به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ماجرای ازدواج حضرت آیت الله خامنه ای را می خوانید که در گفت و گوی تلویزیونی به مناسبت اول ذی الحجه سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام حضرت زهرا (سلام الله علیها) و روز عروسی;
مدت زیادی از بازگشت سید علی خامنه ای از قم به مشهد نگذشته بود. خدیجه خانم که در فکر ازدواج با پسر دومش بود، دست به کار شد و دختری را به او پیشنهاد داد که در خانواده ای سنتی و با علایق مذهبی بزرگ شده بود.
او پیش قدم شد و مقدمات ازدواج را فراهم کرد. همین مسیر را چهار پنج سال پیش با سید محمد، این بار با سید علی طی کرد.
حاج محمد اسماعیل خجسته باقرزاده پدر عروس از تاجران متدین و تحصیلکرده مشهدی بود. او پذیرفت که دخترش با طلبه ای که تازه از قم برگشته و تصمیم به اقامت در مشهد کرده بود ازدواج کند. آیت الله میلانی و دیگر علمای مشهد او را می شناسند، او را تایید می کنند و به او علاقه دارند.
هزینه ازدواج، بخشی که طبق قرارداد بر عهده داماد بود، توسط آیت الله حاج سیدجواد خامنه ای تامین شده بود و مبلغ قابل توجهی نبود. خرج عروسی بر عهده خانواده عروس بوده که حتماً قابل توجه بوده است. آنها مرفه بودند، توانستند و کردند.»
در اوایل پاییز 1343، سید علی خامنه ای و دوشزه خوجسته با هم ازدواج کردند. خطبه عقد توسط آیت الله میلانی قرائت شد. از همان لحظه، همسفر و همسر و همراه جدید که شانزده سال بیشتر نداشت، وارد دنیای آقای خامنه ای شد که در همه نزول های سرد و سخت زندگی سیاسی یاری غمگین و یار مهربانی بود. شاید فراز و نشیب های آن در آن روزها.
آنها کارت دعوت سفارش دادند و روز جشن را تعیین کردند که در خانه پدر عروس در پایین خیابان برگزار شد. آن شب آقای خامنه ای در ورودی خانه ایستاده بود و از مهمانان پذیرایی می کرد. این مراسم طبق معمول خانواده های مذهبی و مذهبی آن زمان برگزار شد.
۲۷۲۱۹