به گزارش بازار، عبدالله بهرامی درباره آخرین خبر پیشنهاد تشکیل سازمان ملی فرش و صنایع دستی گفت: همچنان در حال رایزنی و پیگیری از طریق اتحادیه تعاونی های فرش، کمیسیون فرش اتاق تعاون ایران، صادرکنندگان فرش. اتحادیه و مرکز ملی فرش و امیدواریم دولت نیز در این زمینه همراهی کند.
وی گفت: این پیشنهاد به صورت مستقل از سوی اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش و کمیسیون های فرش اتاق تعاون و اتاق بازرگانی اعم از خصوصی و تعاونی به دولت ارائه شده است و امیدواریم مورد پذیرش رئیس جمهور قرار گیرد. . .
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف تاکید کرد: با راه اندازی سازمان ملی فرش و صنایع دستی انتظار می رود فرش دستباف به جایگاه اول خود به ویژه در حوزه صادرات بازگردد.
رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون ایران درباره مزایای دوره های آموزشی سال 1403 برای قالیبافان توضیح داد: در تلاش هستیم این دوره های آموزشی را در سه فرآیند و از طریق کمیسیون فرش تعاونی ارائه کنیم. اتاق ایران. ، سه گروه کاری تخصصی در این زمینه فرش و صنایع دستی می سازیم. در حال حاضر در بحث توانمندسازی مشکلاتی داریم و مستقل از بحث تولید و بافندگی، به بازاریابی و استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فرش دستباف می پردازیم.
بهرامی با اشاره به حضور محسوس هوش مصنوعی در تمامی صنایع گفت: صنعت فرش نیازمند کنار گذاشتن ساختار سنتی تولید، بازاریابی و شبکه سازی و استفاده از هوش مصنوعی برای حضور در بازارهای مصرف است. در حال حاضر بیش از 1000 تعاونی فرش در کشور داریم که این آموزش ها باید به صورت تخصصی در بازه زمانی حداقل سه ماهه با کمک مرکز آموزش اتاق تعاون ایران به تعاونی های فرش ارائه شود.
به گفته وی، مدیران تعاونی های فرش باید در زمینه بازاریابی و ایجاد بازار و استفاده از هوش مصنوعی آموزش های تخصصی ببینند.