افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
4

متن کامل واکنش حماس به طرح آتش بس نشست پاریس – خبرگزاری مهر ایران و جهان

  • کد خبر : 197441
متن کامل واکنش حماس به طرح آتش بس نشست پاریس – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه اخبار لبنان متن کامل پاسخ جنبش حماس به طرح «توافق چارچوب» را که پس از نشست پاریس ارائه شد، منتشر کرد و این پاسخ از سوی میانجیگران قطری و مصری به طرف آمریکایی و اسرائیلی تحویل شد. واکنش جنبش حماس به سند چارچوب توافق شامل برخی اصلاحات و افزودن ضمیمه […]

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه اخبار لبنان متن کامل پاسخ جنبش حماس به طرح «توافق چارچوب» را که پس از نشست پاریس ارائه شد، منتشر کرد و این پاسخ از سوی میانجیگران قطری و مصری به طرف آمریکایی و اسرائیلی تحویل شد.

واکنش جنبش حماس به سند چارچوب توافق شامل برخی اصلاحات و افزودن ضمیمه خاصی به تضمین ها و خواسته های مطرح شده در خصوص توقف تجاوز و رفع آثار تجاوز است که در ادامه می بینیم:

پیش نویس: واکنش/پاسخ اولیه جنبش حماس به چارچوب کلی توافق جامع

این توافق به دنبال توقف اقدامات متقابل نظامی بین طرفین و دستیابی به صلح کامل و پایدار و تبادل اسرا بین طرفین و رفع محاصره غزه و بازسازی این منطقه و بازگشت ساکنان و آوارگان آن به محل است. خانه ها و تامین سرپناه و کمک به ساکنان در تمام مناطق غزه شامل مراحل زیر است:

مرحله اول (45 روز)

هدف از این مرحله آزادی تمامی زندانیان اسرائیلی از جمله زنان و کودکان (آنهایی که زیر 19 سال سرباز نیستند) و افراد مسن و بیمار در مقابل تعداد معینی از اسرای فلسطینی است. این مرحله همچنین شامل گسترش کمک‌های بشردوستانه و اعزام مجدد نیروها به خارج از مناطق مسکونی و صدور مجوز برای بازسازی بیمارستان‌ها، خانه‌ها و تأسیسات مختلف در غزه است. سازمان ملل و آژانس های آن نیز باید اجازه داشته باشند که خدمات بشردوستانه را ادامه دهند و اردوگاه هایی برای آوارگان ایجاد کنند.

این مرحله در بخش های زیر انجام می شود:

– تعلیق موقت عملیات نظامی و تعلیق شناسایی هوایی و استقرار مجدد نیروهای نظامی در خارج از مناطق مسکونی نوار غزه در مجاورت خط حائل، تا طرفین درگیری بتوانند فرآیند تبادل اسرا و بازداشت شدگان را تکمیل کنند.

– دو طرف زندانیان را آزاد خواهند کرد و اسرای اسرائیلی از جمله زنان و کودکان (زیر 19 سال که سرباز نیستند) و همچنین افراد مسن و بیمار در ازای آزادی اسرای فلسطینی آزاد خواهند شد. . مشروط بر اینکه در این مرحله آزادی اسرای فلسطینی شامل همه افرادی می شود که نام آنها در لیست های قبلی توافق شده باشد.

– گسترش ورود مقادیر لازم و کافی کمک ها برای پوشش نیازهای ساکنان (که میزان آن مشخص خواهد شد)، از جمله کمک های انسانی و سوخت و مانند آن به صورت روزانه. به این ترتیب، مقادیر کافی کمک های بشردوستانه به تمام مناطق غزه به ویژه در شمال اجازه داده می شود و پناهجویان در همه جا به مناطق مسکونی خود باز می گردند.

– بازسازی بیمارستان ها در سراسر غزه و ورود عناصر لازم برای ایجاد اردوگاه هایی برای اسکان یا اسکان مردم و از سرگیری کلیه خدمات بشردوستانه ارائه شده به ساکنان توسط سازمان ملل متحد و آژانس های آن.

– آغاز مذاکرات (غیر مستقیم) در مورد خواسته های لازم برای اعاده صلح.

– اجرای الحاقیه به همراه جزئیات مرحله اول جزء لاینفک این موافقتنامه است مشروط بر اینکه توافق بر اساس جزئیات مرحله دوم و سوم همراه با اجرای مرحله اول باشد.

مرحله دوم (45 روز)

مذاکرات (غیر مستقیم) در مورد خواسته های لازم برای ادامه تعلیق متقابل فعالیت های نظامی و بازگشت به صلح کامل در این مرحله پایان یافته و قبل از اجرای مرحله دوم اعلام خواهد شد. هدف از اجرای مرحله دوم آزادی تمامی زندانیان مرد (اعم از غیرنظامی و سرباز) علیه تعدادی از اسرای فلسطینی و تداوم اقدامات بشردوستانه مرحله اول و خروج نیروهای اسرائیلی از تمامی مناطق نوار غزه و همچنین آغاز بازسازی همه جانبه و همه جانبه منازل و تأسیسات. و زیرساخت های غزه در نتیجه جنگ ویران می شود. این تجدیدها بر اساس استراتژی هایی برای اطمینان از اجرای آنها است. همچنین در این مرحله محاصره غزه باید به طور کامل و بر اساس نکات مورد توافق در مرحله اول پایان یابد.

مرحله سوم (45 روز)

این مرحله شامل تبادل اجساد اسرا و شهدا بین دو طرف و شناسایی آنها و ادامه اقدامات بشردوستانه دو مرحله قبل بر اساس توافق است.

چارچوب چارچوب توافقنامه: جزئیات مرحله اول

– توقف کامل عملیات نظامی بین دو طرف از جمله توقف کلیه فعالیت های هوایی از جمله پروازهای شناسایی در این مرحله.

– استقرار نیروهای اسرائیلی در خارج از مناطق مسکونی نوار غزه در مجاورت خط جدایی شرق و شمال، تا طرفین توافق بتوانند تبادل اسرا و بازداشت شدگان را کامل کنند.

– دو طرف اقدام به آزادی زندانیان اسرائیلی اعم از زنان و کودکان (زیر 19 سال و غیرنظامیان) و افراد مسن و بیمار در مقابل همه اسرای فلسطینی اعم از زنان و کودکان، افراد مسن (بیش از 50 سال) و بیماران می کنند. بدون استثنا تا تاریخ امضای این توافقنامه باقی می ماند. هستند. این رقم علاوه بر 1500 اسیر فلسطینی است که حماس اسامی 500 نفر را شامل حبس های طویل و ابد اعلام کرده است.

– اجرای کامل تدابیر قانونی لازم برای جلوگیری از دستگیری اسرای فلسطینی و عرب به اتهاماتی که قبلاً بازداشت شده اند.

– آزادی اسرا به طور متقابل و همزمان انجام می شود تا آزادی همه افرادی که نام آنها در لیست های توافق شده وجود دارد تضمین شود. این لیست ها قبل از اجرای توافق بین دو طرف مبادله می شود.

– بهبود شرایط زندانیان فلسطینی در داخل زندان های اشغالی و رفع شکنجه های انجام شده پس از 7 اکتبر.

– حملات و تجاوزات به شهرک را متوقف کنید. دستیاران اسرائیلی ها به مسجد الاقصی و بازگشت شرایط مسجدالاقصی به شرایط قبل از سال 2002.

– گسترش ورود روزانه مقادیر لازم و کافی برای نیازهای ساکنان (شامل حداقل 500 کامیون) کمک های بشردوستانه و سوخت و مانند آن و همچنین صدور مجوز برای ورود مقادیر مناسب کمک های بشردوستانه به همه. مناطق غزه به ویژه نواحی شمالی.

– بازگرداندن آوارگان به خانه های خود در تمام نقاط غزه و تضمین آزادی تردد آنها با وسایل نقلیه و عدم ایجاد مانع برای آنها در تمام مناطق غزه به ویژه در مسیرهای بین جنوب و شمال غزه.

– تضمین بازگشایی تمامی گذرگاه ها در غزه و بازگشت تجارت به آن و آزادی تردد افراد و کالاها بدون موانع متعدد.

– رفع محدودیت های اسرائیل برای انتقال مسافران، بیماران و مجروحان از طریق گذرگاه. رافا.

– اطمینان از خروج رایگان همه مجروحان اعم از زنان، مردان و کودکان برای مداوا در خارج از مرزها.

– مصر و قطر به همراه تمام سازمان ها و طرف های لازم برای مدیریت و نظارت بر اجرا و اطمینان از رعایت موارد زیر مسئول این تلاش ها خواهند بود:

1- تجهیزات سنگین کافی برای جمع آوری را تهیه و وارد کنید. بیاورید آوار و تخریب خانه ها.

2- تامین تجهیزات دفاع غیرنظامی و نیازهای وزارت بهداشت.

3- نوسازی بیمارستان ها و نانوایی ها در غزه و رسیدن اقلام ضروری مورد نیاز برای ایجاد کمپ های اقامتی/ تامین سرپناه برای ساکنین.

4- واردات حداقل 60000 خانه موقت اعم از آلونک و کانتینر. از آغاز اجرای فاز اول، هر هفته 15 هزار پناهگاه وارد نوار غزه می شود. علاوه بر این، 200000 چادر باید به نوار غزه آورده شود که به طور متوسط ​​50000 چادر در هر هفته است تا افرادی را که خانه هایشان در طول جنگ توسط اشغالگران ویران شده است، در خود جای دهند.

5- آغاز بازسازی و مرمت زیرساخت ها در تمام مناطق غزه و فعال سازی مجدد شبکه های برق، ارتباط و آب.

6- تصویب طرح بازسازی منازل و تأسیسات اقتصادی و عمومی تخریب شده در اثر جنگ و تعیین تقویم برای بازسازی در مدت کمتر از سه سال.

– از سرگیری کلیه خدمات بشردوستانه ارائه شده به ساکنان مناطق مختلف غزه توسط سازمان ملل متحد و نهادهای آن به ویژه اوپس و کلیه سازمان های بین المللی فعال که باید قبل از 7 اکتبر 2023 فعالیت خود را در تمام مناطق غزه آغاز کنند.

– تجهیز مجدد غزه به سوخت لازم برای ایجاد نیروگاه تولید برق و استفاده از آن در تمام بخش ها.

– تعهد اشغالگران به تامین برق و آب غزه.

– آغاز مذاكرات (غيرمستقيم) در مورد خواسته هاي لازم براي ادامه توقف عمليات نظامي متقابل به منظور دستيابي به صلح همه جانبه و متقابل.

– مبادله اسرا با انجام تعهدات پیش بینی شده از نظر مساعدت و امداد و اسکان بر اساس بندهای توافقنامه ارتباط کامل خواهد داشت.

ضامنین قرارداد طرفین زیر هستند:

(مصر، قطر، ترکیه، روسیه و سازمان ملل متحد).

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=197441

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.