افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 15 November , 2024
4

ماکت راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاح طلبان / 2 چهره سرشناس در لیست مخالفان بیانیه / باید استراتژی مشارکت مشروط انتخاب می شد / اشتباه جبهه ملی دوم تکرار شد

  • کد خبر : 186275
ماکت راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاح طلبان / 2 چهره سرشناس در لیست مخالفان بیانیه / باید استراتژی مشارکت مشروط انتخاب می شد / اشتباه جبهه ملی دوم تکرار شد

روزنامه هم میهن با اشاره به بیانیه اخیر جبهه اصلاح طلبان مبنی بر عدم شرکت در انتخابات که از آن به عنوان سند راهبردی یاد شده است، نگاه دوگانه رهبر اصلاح طلبان را منعکس کرده است. حمیدرضا جلایی پور گفته است: افزایش نارضایتی و جو عمومی در پی اعتراضات سال گذشته و کاهش مشارکت در […]

روزنامه هم میهن با اشاره به بیانیه اخیر جبهه اصلاح طلبان مبنی بر عدم شرکت در انتخابات که از آن به عنوان سند راهبردی یاد شده است، نگاه دوگانه رهبر اصلاح طلبان را منعکس کرده است.

حمیدرضا جلایی پور گفته است:

افزایش نارضایتی و جو عمومی در پی اعتراضات سال گذشته و کاهش مشارکت در سال های 2018 و 2018 از جمله عوامل پشتوانه این سند راهبردی است، اما محتوای آن به گونه ای است که متأسفانه به نظر من باعث افزایش ظرفیت این سند نمی شود. کشور یا خود اصلاح طلبان تاثیر جدی بر فضای سیاسی کشور ندارد. اشتباه جبهه ملی دوم در این سند نیز تکرار شده است و متاسفانه می تواند مشکلات کار مستقل سیاسی پس از انتخابات را تشدید کند و مانند لیست ندادن در سال 1398، پایگاه اجتماعی و ظرفیتی ایجاد نمی کند.

اسماعیل مقدم عزیز نیز اعلام کرد:

آنچه جبهه تصمیم گرفته است رای اکثریت است و مردم باید پاسخگوی موضع سندی باشند که با آن موافقت کردند زیرا ما استدلال خود را علیه آن ارائه کردیم. قرار بود این راهکارها بعداً روی سه نکته متمرکز شود و بعد از اجماع جبهه در مورد آن منتشر شود، اما متأسفانه قبلاً منتشر شده بود.

حقیقت این است که سه راهبرد وجود داشت، یکی شرکت بدون قید و شرط در انتخابات و دیگری حضور در مناطقی که کاندیدا داریم و از نامزدهای تایید صلاحیت شده حمایت کنیم. یکی از آنها این بحث بود که با توجه به شرایط و در راستای این موضوع که مردم تمایلی به حضور ندارند، جبهه مشارکت را منوط به رهبری مردم دانسته است. اما اعتراض‌ها و دیدگاه‌های متفاوتی که وجود دارد بیشتر بر این است که انتخابات و فضای انتخاباتی جریان‌های سیاسی را وادار به انجام وظیفه می‌کند.

جریان سیاسی که برای انتخابات ائتلاف کرده است، در راستای ائتلاف باید به مسائل انتخاباتی بپردازد و رویکرد خود را برای حضور در عرصه انتخابات در حد امکان تعریف کند. به همین دلیل در گذشته با این نوع مشکلات مواجه بودیم و مردودی هم داشتیم، اما با همان امکاناتی که داشتیم کمک می‌کردیم. من معتقدم منافع ملی بالاتر از منافع جریان ها و گروه های سیاسی است. انگار در جای دیگری تصمیم گرفته می شود و آن تصمیمات باید در جبهه رای و تایید شود.

با توجه به مشکلاتی که مردم دارند و مشکلاتی که وجود دارد و از سوی دیگر جریان تمامیت خواه در صدد تصاحب کرسی های مجلس است، می توانستند راه میانه ای را انتخاب کنند و با استراتژی مشارکت مشروط در انتخابات در میان مردم قدم بگذارید و برای قدرت یابی گام بردارید و از به قدرت رسیدن تندروها جلوگیری کنید، اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

۲۷۳۰۲

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=186275

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.