حسین زوانتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره بیمارستان های ناایمن تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران و چالش های پیش روی آنها گفت: بیمارستان ناایمن یعنی بیمارستانی که استانداردهای روز دنیا را نداشته باشد و بیمارستان نباشد. که در شرف سقوط است و ناامن است. مطلق باش
وی ادامه داد: بیمارستان امام خمینی (ره) حدود 90 سال پیش ساخته شد، بیمارستان امیرعلم بیش از 60 سال قدمت دارد. بیمارستان سینا بیش از 100 سال قدمت دارد، این بیمارستان ها قطعا مطابق با استانداردهای زمان خود ساخته شده اند، بنابراین بهتر است در مورد این بیمارستان ها بگوییم که بیمارستان هایی هستند که سهمیه امنیتی روز را ندارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: برنامه ما این است که اگر مکانی واقعاً خطرناک است، آن را تعطیل کنیم، اما مکان هایی که خطرناک نیستند به این معناست که خطر ملموسی ندارند اما خطر احتمالی دارند. “شما باید برای آنها برنامه ریزی کنید و به آرامی این کار را انجام دهید. او این بیمارستان ها را اصلاح کرد.
وی افزود: نمی توانیم 5 هزار تخت در تهران را ببندیم؛ اگر بیمارستان هایمان را تعطیل کنیم، سلامت تهران مختل می شود. بنابراین باید به آرامی این مشکلات را حل کنیم و این اقدامات در حال حاضر در حال انجام است.
زوانتی با اشاره به اقدامات کاهش خطر در بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه گفت: خوشبختانه بیمارستان ضیائیان که ناایمن اعلام شده بود را تعمیر و امنیت لازم را برای این بیمارستان برقرار کردیم به گونه ای که آتش نشانان برای ما حکم صادر کردند. مجوز امنیتی برای این بیمارستان.”
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره هزینههای ریسکزدایی و بیمهکردن این بیمارستانها خاطرنشان کرد: انشاءالله این اقدامات در مراکز دیگر نیز در حال انجام است، اما به دلیل محدودیتهای بودجه باید این موارد را در این بیمارستان نیز حفظ کنیم. درست است، زیرا ما بودجه کافی برای تضمین آن نداریم. بر اساس برآوردهای ما برای حفاظت از ساختمان های دانشگاه علوم پزشکی تهران به حدود 10 میلیارد گوجه فرنگی نیاز است. دانشگاه چنین پولی ندارد پس باید کم کم این کار انجام شود.