به گزارش رکنا، محمد ترکمانه مدیرعاملی است بنیاد برکت وی در دومین رویداد ملی «مدرسه های آینده» گفت: هدف از برگزاری این رویداد؛ ارائه روش های نوین در تصمیم گیری و مدیریت کلان آموزش و پرورش (مدیریت درونی مدیریت مدرسه)، هم افزایی نهادها در رویکرد مدارس محلات، سیستم های ساختمانی و فناوری های ساختمانی، سیستم های گرمایشی و سرمایشی نوین و تجهیزات و استفاده الکترونیکی. هوش مصنوعی در مرحله طراحی، ساخت و تجهیز می باشد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت بنیاد برکت با ساخت مدارس آغاز شد، گفت: مدارس فعلی کشور بیشتر از نوع مدارسی هستند که با فناوری های سنتی و با استانداردهای معمول در ساخت مدارس ساخته شده اند. . اگرچه ساخت این مدارس هر سال پیشرفت کرده است، اما در دنیا شاهد بوده ایم که در بحث مدرسه سازی از فناوری های جدید و تجهیزات به روز در نوآوری های آموزشی استفاده شده است. این عدد به دانش آموزان کمک می کند تا مطالب و محیط آموزشی را بهتر درک کنند.
وی تاکید کرد: معماری مدارس در گذشته هویت خاصی داشت و در هر دوره از تاریخ به سبکی متفاوت طراحی می شد. ضروری است که هویت معماری مدارس باستانی در ساخت مدارس کنونی رایج شود، زیرا توجه به معماری مدارس به دانش آموزان روحیه و انگیزه می دهد.
وی افزود: سرعت و پیشرفت در ساخت مدارس و آموزش و پرورش ما با سطح جهانی همخوانی ندارد. این موضوع نیازمند تلاش بیشتر برای رسیدن به رشد و تعالی در نظام آموزشی کشور است. یکی از راه های رسیدن به این هدف تطبیق توانمندی های کشور با توانمندی های جهانی است. آموزش و پرورش و بنیاد برکت باید از برنامههای رویداد «مدرسههای آینده» حمایت کنند تا طرحهای منتخب در صحنه عملیاتی شوند.
مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: این بنیاد ضمن حمایت از طرح های دانش بنیان مشارکت در مدرسه سازی را در پروژه هایی که از طرح های این رویداد بهره مند می شوند، در اولویت قرار داده است.