به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، برخی از تحولات دفاع مقدس را بررسی کرد. اوت.
به گزارش ایسنا، متن یادداشت امیر سرلشکر موسوی به شرح زیر است:
نام خدای مهربان
مرداد ماه پر از درس های شاخص در تاریخ دفاع مقدس شهداست، آن الگوهای شجاعت و مقاومت، عملیات ها و اتفاقات غرور آفرین و البته ناشناخته که اگر با دقت به آنها بنگریم می تواند امروز برای ما مفید و امیدوار کننده باشد. . و فردا.
در مرداد ماه های سال هشتم دفاع مقدس چندین عملیات آموزشی طراحی و اجرا شد که هر کدام در جای خود مفید و موثر بود.
از جمله عملیات تهاجمی طراح، والفجر 3 و نصر 6 بود که با تلاش نیروی زمینی ارتش و پشتیبانی هوانیروز و هوانیروز و با حمایت و همدلی سپاه پاسداران و شهید چمران انجام شد. گروه جنگ های نامنظم اما کمتر به صدها عملیات دفاعی رزمندگان اشاره شده است، از جمله عملیات دفاعی میمک در این ماه که شجاعان تیپ 40 سراب در مقابل فشار بی امان چند تیپ کماندویی و بالگرد عظیم نیروهای دشمن ایستادگی کردند. برای حفظ شرایط حساس میمک و در این دفاع جان باخت.
در 5 اوت، مرصاد; این کمین شکست مکر منافقین با جانفشانی سربازان ارتش، ارتش و بسیج، هوشیاری و فداکاری مردم و با نقش بی بدیل شهید صیاد شیرازی، هوانیروز و هوانیروز جاودانه شد. زور، ما افول ارتش های دروغین را مشاهده می کنیم. خداوند متعال در این روز منافقین را علیرغم همه حمایت های آمریکا و مستکبران خضوع و اجر هشت سال مجاهدت ملت بزرگ ایران را به آنان عطا فرمود. اما در همان روز رشادت، مقاومت و ارتفاع 19 نفر از همرزمانم در قرارگاه راداری و پدافندی سوباشی که پیش از این ده ها بار مورد تهدید دشمن قرار گرفته بودند، در زیر سایه منافقین شرح و تشریح نشد. انضباط، و این سند ارزشمند شجاعت و نفوذ در روند دفاع همچنان بخش مهم و ناگفته جنگ تحمیلی است.
در مرور ایام این ماه نام عباس بابایی می درخشد که نه تنها به خاطر رشادت ها بلکه به خاطر زندگی علوی و مردمی اش افسانه ای محبوب در دل و ذهن مردم ایران آفرید و نام سید. الاسرای ایران، خلبان نظامی 6410 روزه اسارت که هر روز با وجود شکنجه ها و مشقت های بی شمار درس و عبرتش، حسرت همراهی با رژیم بعث و قدرت مقاومت و پایداری ایران و ایرانی را یادآوری می کند. بسیاری از ناملایمات اما در وقایع مهم این ماه، نام خلبان شهید محمد نوژه در آزادسازی پاوه و نام خلبان تندرو نیروی هوایی، شهید آل آقا در اسکورت کشتی های تجاری و همچنین صدها عملیات برای تضمین امنیت خطوط حملونقل و صادرات و واردات توسط ناوشکنها و ناوچههای نیروی دریایی کمتر است.
در روز مرداد ماه شهادت بزرگان مخلص و گمنامی چون محمد فراشاهی اولین افسر و فرماندهی که در نخستین روزهای دفاع از مردم غیور کردستان به شهادت رسید که امام خمینی (ره) در پیکر اوست. اقامه نماز، شهر عمفر، افسر و چریک شجاع عملیات پاکسازی مشترک ارتش و سپاه به وجود ضدانقلاب، شهید سرلشکر منفرد نیاکی، مرجع علمی و نظامی افتخار می کنند. دفاع مقدس و فرمانده غیور ارتش 92، سرلشکر شهید صفوی سهی، فرمانده حیله گر ارتش شانزدهم و فاتح تنگ رقابیه و شهید مدافع حرم سروان محمد مرادی که جهادش کمتر دیده شده است. امتداد خط دفاعی از سالهای جنگ تا دفاع کنونی و مقابله با زور و ظلم و ستم رژیم صهیونیستی و مستکبر آمریکا بوده است.
در این ماه، سالروز بازگشت آزادگان عزیز به میهن در 5 مردادماه، که چشمان پر امید خانواده ها با اشک شوق و امواج احساس و حماسه، دریایی از عشق و همبستگی با ایران عزیز را رقم زد. اتفاقی نادر در تاریخ کشورمان است، اما شایسته است در روز تبادل اسرا، نیکی اسلامی ایرانی کشور، ملت و ارتش را به یاد داشته باشیم که به فرمان حضرت امام خمینی (ره) درود خدا بر اسیران جنگی طعم شیرین رحمت اسلام را عطا کرد و با پیروی از رهنمودهای ائمه انقلاب آنان را به سوی مبلغان اسلام و سفیران دلسوز ایران راهنمایی کرد. غرور اسلامی
اسکان آبرومندانه بیش از 70 هزار اسیر در 23 پادگان ارتش با خدمات متعدد آموزشی، آموزشی، درمانی و درمانی در بیمارستان های ارتش، بخش پنهان دیگری از افتخارات نظام اسلامی و سربازان ملت و دستاورد ارزشمندی است که باید به آن توجه شود. دوباره آن را بخوانید تا درس های انسان ساز و دانش افزای آن را بیاموزید.
نه تنها در 45 مرداد که از انقلاب تا کنون شاهد آن بوده ایم، بلکه در تمام روزها و ماه های دفاع از جهاد سربازان دین و وطن ناگفته های بسیاری وجود دارد که با توجه به سخنان دقیق رهبر عزیز ما، آن دوره فقط یک لحظه نیست، بلکه گنجینه عظیمی است که ملت ما می تواند برای مدت طولانی از آن استخراج، مصرف و سرمایه گذاری کند.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران
سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی
27211