جلال رشیدی کوچی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج با بیان اینکه هم موافق و هم مخالف اصل ۸۵ی شدن لایحه عفاف و حجاب بوده ام، گفت: برای این موافقت و مخالفتم یک سری دلایلی داشتم و بین این دو مانده بودم.
وی ادامه داد: اگر لایحه در صحن علنی مجلس بررسی می شد، شفاف و همه چیز مشخص بود اما الان که در کمیسیون حقوقی و قضایی بررسی می شود آن شفافیت را ندارد.
نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس خاطرنشان کرد: از سویی لایحه عفاف و حجاب ۷۴ ماده داشت که بررسی آن در صحن واقعا فرایندی وقت گیر بود و شاید بررسی آن تا سه ماه نمایندگان را درگیر خود می کرد؛ در کنار اینها، به نظر می رسید خروجی آن به نفع مردم نبود.
بیشتر بخوانید:
براساس لایحه عفاف و حجاب، گذرنامه بیحجابان جلب میشود
دختران زیر ۱۸ سال در صورت تخلف حجاب و عفاف از خدمات اجتماعی محروم میشوند
بودجه ای برای عفاف و حجاب دیده نشده است
اینفوگرافیک/جزئیات جدید لایحه حجاب و عفاف
رشیدی کوچی از دیگر معایب بررسی لایحه عفاف و حجاب مطابق با اصل ۸۵ ی را اتخاذ تصمیمات نامناسب در کمیسیون مربوطه دانست و اظهار کرد: دغدغه ام این است اصل ۸۵ی شدن باعث می شود افرادی در کمیسیون که شرایط جامعه را به خوبی درک نمی کنند آن را به تصویب برسانند و تصمیمات نامناسبی در این زمینه بگیرند.
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهمترین حسن اصل ۸۵ی شدن لایحه عفاف و حجاب این است که آزمایشی و به طور موقت اجرا می شود؛ یعنی خروجی آن قانون موقت است نه دائمی.