به گزارش بازار، وی تصریح کرد: مشکل اصلی این است که علیرغم هزینه های کلان دولت برای ساماندهی آرد و نان، سه گروه «دولتی»، «مردم» و «نوازان» از شرایط موجود ناراضی هستند. بنابراین مشخص است که در روش مشکل وجود دارد.
نماینده وزارت حراست و معاون اول اتاق بازرگانی ایران گفت: به نظر من بهتر است دولت این همه هزینه را صرف ایجاد زیرساخت ها و بررسی مجدد موضوع نان و آرد کند. آزادسازی
نوده فراهانی گفت: یکی از مشکلات نانوایان این است که متولی سازمان آرد و نان کیست، بنابراین در هر استان یک سازمان متولی آن شده است و در سطح کشور وزارت جهاد، وزارت کشاورزی. وزارت صلح و سایر نهادها همزمان در این موضوع دخیل هستند و همین امر باعث شده تصمیم گیری و حل مشکلات موجود با مشکل مواجه شود.
وی افزود: نانوایان نیز از سامانه نانینو گلایه کرده اند و معتقدند دستورالعمل شفافی برای کاهش یا افزایش سهمیه آرد هر نانوایی وجود ندارد. همچنین روندی برای پاسخگویی به سوالات و دغدغه های آنان وجود نداشت و از سوی دیگر دسترسی لازم به نانوایان برای مشاهده وضعیت پرونده خود به سامانه داده نشد.
نوده فراهانی عدم اجرای صحیح ماده 5 قانون یارانه ها را – که می گوید: «دولت موظف است یارانه آرد و نان را به میزانی که در لایحه بودجه سالانه تعیین شده است، به مصرف کنندگانی که درخواست می کنند، با روش های مناسب اعطا کند) دانست. – از جمله شکایات دیگر از نانوایان. و گفت: خوشبختانه قول مساعدی از چندین نماینده مجلس برای پیگیری این امور و برگزاری جلساتی با وزیر اقتصاد و وزیر جهاد کشاورزی گرفته شده است.