افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 20 November , 2024
5

متقاضیان مسکن ملی در رباط کریم در آرزوی مالک/پیمانکار شدن هستند و با جان مردم بازی می کنند.

  • کد خبر : 160827
متقاضیان مسکن ملی در رباط کریم در آرزوی مالک/پیمانکار شدن هستند و با جان مردم بازی می کنند.

به گزارش رکنا، هنگام اعلام آغاز ثبت نام. طرح ملی نهضت مسکن اقشار ضعیف جامعه در ابتدای دولت سیزدهم به امید خانه دار شدن در این طرح نام نویسی کردند و هزینه های اولیه را به سختی و با فروش سرمایه زندگی خود پرداختند تا در آن روزها واحد خود را به دست آورند و […]

به گزارش رکنا، هنگام اعلام آغاز ثبت نام. طرح ملی نهضت مسکن اقشار ضعیف جامعه در ابتدای دولت سیزدهم به امید خانه دار شدن در این طرح نام نویسی کردند و هزینه های اولیه را به سختی و با فروش سرمایه زندگی خود پرداختند تا در آن روزها واحد خود را به دست آورند و لذت ببرند. ذوق خانه دار شدن و احساس سقف بالای سرشان است، اما حالا صفحه طرح نهضت ملی مسکن علیه آنها برگردانده شده است.

طرح نهضت ملی مسکن یا به تعبیر سیدابراهیم رئیسی «ابر پروژه دولت سیزدهم» نه تنها پاسخگوی نیازهای مسکن مردم نبوده، بلکه اکثریت متقاضیان را در شرایط پیچیده‌تری قرار داده است. این وضعیت تاریک است، به طوری که حتی برخی از مسئولان دولتی نیز از ناهماهنگی مذاکرات ساخت مسکن ملی و عدم همکاری و هماهنگی نهادهای ذیربط مانند بانک ها واهمه دارند.

بر اساس گزارش ها، نیاز مسکن در کشور به حدود 6.5 میلیون واحد می رسد که هر ساله این رقم افزایش می یابد، در حالی که خبری از سرنوشت قانون جهش تولید مسکن و وعده ساخت یک میلیون واحد در سال نیست. دولت و وزارت راه و شهرسازی به جای ساختن خانه، بیشتر مشغول خبرسازی هستند.

محمدرضا مهدیار اسماعیلی، رئیس هیات عامل صندوق ملی مسکن دیروز درباره کمک مالی صندوق ملی مسکن برای اجرای نهضت ملی مسکن و تکمیل واحدهای مسکونی باقیمانده در سال جاری توسط این صندوق گفت: رقمی که صندوق ملی مسکن از ابتدای امسال به بخش مسکن کمک کرده است بالغ بر 2.8 میلیارد تومان است که 1.6 میلیارد تومان آن به شهرهای جدید و واحدهای مسکونی کامل آن بخش اختصاص می یابد و 1200 میلیارد تومان نیز هزینه می شود. تکمیل واحدهای مسکونی در استان های کشور.

این در حالی است که تاکنون وزارت راه و شهرسازی جزئیاتی از پروژه های نهضت ملی مسکن در سراسر کشور به ویژه استان تهران و برخی متقاضیان پس از گذشت حدود 3 سال از اولین سپرده گذاری اعلام نکرده است. از زمان تحویل واحدها و قیمت کل اطلاعی ندارند و سردرگم می مانند.

موضوع مهم دیگر این است که اخیرا شنیده می شود پیمانکاران برخی پروژه ها نسبت به اعلام اولیه قرارداد در حال تغییر و افزایش تعداد واحدها هستند و مشخص نیست چه سیاستی پشت این موضوع مهم است. از این نظر متقاضیان معتقدند که چرا پیمانکار پروژه ای را که با پول ما ساخته شده ضرر می کند یا افزایش می دهد؟

طی چند ماه گذشته گزارش هایی در سایت خبری رکنا از وضعیت آشفته پروژه های نهضت ملی مسکن در رباط کریم (نصیرشهر)، مهستان (هشتگرد)، پردیس و دماوند برای رسیدن به گوش مسئولان و رفع مشکلات منتشر شده است. . از متقاضیان، اما ظاهراً وزارت راه و شهرسازی و سازمان ها و نهادهای ذیربط گوش شنوا نیستند و هیچ نظارتی بر این پروژه ها وجود ندارد و وضعیت متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن همچنان دردناک است.

گزارش وضعیت متقاضیان نهضت ملی مسکن رباط کریم را در زیر بخوانید:

ماشین را از زیر پا و طلا و جانمان فروختیم به امید خانه.

یکی از متقاضیان فاز اول طرح نهضت ملی مسکن رباط وی به خبرنگار رکنا گفت: در سال 1397 با وعده وزارت راه و شهرسازی که «با سه قسط 40 میلیون تومانی و 150 میلیون تومانی صاحب خانه شوید» ثبت نام کردیم. سپس اولین واریز را در بهمن ماه 1397 به مبلغ 40 میلیون تومان در حساب افتتاح و مسدود شده وزارت راه و شهرسازی در بانک مسکن انجام دادیم.

این متقاضی در ادامه گفت: همان سال خودروی مدل 98 خود را به مبلغ 57 میلیون تومان فروختم تا 40 میلیون تومان ودیعه بگذارم. بسیاری از متقاضیان نیز مانند من، خودرو، طلا و سرمایه زندگی خود را به امید خانه فروختند.

هزینه کم کاری پیمانکاران را شهرداری پرداخت خواهد کرد

این متقاضی با بیان اینکه طبق اعلام اداره راه و شهرسازی اسلامشهر، این پروژه در خرداد 1400 کلید خورده است، گفت: در همان سال گفتند پیمانکار واحدها را دو سال دیگر تحویل می دهد و در خرداد 1402 کار به اتمام می رسد. اما نه تنها پیمانکار واحدها آن را به موقع تحویل نداد، بلکه ما متقاضیان کم کاری پیمانکار را پرداخت کردیم و پروژه ای که قرار بود با سپرده 40 میلیون تومانی تکمیل شود همراه شد. به دلیل تورم

این متقاضی در ادامه گفت: اکنون پس از گذشت چند سال متقاضیان تهدید می شوند که در صورت عدم پرداخت از پروژه حذف خواهند شد. سوال من این است که آیا تهدید به حذف متقاضی که 320 میلیون تومان از پروژه ای که با پول متقاضی ساخته می شود، صحت دارد؟ آیا پس از سه سال سپرده گذاری بدون قرارداد حق نداریم مبلغ نهایی را اعلام کنیم؟ آیا متقاضی باید هزینه کم کاری پیمانکار را بپردازد؟ آیا نباید تاریخ تحویل پروژه را به ما اعلام کنند؟ آیا نباید متراژ خانه ها مشخص شود و هر متقاضی با توجه به نیاز و ظرفیت خود متراژ را انتخاب کند؟ اینها سوالاتی است که متأسفانه مسئولان پاسخی به آن نمی دهند و باید جلوی این کلاهبرداران را از طریق رسانه ها بگیریم.

پروژه ها بدون پیشرفت رها شده اند / پیمانکاران عمداً کم کاری می کنند

متقاضی در ادامه تاکید کرد: پشت دانشگاه آزاد دو پروژه ملی مسکن در رباط کریم وجود دارد که اداره راه و شهرسازی متولی آن است. اولین پروژه 300 واحدی برای شرکت پایا سازه پاسارگادواریز شد و پروژه دوم 240 واحدی است که پیمانکار آن شرکت است. برج ظفر ساخته شده است«و شرایط آن مانند پروژه پاسارگارد پایا سازه بدون تفاوت است.

حدود 5 ماه است که پیمانکاران این دو پروژه وقت تلف کرده و پروژه ها را بدون پیشرفت رها می کنند. این در حالی است که پروژه ها به مرحله سفیدکاری و نازک کاری رسیده است. یعنی اگر می خواستند می توانستند در عرض دو ماه پروژه ها را به پایان برسانند اما به دلیل تورم و جمع آوری پول بیشتر از متقاضیان، عمدا کمتر کار می کنند و مسئول رسیدگی به این موضوع نیست. چون شرکت پیمانکار و مجری پروژه هر دو دستشان در یک دیگ است تا از متقاضی محروم پول بیشتری بگیرند اما این حق ما نیست.

این متقاضی گفت: آیا پیشرفت پروژه ها به 90 درصد رسیده اما هنوز قرارداد نداریم؟

طرح نهضت ملی مسکن رباط کریم

تعداد واحدها بر اساس پیمانکاران متفاوت بوده است.

این متقاضی در ادامه گفت: اخیرا یک پروژه 300 واحدی پایا سازه پاسارگاد به 240 واحد کاهش یافته است. همچنین از واحدهای پروژه 240 واحدی. برج ظفر ساخته شده است تعداد واحدها را هم کم کردند. خدا می داند چه بر سر این واحدها آمده است. این واحدها چه به دست پیمانکار برسند و چه نرسد، اما تعداد واحدها را در پروفایل متقاضی کاهش داده اند.

این متقاضی با بیان اینکه حقوق ماهانه کارگر یا کارمندی که باید در دو ماه 80 میلیون تومان درآمد داشته باشد چقدر است، گفت: از شما رسانه ها می خواهم این موضوع را پیگیری کنید و افرادی که این کار را نمی کنند. . خانه ای برای خود دارند و چندین مرحله را طی کردند تا فرم جیم سبز و واجد شرایط مسکن ملی و امتیازات مسکن حمایتی شوند.

گردهمایی متقاضیان مسکن ملی در رباط کریم

وعده های دروغین مسئولان اداره راه و شهرسازی اسلامشهر

این متقاضی با بیان اینکه ما متقاضیان رباط کریم از چند ماه پیش مقابل اداره راهداری و شهرسازی اسلامشهر تجمع کردیم، گفت: رئیس این اداره کل متقاضیان را به دفتر دعوت کرد و پس از شنیدن صحبت های ما قول داد. برای مراقبت اما متاسفانه هیچ اتفاقی نیفتاد، هیچ اثری ایجاد نشد. مثل نمایندگان مجلس که نزدیک به انتخابات وعده و وعید می دهند و بعد فراموش می کنند.

این متقاضی در پایان گفت: از شما می خواهم درد دل متقاضیان نهضت ملی مسکن رباط کریم را که سالهاست منتظر خانه نشینی هستند و حتی برای پرداخت قالیچه زیر پای خود فروخته اند را واسطه کنید. صندوق مسکن ملی، بیایید به این مردمی که رنج می برند و در دستان برخی مسئولین که خدا را نادیده می گیرند گرفتار شده اند، کمک کنیم. دعای ما همیشه پشت سر شماست.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=160827

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.