افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
2

لزوم گنجاندن کودهای بیولوژیک در سبد کود جهاد کشاورزی برای کمک به رونق کشاورزی

  • کد خبر : 344396
لزوم گنجاندن کودهای بیولوژیک در سبد کود جهاد کشاورزی برای کمک به رونق کشاورزی

نگار باقری در گفت و گو با خبرنگار بازار گفت: شرکت دانازیست لوتوس یک شرکت دانش بنیان تولید کننده کودهای بیولوژیک است. مدیرعامل شرکت دانا لایف افزود: این شرکت حدود سه سال است که در بازار محصولات کشاورزی فعال بوده و افزایش عملکرد کود در انواع محصولات کشاورزی و باغی و محصولات استراتژیک به اثبات […]

نگار باقری در گفت و گو با خبرنگار بازار گفت: شرکت دانازیست لوتوس یک شرکت دانش بنیان تولید کننده کودهای بیولوژیک است.

مدیرعامل شرکت دانا لایف افزود: این شرکت حدود سه سال است که در بازار محصولات کشاورزی فعال بوده و افزایش عملکرد کود در انواع محصولات کشاورزی و باغی و محصولات استراتژیک به اثبات رسیده است.

وی گفت: با استفاده از این کودها شاهد افزایش کمی و کیفی محصولات مختلف از جمله گندم، سیب زمینی، برنج، پنبه و سایر محصولات استراتژیک با حداقل افزایش عملکرد 10 تا 15 درصدی بوده ایم.

وی با اشاره به اینکه این کودها با ایده محصولات سالم تولید می شوند، خاطرنشان کرد: از آنجایی که استفاده از کودها و سموم شیمیایی رواج زیادی دارد و این محصولات سر سفره مردم می رود و سلامت افراد جامعه را به خطر می اندازد. فعالیت خود را با ایده تولید محصولات سالم و استفاده کمتر از کودها و سموم شیمیایی آغاز کردیم.

باقری گفت: خوشبختانه در این مدت بازخورد خوبی داشتیم و کشاورزان از کودهای زیستی استقبال کردند و با توجه به افزایش کمی و کیفی محصولات و سبزیجات توانستیم اعتماد کشاورزان را جلب کنیم.

کنفرانس ها فرصت خوبی برای ارائه محصولات است.

وی افزود: همایش ارتقای سبد محصولات کودی در گلستان فرصت مناسبی برای ارائه محصولات خود به کشاورزان و بهره برداران در این زمینه بود که به صورت کاملا تخصصی و با دقت انجام شد و واسطه ها نیز کشاورزان برجسته و برجسته بودند. مدیران شهری

مدیرعامل شرکت دانا لایف در ادامه به حمایت های دولت در این حوزه اشاره کرد و گفت: ما یک شرکت نوپا هستیم که با استفاده از نخبگان به این نقطه رسیده ایم.

وی بیان کرد: ابتدا علم و ایده بود و با سرمایه گذار خصوصی به تولید رسیدیم و اکنون به مرحله ای رسیده ایم که کودهای تولیدی شرکت افزایش عملکرد خوبی در محصولات زراعی و باغی داشته باشد.

وی ادامه داد: اما وقتی با جهاد کشاورزی صحبت می کنیم و از آن ها می خواهیم کمک کنند تا محصولات بیشتری را به کشاورزان معرفی کنیم تا این محصول نیز در سبد محصولات کودی شناخته شده قرار گیرد، پاسخ این است: «چه کار می کنی؟ “ما می توانیم آن را برای شما انجام دهیم.

ما فقط با بخش خصوصی همکاری می کنیم.

باقری بیان کرد: واقعاً نیازی نیست جهاد کشاورزی برای ما کاری انجام دهد، این شرکت های دانش بنیان هستند که با افزایش عملکرد و کیفیت گندم به خودکفایی گندم کمک می کنند، اما متاسفانه ما فقط با بخش خصوصی همکاری می کنیم.

وی افزود: جهاد کشاورزی با توجه به یارانه این محصولات می تواند کشاورز را به استفاده از این محصول تشویق کند و در سال های بعد با توجه به افزایش عملکرد دریافتی کشاورز، از کودهای بیولوژیک استفاده کند.

وی خاطرنشان کرد: اگر کشاورز یک بار با کمک جهاد دهقانی به خرید این محصول تشویق شود به دلیل افزایش محصول به دنبال خرید آن می رود و دیگر نیازی به حمایت و کمک دولت نداریم.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=344396

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.