به گزارش رکنا؛ پایگاه اطلاع رسانی دولت دکتر مسعود مزیکیان در پی برنامه های اولین سفر حکومت وحدت ملی به سیستان و بلوچستان، بعدازظهر امروز پنجشنبه در دیدار با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان، تشکر و قدردانی کرد. شما برای تلاش های شما و کمک در جریان تبلیغات انتخاباتی در حمایت: بدون شک اگر انجمن ها، احزاب و تشکل های فرهنگی و سیاسی تقویت شوند و بر اساس اهداف و ساختار تشکیلاتی خود با اراده عمل و پیشروی کنند، می توانند جامعه را بسازند.
رئیس جمهور با اشاره به خطبه 216 نهج البلاغه که رابطه حاکمیت و ملت و همچنین دیدگاه اندیشمندان معاصر را بیان می کند، افزود: هم از نظر حضرت علی (ع) و هم از نظر اندیشمندان معاصری مانند کومو نویسنده در کتاب راه باریک به سوی آزادی، در این مورد تاکید شده است که جامعه برای دیدن صلح و دستیابی به انصاف و عدالت نیاز به حکومتی مقتدر برای رسیدگی به اختلافات و اختلافات دارد. اگرچه مواردی داشته ایم که دولت مقتدر جنایات بیشتری مرتکب شده است، اما شرط نظم و آرامش در جامعه داشتن حکومت مقتدر بوده و هست.
وی با تأکید بر اینکه جامعه قطعاً به حاکم و حکومت نیاز دارد، چه حاکم عادل باشد و چه مستبد، تصریح کرد: قدرت طبیعتاً میل به دیکتاتوری دارد و اگر از من به عنوان یک حاکم بسیار تعریف شود، تصور می کنم که فلانی شده ام و بعد. شروع به امر و نهی می کنم و سراغ موضوعاتی می روم که نباید بروم و کم کم از چارچوب و قانون خارج می شوم و خود را فراتر از قانون می بینم. راه کنترل قدرت و عدم تبدیل آن به دیکتاتوری، داشتن جامعه ای قدرتمند است که قدرت و حکومت حاکم در برابر آن مطالبه گر باشد. همانطور که حضرت علی نیز می فرماید مردم جز با حاکم عادل به آرامش نمی رسند و حاکم و حکومت عادل نمی شوند و عادل نمی مانند مگر با جامعه مطالبه گر باشند.
رئیسجمهور همچنین فعالان و گروههای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را به خواستار اصلاح جامعه در چارچوب قانونی نظام و کشور دعوت کرد و گفت: معتقدیم همانطور که دولت برای موفقیت باید قدرت داشته باشد، جامعه نیز باید کنترل داشته باشد. حکومت برای پرهیز از دیکتاتوری نیاز به قدرت دارد و این شما هستید که می توانید این قدرت را در جامعه ایجاد کنید، اما در چارچوب قانون، زیرا اگر قانون و توافقات اجتماعی با هم برخورد کنند، در جامعه و جناح راست اختلاف ایجاد می شود. از دست خواهد رفت. بود
دکتر مزیکیان با بیان اینکه آزادی مسیری باریک بین حکومت مقتدر و جامعه مقتدر است، تصریح کرد: تغییر بدون اراده جامعه و بدون حاکم شایسته امکان پذیر نیست. ما پایبند حرفمان هستیم و نباید ما را خیلی بزرگ کنند تا بتوانیم در جهت رفع مشکلات گام برداریم.
رئیس جمهور در ادامه موفقیت های دولت در اقدامات انجام شده از جمله انتصاب استاندار بلوچ اهل سنت در سیستان و بلوچستان و استاندار عرب در خوزستان را در سایه حمایت ها و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب میسر کرد. وی افزود: اقدامات انجام شده نشان می دهد که درون و ساختار دولت فدرال شکل گرفته است، هرچند ممکن است برخی از تمامیت خواهان از این تحولات مثبت ناراضی باشند.
وی با بیان اینکه حکومت وحدت ملی در مسیر تغییر روندهای نادرست در کشور قرار دارد، اما تحقق این هدف زمان بر است و یکباره اتفاق نمی افتد، گفت: ما معتقدیم که تغییر در روند نادرست باعث می شود. لزوماً به معنای تغییر مدیران نیست و نباید باشد. او به جای استفاده از مدیران مجرب، آنها را به دلایل مختلف حذف کرد. وظیفه حاکمیت این است که اگر مدیری مرتکب اشتباه شد، راهنمایی و تقویت کند نه اینکه او را رها کند.
رئیس جمهور تصریح کرد: مشکل کشور مدیران نیست، ما 45 سال افراد را عوض کردیم، اما حالا باید پاسخ دهیم که چرا وضعیت اصلاح نشده است؟ مذهبی یا غیر مذهبی، کرد، ترک، عرب یا خارجی، هر که بهتر کار می کند و متخصص است باید بماند و به کار خود ادامه دهد.
رئیس جمهور همچنین بر لزوم ثبات در تصمیم گیری ها و پایبندی رهبران به سیاست های کشور تاکید کرد و گفت: خداوند متعال با سخنان محکم و محکم خود از صالحان حمایت می کند، چرا امروز یک چیز می گوییم و فردا چیز دیگری؟ آیا امروز قانون می گذاریم و فردا تغییر می دهیم؟ باید محکم، مستند و علمی حرف بزنیم و پایبند باشیم.
دکتر مزیکیان با بیان اینکه شعار ما در ایام انتخابات اجرای سند چشم انداز بود، اما گفتند برنامه ای برای ریاست جمهوری نداریم، افزود: وقتی راه و مسیر روشن است، باید راه و مسیری هم مشخص شود. با تغییر درایور نمی توان آن را تغییر داد، آیا می توان برخلاف سیاست ها و دیدگاه های کلی حرکت کرد؟» آیا ما عمل می کنیم و برای خود برنامه ریزی می کنیم؟
رئیسجمهور در پایان تصریح کرد: شما انجمنها، سمنها، گروههای فرهنگی و هنری میتوانید ما را در این مسیر یاری کنید و چارچوبی محکم بسازید، وظیفه ما کمک به شما و رفتار عدالتخواهانه و قانونی با شما است.