وی افزود: ارتباط با شرکت های دانش بنیان، مراکز علم و فناوری و بهترین دانشگاه های کشور برای مهار ظرفیت جوانان نخبه برای پیشرفت کشور ضروری است.
رئیس ستاد کل ارتش با تاکید بر اهمیت برنامه ریزی و توجه به شاخص های ارزیابی عملکرد فرماندهان و افسران، تاکید کرد: باید به چشم انداز توسعه کشور که در اسناد اولیه مشخص شده است و در صورت عدم کامل بودن آنها توجه ویژه شود. با توجه به ارزیابی عملکرد مدیران و مسئولان و آسیب شناسی فعالیت آنها اجرا شد.
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اهمیت تربیت حاکمان میانی برای اداره و توسعه کشور افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل ارتش (مدظله العالی) در بیانات ایشان، تربیت و آموزش مدیران متخصص و آگاه برای پیشرفت و ترقی کشور بسیار حائز اهمیت است. مدیری که خوب تصمیم می گیرد و محیط داخلی و خارجی و فرصت ها و تهدیدها را به خوبی می شناسد و به بهترین نحو عمل می کند.
امیر دریادار سیاری دانش آموزان نخبه حاضر در جلسه را به بهره مندی از دانش روز و تجربیات موفق توصیه کرد و گفت: کسب دانش روز و بهره مندی از تجربیات موفق مدیران و مسئولان در حوزه های مختلف می تواند آنان را قادر به تصاحب مناصب و آماده سازی نیمی کند. در صفوف دولت کشور برای ساختن آینده ای مطلوب و در شأن انقلاب اسلامی و نیز در ارتش به این موضوع توجه ویژه ای شده است.
وی با تشریح ضرورت همکاری و تعامل با شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری، افزود: در ارتش و به ویژه نیروی دریایی ارتش ارتباط گسترده ای با شرکت ها و مراکز دانش بنیان علمی و فناوری برقرار شده است و به عنوان یک در نتیجه شاهد ساخت و جانمایی ناوشکن ها بودیم و به زیردریایی هایی تبدیل شدیم که دارای آخرین تکنولوژی و علم روز دنیا هستند.
امیر دریادار سیاری با اشاره به توجه ویژه ارتش به فناوری های نوآورانه گفت: در ارتش جمهوری اسلامی ایران در 14 عرصه مرتبط با فناوری های نوآورانه وارد شده و دستاوردهای بسیار چشمگیری داشته ایم و اکنون آماده هستیم. اجازه دهید در قالب پروژه های مشترک با شما دانشجویان نخبه جوان دانشگاه همکاری و تعامل داشته باشیم.