هدایت سفیدشتی بیان کرد: این فرآیند به این صورت است که شرکت طرح کلی را تهیه و به فیفا ارسال کرده و پس از تایید اجرایی برای اجرا در ورزشگاه وارد فاز نهایی می شود. سپس باید در رویداد آزمون شرکت کنید. ما به مرحله بررسی پتانسیل اجرایی طرح خود رفتیم، اما از آنجا با ما همکاری نکردند. اکثراً رویداد تست فیفا در ماه های می و ژوئن برگزار می شود و در آنجا دستگاه شما را تست می کنند تا مجوز رسمی به آن بدهند. ما حتی دو دعوت نامه از فیفا داریم اما اینجا دوستان همکاری نکردند. برنامه ما با 16 دوربین، 8 دوربین روی خط دروازه و 8 دوربین در خط آفساید است.
وی در خصوص کسانی که برای ثبت دستگاه VAR خود با وی همکاری نکردند، گفت: فدراسیون! نامه های زیادی از سازمان های مختلف دریافت می کنیم، اما متاسفانه هیچ اتفاقی نمی افتد. اولین نامه و درخواست ما مربوط به سال ۱۳۹۶ و اولین دوره ریاست مهدی تاج در فدراسیون فوتبال است.
سفیدشتی در پاسخ به این سوال که دستگاه شما هنوز مجوز ندارد و فقط می تواند در تست رویداد شرکت کند؟ گفت: بله! ما تائیدی از پتانسیل اجرایی طرح خود داریم. باید در رویداد آزمایشی شرکت کنیم و سپس مجوز اصلی اعطا می شود. قطعاً وقتی سرمایه گذار به پروژه ما می آید، به بازگشت سرمایه خود فکر می کند. وقتی فدراسیون به ما ورزشگاه نمی دهد تا تست کنیم، چگونه وارد فاز نهایی تولید خود شویم؟ من هفت سال است که می نویسم.
آیا از فدراسیون فوتبال انتظار سرمایه گذاری دارید؟ وی در پاسخ به این سوال اظهار داشت: به هیچ وجه! صحبتی که با دوستانمان داشتیم این بود که توافقنامه ای را تنظیم کنیم که اگر تایید نهایی را از فیفا گرفتیم و کالای ما ارزانتر از خارج از کشور بود، از محصول ایرانی استفاده کنند، اما متاسفانه قبول نکردند. من خودم سرمایه گذار دارم. این گفتگوی من با ممبینی در سال 2017 است. او در آن زمان مدیر اقتصادی بود.
وی در پایان گفت: قیمت تمام شده VAR داخلی حداقل نصف قیمت مدل وارداتی آن است. علاوه بر این، خط گل را نیز در نمونه داخلی داریم.