افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 1 November , 2024
1

مردم سرگردان برای دریافت ارز مسافرتی در ترمینال سلام + فیلم و عکس

  • کد خبر : 397271
مردم سرگردان برای دریافت ارز مسافرتی در ترمینال سلام + فیلم و عکس

به گزارش رکنا، اختلال در سیستم پرداخت ارزی و سوء مدیریت باعث شده بسیاری از مسافران و زائران به حج عمره بروند. سلام ترمینال گم شدن در فرودگاه امام خمینی; مشکل اصلی عدم پرداخت ارز مسافران است در حالی که مردم پول را پرداخت کرده اند و زمان پرواز آنها گذشته است. مشاهدات نشان می […]

به گزارش رکنا، اختلال در سیستم پرداخت ارزی و سوء مدیریت باعث شده بسیاری از مسافران و زائران به حج عمره بروند. سلام ترمینال گم شدن در فرودگاه امام خمینی; مشکل اصلی عدم پرداخت ارز مسافران است در حالی که مردم پول را پرداخت کرده اند و زمان پرواز آنها گذشته است.

مشاهدات نشان می دهد تعداد زیادی از مسافران و زائران حج عمره نتوانسته اند ارز خود را در حین پرداخت پول دریافت کنند.

یکی از مسافران گفت: برای ادای حج عمره به فرودگاه امام خمینی آمده ایم. سیستم ها خراب است و تا پول دریافت کرده اند ارز نمی دهند.

وی پس از تاکید بر اینکه در باجه بانک ملی تنها یک نفر حضور دارد و پاسخی نمی دهد، ادامه داد: یک سری پروازها از زمان حرکت خود گذشت و شرکت هواپیمایی گفت که من پرواز می کنم و کاری ندارم که دلار دریافت می کنید یا خیر. . اعتراض مردم زیاد است و هیچ مسئولی مسئولیتی بر عهده نمی گیرد.

این زائر حج عمره در ادامه تاکید کرد: تمامی سامانه ها و باجه های ارزی خاموش است و بسیاری از مسافران و زائران مسن در نوبت دریافت ارز هستند، اما هیچکس پاسخگو نیست.

شهر فرودگاهی: بانک مرکزی مقصر اخلال در سامانه ارز مسافرتی است

اهورا محمدی درباره وقفه در پرداخت ارز به مسافران در فرودگاه امام گفت: طبق نظارت ها چندین شب بوده که سامانه بین ساعت 4 تا 4:30 بامداد و دوباره حوالی ساعت 7 صبح خطا می دهد. صبح درست میشه

وی ادامه داد: از بانک ملی، سامانه الکترونیکی و… رایزنی کرده ایم و همه می گویند; هیچ مشکلی در سیستم وجود ندارد. در این زمینه جلساتی با بانک ملی و گذرنامه داشته ایم اما به نتیجه ای نرسیده ایم.

وی افزود: یکی از مشکلات این اداره کل این است که حوزه فناوری اطلاعات بانک مرکزی شیفت شب ندارد. امروز قرار است جلسه ای با بانک مرکزی برای حل این مشکل داشته باشیم.

مدیر روابط عمومی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) تاکید کرد: موضوع قطع سامانه پرداخت ارزی مسافران ربطی به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ندارد.

لازم به ذکر است که پیگیری های بانک مرکزی و بانک ملی در خصوص علت این مشکل تاکنون به نتیجه نرسیده است، اما انتظار می رود مسئولین بانک ملی مسئول علت این اختلال باشند. و سرگردانی در شهر

اعزام زائران ایرانی به عمره مفرده امسال پس از 9 سال انتظار آغاز شد و در دور جدید اعزام که از 28 شهریور ماه آغاز شد، بیش از 14 هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی مشرف شدند.

گفتنی است، اگرچه پروازهای حج و عمره از 7 شهریور آغاز شده و تاکنون بیش از 18 هزار زائر مشرف شده اند، اما بعد از ظهر دیروز بانک مرکزی شرایط پرداخت ارز مسافرتی به زائران عمره را اعلام و تاکید کرد: تامین و پرداخت ارز (اسکناس). سفر به ارزش 500 یورو یا معادل آن به سایر ارزها برای زائران عمره مجرد طبق سایر مقررات فروش ارز مسافرتی مجاز است.

همچنین با توجه به اینکه سازمان حج و زیارت فهرست زائران انفرادی حج عمره را به بانک ملی ایران (به صورت سامانه یا نامه فیزیکی) اعلام می کند، فروش ارز مسافرتی زائران حج عمره صرفاً طبق موارد ذکر شده انجام می شود. لیست، بدون ارائه اسکناس یا گذرنامه در شعب بانک ملی ایران در داخل شهر امکان پذیر است.

بر اساس بند (44) جزء «ب» بند سوم مجموعه مقررات پولی، شرایط پرداخت ارز مسافران هوایی به شرح زیر است:

تحویل و پرداخت ارز مسافرتی (به صورت اسکناس) سالی یک بار به مسافران هوایی حداکثر به مبلغ 500 (پانصد) یورو یا معادل آن به سایر ارزها مجاز است.

تبصره 1 – مدارک مورد نیاز هنگام مراجعه به بانک و ارائه درخواست خرید ارز و گذرنامه معتبر جمهوری اسلامی ایران، بلیط پرواز یک طرفه یا رفت و برگشت (کاغذی یا الکترونیکی) و فیش پرداختی هزینه های خروج نظارت بازرسان بانک باید در سوابق نگهداری شود.

تبصره 2 – فروش ارز مسافرتی در بستر سامانه اینترنتی منوط به احراز هویت کامل مسافر اعم از استعلام ثبت احوال، شماره حساب متقاضی و ذخیره دیجیتال سوابق احراز هویت و به شرط پذیرش کلیه مسئولیت های مربوطه توسط بانک عامل، بدون مانع است.

تبصره 3 – تامین و پرداخت ارز به مسافران با سن قانونی کمتر از 5 سال امکان پذیر نمی باشد.

تبصره 4: ارائه یا پرداخت ارز مسافرتی به ایرانیان مقیم خارج از کشور مجاز نمی باشد و در خصوص موارد ایرانیان مقیم خارج از کشور استعلام از وزارت امور خارجه الزامی است.

تبصره 5 – در صورت امکان استفاده از سایر وسایل پرداخت (کارت، حواله و …) مجاز است.

تبصره 6 – تأمین و پرداخت ارز (به صورت اسکناس) به مبلغ 500 (پانصد) یورو یا معادل آن به سایر ارزها به زائران و هیئت های اعزامی سازمان حج و زیارت مشروط بر اینکه مشخصات هر یک از آنها درج شود. زائر در سامانه سازمان مذکور ثبت و تأیید و توسط شعب مؤسسه اعتباری قابل مشاهده است، همچنین پرداخت ارز به زائران مذکور در شعبه مؤسسه اعتباری و تأمین مبلغ ارزی برابر مبلغ فوق محدودیتی در عرضه ارز مسافرتی در همان سال برای زائران مذکور ایجاد نمی کند.

منبع: تسنیم

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=397271

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.