مریم عادل نیا در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص سطح برگزاری این مسابقه اظهار داشت: در استان اصفهان همواره شاهد حضور قاریان و حافظان توانمند در صحنه مسابقه هستیم و در دو سال اخیر با توجه به رشد مسابقات امکانات و کیفیت مسابقات، حداکثر حضور آنها در مسابقات رخ داده است.
و افزود: در این دوره برخی از شهرستان ها که در دوره های قبل کمتر حضور داشتند، حضور فعال و غالب داشته اند.
رئیس تیم داوری مسابقات اوقاف قرآن استان اصفهان با اشاره به سطح برگزاری این مسابقات گفت: کیفیت برگزاری مسابقات در استان اصفهان در سطح کشوری است و مسئولان برگزار کننده در این زمینه تلاش زیادی کرده اند. جهت؛ نظم و هماهنگی که در مسابقات به چشم می خورد حاصل تلاش عوامل اجرایی در روزهای اخیر است.
وی در رابطه با لزوم افزایش استقبال از مسابقات، تصریح کرد: حضور عموم مردم در محیط مسابقات قرآن نیازمند اطلاع رسانی، تبلیغات و برنامه های موازی خارج از این رویداد است. در این راستا برگزاری همایش ها و کلاس های تفسیر قرآن برای عموم مردم و خانواده های قرآنی می تواند موثر باشد.
عادل نیا با اشاره به ارتقای سطح کیفی شرکت کنندگان وی گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی و رفع مشکلات شرکت کنندگان توسط معلمان به ارتقای سطح آنان کمک می کند. حضور مربی بعد از مسابقه در بیان اعتراضات و مشاهدات هر یک از شرکت کنندگان بسیار موثر است.
وی با تاکید بر نقش تعامل بین دستگاه ها در رویدادهای قرآنی گفت: اگر همه دستگاه ها علاقه مند به برگزاری مسابقات، افزایش کیفیت، مشارکت در اهدای جوایز به همه شرکت کنندگان و همچنین انجام تبلیغات باشند، چنین رویدادی با اشتیاق و جذابیت بیشتری همراه خواهد بود. سطح استان
رئیس تیم داوری مسابقات قرآن اوقاف استان اصفهان با اشاره به حضور نوجوانان در این مسابقات تصریح کرد: حضور رده سنی 12 تا 18 سال در این مسابقات امری پسندیده است و این فرصت را به آنها می دهد تا خود را در فضای رقابتی بسنجید
وی افزود: این حادثه تاثیر بسزایی در شکوفایی جامعه قرآنی داشت و مردم را به تلاش برای حفظ و قرائت قرآن برای رسیدن به مسابقات تشویق کرد. در این مرحله نیز همانند شهرستان شاهد حضور نوجوانان توانمند در رشته های حفظ عمومی و قرائت تحقیقی بودیم.