افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 4 December , 2024
0

ما آب سنگین تولید کرده ایم که قیمت آن 1200 دلار در لیتر است.

  • کد خبر : 454616
ما آب سنگین تولید کرده ایم که قیمت آن 1200 دلار در لیتر است.

به گزارش بازار، بهروز کمالوندی سخنگوی و معاون بین الملل، حقوقی و امور مجلس سازمان انرژی اتمی روز سه شنبه 22 آذرماه در دیدار با جمعی از اساتید دانشگاه ها و مراکز مختلف علمی کشور به تشریح وضعیت موجود پرداخت. . از صنعت هسته ای کشور گفت: صنعت و فناوری هسته ای انرژی می آفریند […]

به گزارش بازار، بهروز کمالوندی سخنگوی و معاون بین الملل، حقوقی و امور مجلس سازمان انرژی اتمی روز سه شنبه 22 آذرماه در دیدار با جمعی از اساتید دانشگاه ها و مراکز مختلف علمی کشور به تشریح وضعیت موجود پرداخت. . از صنعت هسته ای کشور گفت: صنعت و فناوری هسته ای انرژی می آفریند و اقتدار می دهد و توانسته ایم با تکیه بر علم و دانش آب سنگین باکیفیت و هر لیتر 1200 دلار تولید کنیم و همچنین موفق شده ایم. تولید مشتقات دوتریوم هر میلی گرم در بازارهای جهانی هزاران دلار ارزش دارد.

وی ادامه داد: سرعت پیشرفت در فناوری هسته ای ایران بسیار بالاست و دشمنان در صدد ایجاد موانع برای صنعت و فناوری کشورمان هستند.

کمالوندی با اشاره به قطعنامه اخیری که علیه ایران در شورای حکام صادر شد، گفت: بلافاصله پس از صدور این قطعنامه، دستگاه های سانتریفیوژ پیشرفته را فعال کردیم.

وی گفت: متأسفانه دشمنان پرونده هسته ای ایران را بسیار پیچیده و سیاسی کرده اند، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در بخشی دیگر از اظهارات خود گفت: تحریم ها و فشارهای غرب باعث شد در صنعت هسته ای به خودکفایی برسیم زیرا در سال های اخیر ، ابزار و تجهیزات مورد نیاز این صنعت به ما فروخته نشد و یا با قیمت بسیار بالایی به ما تحویل داده شد.

وی خاطرنشان کرد: با وجود این، دشمنان همواره ایران را به دلیل دستیابی به سلاح هسته‌ای باج‌گیری کرده‌اند.

معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران تاکید کرد: ما بر اساس فتوای مقام معظم رهبری و بزرگواران به دنبال سلاح هسته ای نیستیم. اما آنها به دنبال ایجاد غوغا و طرح سؤالات کوچک مانند مکان های فرضی در این راستا بر اساس اهداف و مسائل سیاسی هستند.

وی گفت: یکی از وظایف آژانس بین المللی انرژی اتمی ممیزی مواد هسته ای است اما در مورد ایران این کار برای جاه طلبی ها و اهداف سیاسی انجام می شود.

کمالوندی گفت: تحقیقات نشان می دهد که برخی کشورها از نظر سیاسی به دنبال تضعیف ایران در عرصه داخلی و بین المللی هستند و می خواهند بین دولت و ملت گوه ایجاد کنند و تاکنون اقدامات زیادی برای تحقق این طرح انجام داده اند.

وی تصریح کرد: دانش هسته ای به عنوان یک حوزه بین رشته ای شایسته فداکاری و تلاش است زیرا فناوری هسته ای در حوزه های مختلف نقش آفرینی می کند و می تواند نیازهای متنوع صنایع کشور را برطرف کند.

وی با اشاره به دستاوردهای شگفت انگیز سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تولید انواع رادیوداروها، اظهار کرد: انواع رادیوداروها در دنیا تولید می شود؛ در حال حاضر در دنیا تولید می شود. در حال حاضر ما در داخل کشور با کیفیت خوب تولید می کنیم و در تولید برخی از انواع این داروها در رتبه های اول دنیا قرار داریم.

معاون بین الملل، حقوقی و امور مجلس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: فناوری هسته ای و دستاوردهای این حوزه می تواند اقتصاد ایران را پویاتر کند. زیرا این صنعت برای کشور برکت می آورد و از وابستگی ما می کاهد و توان ما را افزایش می دهد.

وی با اشاره به لزوم آشنایی مردم کشور به ویژه دانش آموزان با دانش و فناوری هسته ای خاطرنشان کرد: همه مردم کشور باید با مزایای فناوری هسته ای از جمله برق هسته ای در سال گذشته آشنا شوند. تنها با میزان برق تولیدی نیروگاه اتمی بوشهر از حداقل مصرف، 13 میلیون بشکه نفت خام که معادل حدود 900 میلیون دلار است صرفه جویی شده است و به لطف تولید این نیروگاه شاهد عدم تولید نفت خام بوده ایم. انتشار حدود 7 میلیون تن گازهای آلاینده در محیط زیست سالانه.

در ادامه این نشست اساتید دانشگاه با طرح سوالاتی بر لزوم همکاری جامعه علمی کشور و سازمان انرژی اتمی ایران تاکید کردند. در پایان این نشست اساتید دانشگاه و اساتید مراکز مختلف علمی کشور علاوه بر حضور در راکتور تحقیقاتی شهید فخری زاده، از آزمایشگاه های تولید رادیودارو و سامانه پرتوی تهران نیز بازدید کردند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=454616

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.