به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، مهدی بابایی در رابطه با ناامنی پاساژ علاءالدین وی بیان کرد: آن ساختمان به عنوان یکی از ساختمان های ناایمن شهر تهران شناخته می شد و موارد ناایمن زیادی در این ساختمان وجود داشت که حل شد. اما به دلیل اینکه نمای ساختمان مرکب بود و در نمای یکی از ساختمان های پایتخت آتش سوزی شده بود، شهرداری تهران مالک را ملزم به اصلاح نما و استانداردسازی آن کرد.
وی با بیان اینکه حدود یک سال از نصب داربست و روکش نمای این پاساژ می گذرد، گفت: اما هنوز اقدام اجرایی برای اصلاح نما انجام نشده است، وی ادامه داد: با توجه به مراحل تصویب شهرداری برای نمای ساختمان، این پروژه با تاخیر و مدتی به طول انجامید. اما طبق گزارشی که از معاونت شهرسازی شهرداری تهران دریافت کردم؛ یکی دو ماه از تصویب نما توسط معاونت شهرسازی می گذرد و هیچ مانعی از سوی شورای شهر برای اجرای نما جدید وجود ندارد.
اگر مالک اخطارها را رعایت نکرد شاخه ها را قطع کنید یا پاساژ علاءالدین را ببندید
عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: مالک باید هر چه سریعتر در خصوص نماسازی اقدام کند و همچنین با شهردار منطقه 11 تماس تلفنی داشتم و از آقای موسوی خواستم هر چه سریعتر این موضوع را پیگیری کنند. . حتي الامكان و در صورت عدم رعايت اخطارها از طريق مراجع قضايي از طرف مالك بايد نسبت به قطع انشعابات يا بستن مسير اقدام نمايد. امیدوارم هر چه زودتر مالک یا مالکان نسبت به اصلاح نما اقدام کنند تا با تصمیم قاطع شهرداری مواجه نشوند.
وی درباره وضعیت ساختمانهای ناایمن شهر تهران نیز اظهار داشت: در برنامه چهارم مدیریت شهری شهرداری را موظف کردیم سالانه حداقل 1000 ساختمان ناایمن و بحرانی تعیین کند که این تعداد محقق شده است و از 129 ساختمان ناایمن، شهرداری توانسته است اقدامات لازم را انجام دهد. این تعداد باید به 68 ساختمان افزایش یابد و اصرار داریم که این اقلام از صاحبان این ساختمان ها خواسته شود.
بابایی افزود: به برخی از ساختمان های مسکونی برمی خوریم که قوه قضاییه در اجرای مصوبه پلمب و پلمب ساختمان دچار مشکلات و تبعات اجتماعی است. شهرداری تمام تلاش خود را در این زمینه انجام خواهد داد. با این حال هنوز با سرعت مطلوب فاصله داریم و امیدوارم اقدامات انجام شده در محیط شهری موجب تسریع در رفع خطر ساختمان های ناایمن شود.