افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 1 November , 2024
0

مرگ تلخ آرتین کوچولو در باشگاه ژیمناستیک تهران/ خواستم ببوسمش و دیدم نفس نمی کشد + عکس و فیلم گفتگو با مادر دلشکسته!

  • کد خبر : 417446
مرگ تلخ آرتین کوچولو در باشگاه ژیمناستیک تهران/ خواستم ببوسمش و دیدم نفس نمی کشد + عکس و فیلم گفتگو با مادر دلشکسته!

به گزارش خبرنگار رکنا جمعه گذشته تنها پسر یک خانواده تهرانی در باشگاهی در غرب تهران مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان جان باخت. اسم پسر 6 ساله آرتین حیدری خامنه بود. مادر آرتین کوچولو در گفت وگو با خبرنگار رکنا، درباره بزرگی این حادثه گفت: روز جمعه پسرم را به کلاس ویژه […]

به گزارش خبرنگار رکنا جمعه گذشته تنها پسر یک خانواده تهرانی در باشگاهی در غرب تهران مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان جان باخت. اسم پسر 6 ساله آرتین حیدری خامنه بود.

مادر آرتین کوچولو در گفت وگو با خبرنگار رکنا، درباره بزرگی این حادثه گفت: روز جمعه پسرم را به کلاس ویژه فرستادم. باشگاه او یک ژیمناستیک فرستاده بود. زمان کلاس دو ساعت بود. حوالی ساعت 12:30 با من تماس گرفتند و گفتند سریع برو آرتین پایش رگ به رگ شده و حوصله ندارد. من و همسرم با عجله رفتیم. خانمی از باشگاه در را باز کرد و گفت سریع برویم بیمارستان تریتا. آرتین به بیمارستان منتقل شده است. نگران دلیلش را پرسیدم، فقط گفت به دلیل بی حوصلگی او را به بیمارستان بردند.

با همسرم به بیمارستان رفتم و مربی پسرم را آنجا دیدم. از او پرسیدم چه شد که ناگهان پرده اورژانس را کنار زدند و آرتین را دیدم که بیهوش و ناتوان روی تخت دراز کشیده و به دستگاه وصل شده است. من چند ساعت بعد شوکه شدم.

آرتین حیدری خامنه

از مربی پرسیدم چه اتفاقی افتاده است، او گفت آرتین به سمت گنجه ای که وزنه ها در آن نگهداری می شد رفت و وزنه ها روی او افتاد. او حتی گفت که بچه های دیگر هم مجروح شده اند. اما بعد از بررسی متوجه شدم که هیچ کس دیگری آسیب ندیده و فقط آرتین آسیب دیده است. ضمناً در اظهارات مربی تناقضاتی وجود داشت و باشگاه را محکوم کردیم. واقعاً نمی‌دانم چطور ممکن است این اتفاق بیفتد یا آرتین دستش را به سمت کمد برد یا آن وزنه‌ها روی سرش افتاد.

مادر آرتین در ادامه تاکید کرد: این کمد بسیار معمولی و نامناسب بود; چیزی شبیه به کابینت هایی که برای قرار دادن مجسمه ها استفاده می شد. اگر قرار بود چنین کمدی در باشگاه باشد، باید روی دیوار نصب می شد. وقتی برای بررسی رفتم، چنین قفلی وجود نداشت، و به نظر می رسد که آنها این قفل را بدون هیچ امنیتی اضافه کرده اند. وزنه های سنگین باید جای خود را داشته باشند اما این کابینت برای نگهداری وزنه مناسب نبود. بچه های دیگر در سالن ورزش می کردند و ممکن بود یکی از آنها به کمد بخورد و اتفاق دیگری رخ دهد. نمی دانم مربی وقتی این کمد و وزنه ها را در این مکان می گذاشت به چه فکر می کرد.

آرتین حیدری خامنه

مادر این پسر 6 ساله متوفی در ادامه افزود: همچنین محل کمد قابل رویت نبود و خانواده ها در صورت مشاهده نمی توانستند آن را گزارش کنند.

وی روند تحقیقات پلیسی و قضایی این پرونده را اینگونه تشریح کرد: این اتفاق روز جمعه 13 آبان ماه رخ داد. پس از این حادثه پرونده به کلانتری منتقل و به مراجع قضایی معرفی شد. خودمان به کلانتری رفتیم و آنها از ما خواستند فیلم دوربین باشگاه را بگیریم و دنبال شاهد باشیم. به عبارت دیگر همه مراحل را خودمان دنبال می کنیم. اکنون این پرونده روز شنبه به دادگاه می رود. نکته دیگر اینکه دوربین مدار بسته داخل باشگاه تعبیه نشده و فقط در ورودی و خروجی اورژانس بوده است. شماره مربی را هم در اختیار کلانتری قرار دادیم و به نظر می رسد مدیریت باشگاه هم مورد بررسی قرار گرفت. در حال حاضر شکایت ما در کلانتری 181 ثبت شده است.

روزنامه نگار: “فرزند دیگری داری؟”

مادر: نه آرتین تنها پسرم بود.

وی در پایان تصریح کرد: آرتین از تیرماه به ورزشگاه می رود اما از ابتدا ایمنی کافی برای بچه ها وجود نداشت حتی وسایلی مانند توپ بادی و سایر وسایل ورزشی مناسب نبود.

آرتین حیدری خامنه

ایمنی اجباری باشگاه های ورزشی: استانداردهای سلامت کودکان

طبق مقررات، باشگاه های ورزشی در ایران باید اصول ایمنی خاصی را که توسط وزارت ورزش و جوانان و سایر نهادهای مسئول تدوین شده است رعایت کنند. از جمله این اصول می توان به استاندارد سازی تجهیزات که به معنای همه ورزش هاست اشاره کرد. تجهیزات باید سالم، عاری از ایراد و مطابق با استانداردها، ایمن و به طور منظم بازرسی و تعمیر شوند. فضای ورزشی باید به گونه ای طراحی شود که احتمال برخورد و آسیب به حداقل برسد. مصالح استاندارد و ضد لغزش نور و تهویه مناسب نیز در فضای ورزش ضروری است و باید دید کافی و دمای مطلوب برای کاهش مشکلات تنفسی و حوادث احتمالی فراهم شود.

در باشگاه های ویژه کودکان باید امنیت بیشتری در نظر گرفته شود. وسایل ورزشی مناسب برای کودکان باید متناسب با سن، قد و قدرت بدنی آنها باشد و از مواد ایمن ساخته شده باشد. تجهیزات سنگین و قفسه ها باید محکم به دیوار یا زمین بسته شوند تا نتوانند. فضاهای ورزشی کودکان باید به گونه ای طراحی شود که خطر سقوط و برخورد کاهش یابد و مربیان باید تشک های نرم و ضربه گیر را در اطراف تجهیزات قرار دهند. همچنین دانش کافی در زمینه ایمنی کودک و روانشناسی و کمک های اولیه داشته باشد.

هنگام استفاده از وسایل و انجام حرکات خطرناک، نظارت مستقیم و مستمر مربی بر کودکان الزامی است. ورود و خروج از سالن های ورزشی باید برای کودکان و والدین ایمن باشد و از خطراتی مانند لغزنده بودن پله ها و لبه های تیز جلوگیری شود.

از نظر اداری و حقوقی باشگاه ها باید دارای مجوز رسمی فعالیت و بیمه مسئولیت باشند که خسارت های احتمالی را پوشش دهد. علائم هشدار دهنده و آموزش ایمنی باید در نقاط حساس نصب شود و آموزش های اولیه ایمنی به کودکان و والدین ارائه شود. علاوه بر این، باشگاه ها باید به اورژانس ها و جعبه های کمک های اولیه دسترسی داشته باشند و کارکنان باید آموزش های لازم را دیده باشند تا بتوانند در صورت بروز حادثه خدمات فوری ارائه دهند. این مجموعه از اصول امنیتی ضروری است. حفظ سلامتی و ایجاد محیطی امن برای ورزش کودکان و باشگاه ها باید به شدت این موارد را رعایت کنند

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=417446

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.