سید فرید موسویعضو کمیسیون اقتصادی شورای اسلامیوی در خصوص پذیرش گزینه پیشنهادی برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط نمایندگان گفت: احمد میدری دارای تجربه، سوابق و نظرات کاملاً منطبق با وظایف وزارت کار است. در این زمینه ما با مسئولیت های تجاری و اجتماعی زیادی روبرو هستیم و آقای میدری سال ها در حوزه سلامت فعالیت کرده و به خوبی با این مسائل آشنا هستند.
وی افزود: در سال های اخیر انتقادات زیادی به سیاست های گروه های زیرمجموعه وزارت کار شده است و مواضع آقای میدری همواره در راستای مبارزه با فساد بوده و ایشان بر شفافیت در این زمینه تاکید داشته اند. .
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه میدری به نقش تشکل ها و مردم در حوزه اجتماعی معتقد است، گفت: همه این ویژگی ها در کنار هم از او فردی شایسته برای تصدی پست وزارت کار ساخته است. امیدوارم همکارانم با توجه به نیاز این وزارتخانه و مشکلات این حوزه و سوابق و تجربیات آقای میدری در این زمینه، ایشان را با رای بالا به دولت اعزام کنند تا بتوانیم مشکلات و دغدغه های این حوزه را برطرف کنیم. میدانی با حضور او
وی در خصوص نظر کمیسیون متبوع خود درباره وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اکثریت اعضای کمیسیون و حتی کمیسیونهای تخصصی مرتبط با وزارت کار موافق حضور آقای دکتر هستند. میدری در کابینه دولت طبیعی است که برخی مخالفان تلاش می کنند مخالفان را بزرگتر از آنچه که اجازه می دهند جلوه دهند، اما بینش کارشناسی و تجربیات میدری در حوزه رفاه چیزی نیست که همکاران من در مجلس از آن غافل شده باشند.
موسوی یادآور شد: فراموش نکنیم که آقای رئیس جمهور بر تحقق وعده های خود تاکید داشتند و طبیعتاً با این ترکیب می تواند به وعده های خود عمل کند.
احمد میدری کیست؟
احمد میدری (زاده ۱۳۴۲ در آبادان) اقتصاددان ایرانی و معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. وی نماینده آبادان در دوره ششم شورای اسلامی و عضویت در شورای اقتصاد بود. کمیسیون مجمع. وی دارای دکترای تخصصی اقتصاد و کارشناسی ارشد توسعه و برنامه ریزی اقتصادی از دانشگاه تهران است. میدری سابقه تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی و شهید چمران اهواز را دارد و در سال 1391 یک دوره کوتاه مدت آموزشی و پژوهشی را در دانشگاه ملل متحد گذرانده است.
جهت گیری و پژوهش احمد میدری حاکی از گرایش وی به اقتصاد نهادی است و لذا برخی از نسخه های اقتصاددانان لیبرال را رد می کند. یکی از این موارد بحث هدفمندی یارانه ها بود که از روزهای پایانی پاییز سال 93 اجرا شد و چند تن از صاحب نظران با آن مخالفت کردند و در مناظره ها و نوشته هایی عنوان کردند که این طرح قابلیت حل مشکلات ساختاری را دارد. مشکلات اقتصاد ایران به سه دلیل کلیدی برمی گردد. اینطور نیست که این سه دلیل شامل رقابت، مالکیت خصوصی و بازار باشد.
احمد میدری در انتخابات زودهنگام چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ایران به عنوان مشاور اقتصادی مسعود مزانیان کاندیدای جبهه اصلاحات در برنامه میزگرد اقتصادی شبکه یک سیما حضور یافت. میدری در این میزگرد به ارائه آموزش و سلامت پرداخت. به عنوان دو کالای عمومی که باید خارج از سیستم بازار در اختیار شهروندان قرار گیرد. این اقتصاددان بازسازی اقتصادی مبتنی بر عدالت اجتماعی را ایده اصلی پزشکان دانست
معاون وزیر رفاه اجتماعی
میدری از سال 1392 به عنوان معاون رفاه اجتماعی آغاز به کار کرد و همزمان به سمت دبیری هیات مدیره تامین اجتماعی منصوب شد. وی از سال ۱۳۹۵ ریاست کمیته آمار (شورای آمار) وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را برعهده دارد. یکی دیگر از طرحهای مهمی که در این دوره توسط وزارت رفاه اجتماعی و بهداشت اجرا شد، طرح کوپن الکترونیکی در سال ۱۳۹۷ بود که بر اساس آن کوپنهایی از منابع دولتی (در شرایط تشدید کسری بودجه) برای خرید محصولات غذایی خاص ارائه میشد. که محصولات مذکور جزء کالاهای اساسی محسوب می شوند. با وجود اعلام عمومی، این طرح در نهایت اجرایی نشد. از دیگر موضوعاتی که وی و وزارت رفاه در این مدت به آن پرداختند، نظارت بر برنامه بازگشت به مدرسه کودکان بازمانده از تحصیل بود. که میدری در مورد آن مصاحبه های مختلفی انجام داده است.
سوابق اجرایی
معاون وزیر کار از 13 مهر 1392
نماینده شورای اسلامی در دوره ششم
مشاور معاون وزیر اقتصاد (از سال 1392 تا 1393)
عضو هیئت مدیره بیمه دانا (خرداد 1384 تا تیر 1386)
عضو ناظر شورای برنامه ریزی استان خوزستان در دوره نمایندگی
سوابق تحصیلی
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز
تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی از سال 1382 تاکنون در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد (دروس تدوین سیاست در بخش صنعت، نظام های اقتصادی، اقتصاد توسعه و روش تحقیق)
تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز و آبادان در دوره های اقتصاد خرد و حقوق (از سال 1372 تا 1375)
سوابق تحقیق
پژوهشگر مرکز تحقیقات استراتژیک (از 1377 تا 1378)
پژوهشگر مرکز پژوهش های شورای اسلامی (1374 تا 1376)