به گزارش مانیبان، یک مقام مسئول میزان مستمری پرداختی ماهانه به مشمولان مددکاری اجتماعی مازندران را 900 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با تلاش دولت سیزدهم مردم، میزان مستمری پرداختی به مشمولان در حال حاضر نیازمندان دو برابر شده است.
فریبا بریمانی از رشد 42 درصدی اشتغال ایجاد شده برای جامعه هدف در این مدت نسبت به سال های گذشته خبر داد و گفت: دولت سیزدهم در 2 سال گذشته هفت هزار و 52 فرصت شغلی جدید برای متقاضیان تحت حمایت این سازمان ایجاد کرده است. و شما یک سرویس ایجاد کرده اید.
وی با بیان اینکه با تلاش دولت سیزدهم مردم 23 هزار خانوار جدید شناسایی و تحت پوشش بهزیستی مازندران قرار گرفت، گفت:
با تصویب اعضای شورای اسلامی، برقراری مستمری برای کلیه بیمه شدگان صندوق های بازنشستگی بر اساس میانگین دو سال پایان خدمت موجب مستمری دریافتی محاسبه می شود که دارای کسر می باشد. مستمری با استفاده از حقوق ضریب سال بازنشستگی
مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه بهزیستی مازندران در دولت سیزدهم مردم موفق به ارائه خدمات مستمر و ناپیوسته به یک سوم جمعیت این استان شد، اظهار داشت: در مجموع 170 هزار خانوار دارای سوابق خدمتی در این نهاد پشتیبانی هستند. .
وی به تعداد موسسات و مراکز تخصصی که تحت مجوز مددکاری اجتماعی مازندران و تحت نظارت این نهاد فعالیت می کنند، اشاره کرد و گفت: تعداد و تنوع خدمات در سازمان مددکاری بسیار زیاد است و ما متولی سلامت اجتماعی در حوزه سلامت هستیم. کشور. .
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در طرح گروه جهادی شهدای بهزیستی مازندران هر هفته 22 تیم از 22 شهرستان تابعه استان به مناطق دور افتاده اعزام می شوند و در مکان هایی غیر از مرکز تخصصی به شهروندان و بیماران خدمات تخصصی ارائه می کنند.
بریمانی بیان کرد: در راستای اجرای این طرح از تیرماه 1401 تاکنون 938 روستا به روستائیان خدمات تخصصی ارائه کرده اند.
وی یادآور شد: در قالب اجرای این طرح یک هزار و 300 خانواده شهید و همچنین 2 هزار و 744 خانواده گروه هدف و 3 هزار و 330 نفر جدید شناسایی شده اند که هم اکنون از خدمات اجتماعی مازندران بهره مند می شوند.
بریمانی از ویزیت رایگان بیش از 8 هزار و 700 روستایی توسط پزشک، کاردرمان و فیزیوتراپ طی دو سال گذشته خبر داد و گفت: در این مدت 890 قلم تجهیزات کمک توانبخشی به صورت رایگان به مازندران تحویل داده شده است.
این مقام مسئول میزان مستمری پرداختی ماهانه به مشمولان مددکاری اجتماعی مازندران را 900 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: با تلاش دولت سیزدهم مردم، میزان مستمری پرداختی به مشمولان و نیازمندان دو برابر شده است.
بریمانی گفت: همچنین در دو سال گذشته 2 هزار و 351 واحد مسکونی به بهزیستی مازندران واگذار شد.
وی همچنین تعداد دانش آموزان بهزیستی مازندران در حال حاضر را به ترتیب 7 هزار و 963 و 14 نفر اعلام کرد.
مدیرکل بهزیستی مازندران از افزایش 80 درصدی تامین تجهیزات کمک توانبخشی و افزایش 45 درصدی تامین تجهیزات بهداشتی، کمک توانبخشی، اعضای مصنوعی و سمعک طی فعالیت های دولت سیزدهم نسبت به دولت قبل خبر داد. و افزود: در این مدت 12 هزار و 234 مورد کمک توانبخشی بین بیماران پنهان شده این موسسه توزیع شد.
بریمانی ادامه داد: در حال حاضر 5057 نفر در استان ستاج از حق نگهداری از معلولان ضایعه نخاعی و معلولان شدید استفاده می کنند که این تعداد در 2 سال گذشته 101 درصد افزایش داشته است.
به گفته بریمانی، در حال حاضر 2 هزار و 865 نفر در مراکز شبانه روزی مازندران در بخش های سالمندان، بیماران روانی مزمن و عقب مانده ذهنی تحت مراقبت هستند.
مدیرکل بهزیستی مازندران تصریح کرد: همچنین 2 هزار و 794 معلول در مراکز روزانه خدمات آموزشی و توانبخشی دریافت می کنند که این تعداد در دولت سیزدهم 11.5 درصد رشد داشته است.
بیان کرد: 764 خانوار دوقلو، 79 خانوار سه قلو و یک خانواده چهار قلو از مستمری اجتماعی ماهانه مازندران بهره مند می شوند.
این مقام مسئول گفت: مددکاری اجتماعی مازندران در دو سال گذشته 240 هزار مورد خدمات اجتماعی اورژانسی به مردم ارائه کرده و در طرح 2020 توانمندسازی محلات محروم، هشت مرکز خدمات اجتماعی جدید در استان افتتاح شد.
بریمانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 250 کودک به صورت شبانه روزی و با دستور قاضی در مراکز نگهداری می شوند و 171 کودک نیز به خانواده های متقاضی فرزندخواندگی تحویل داده شدند.
وی گفت: در دو سال گذشته بیش از 160 کودک شبانه روزی در منازل بستگان بیولوژیک خود توانبخشی شدند و 62 کودک بالای 18 سال از مدارس شبانه روزی ترخیص و زندگی مستقل را آغاز کردند.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیت مرکز ماده 16 معتادان متجاهر را از 50 تخت به 300 تخت افزایش دادیم و 2500 معتاد متجاهر نیز وارد این مرکز شدند.
وی ادامه داد: بهزیستی مازندران در دولت سیزدهم مردم بینایی و شنوایی 300 هزار کودک را مورد بررسی قرار داد.
مددکاری اجتماعی مازندران 162 هزار خانوار با 360 هزار نفر جمعیت را تحت پوشش دارد.
مددکاری اجتماعی مازندران 62 هزار معلول را تحت پوشش دارد و معلولان جسمی حرکتی با 27 هزار نفر بیشترین تعداد معلولان تحت پوشش این نهاد حمایتی را در استان تشکیل می دهند: 7430 ناشنوا و کم شنوا، 6500 بیمار اختلالات روانی مزمن و 730 نفر. مبتلایان به مشکلات صوتی و گفتاری در مازندران.
منبع: دنیای اقتصاد