8 درصد نسبت به سال گذشته عقب هستیم. سالی که سال بسیار سختی بود. بنابراین در هر دو استان پربارش و خشک آمار بارندگی نگران کننده است.
وی ادامه داد: بر اساس این آمار استان هایی مانند تهران، قم، مرکزی، فارس، قزوین، زنجان، البرز، چهارمحال و بختیاری کاهش چشمگیری در بارندگی های بلند مدت داشته اند و استان هایی مانند خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد. و اصفهان کاهش چشمگیری را تجربه کرده اند. این در حالی است که تنها استان های سمنان، مازندران، خراسان شمالی و گلستان بارندگی را از 9 به 30 درصد افزایش داده اند.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان اینکه آمار سدهای کشور نیز خوب نیست، گفت: اکنون کل آب ورودی به سدهای کشور 4.6 میلیارد مترمکعب است. با وجود سهم کم سدها به مخازن، میزان تولید سدها با رشد 21 درصدی همچنان بالاست و میزان پرشدن سدهای کشور نیز 40 درصد است.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که موضوع کشور را مسئله آب عنوان کردند و گفتند: باید برای این موضوع تفکر علمی صورت گیرد، تاکید کرد: این بیانات رهبری مسئولیت پدافند غیرعامل را افزایش می دهد. بخش آب
آقابیگی تصریح کرد: عدم توجه به مدیریت بحران و پدافند ناکارآمد ناشی از عدم اعتقاد به شرایط کشور است. اینکه آیا باید در حوزه دفاعی کار علمی انجام شود.
مدیرکل مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE شرکت مدیریت منابع آب ایران از تدوین آیین نامه جدید در حوزه پدافند غیرعامل خبر داد و اظهار داشت: بر اساس این آیین نامه ساختار کمیته های تخصصی مدیریت بحران استان ها تغییر که اکنون در مرحله بررسی و ارزیابی نهایی است و پس از اعلام آن، جلسات مربوطه با عنوان «ستاد مدیریت اورژانس» در استان ها تشکیل شود.
آقابیگی خاطرنشان کرد: سامانه بهداشت، ایمنی، محیط زیست، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت نیرو که ترکیبی از سه سامانه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، مدیریت ریسک وزارت نیرو و مدیریت محیط زیست، ایمنی، بهداشت و امور اجتماعی وزارتخانه نیروی آماده مرکز برنامه ریزی و اقدامات حوزه های سه گانه آب کشور می باشد.
وی بررسی دقیق و اجرای وظایف استانداردهای بهداشتی، ایمنی، زیست محیطی، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران توسط ستاد استانی و مدیران وزارت نیرو را مهم برشمرد.
مدیر کل مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE شرکت مدیریت منابع آب ایران در سخنانی آخرین وضعیت ابلاغی مجموعه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل و HSE شرکت های آب منطقه ای و همچنین دستور کار سلامت را تشریح کرد. ، سیستم مدیریت بحران امنیت و محیط زیست و پدافند غیرعامل.
بر اساس این گزارش، در این نشست دوره آموزشی الزامات و استانداردهای مربوط به بیمه اموال غیرمنقول توسط دکتر نیلچیان برگزار شد.
وی در سخنان خود بر تحقق اهداف بند (ج) ماده 13 قانون مدیریت بحران کشور تاکید کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به مستندات اولیه و لزوم رعایت تکالیف قانونی و حفظ زیرساخت های مهم آبی کشور. ارزش واقعی دارایی شرکت ها باید بر اساس کارشناسان، آمارهای به روز و قوانین جامع بیمه، تنظیم و انعقاد قراردادهای بیمه اموال منقول و غیرمنقول قابل بیمه و همچنین بیمه جامع پروژه های عمرانی تعیین شود.
به گزارش شبکه خبری آب ایران، در ادامه این نشست یک روزه پیرامون امنیت فضای مجازی و امنیت سایبری سیستم های صنعتی و مسئولیت های محوله بحث و تبادل نظر شد و در پایان به طرح سوال و جلسه پاسخگویی برگزار شد.