افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 7 November , 2024
4

قیمت های اجباری صنعت خودرو را نابود می کند

  • کد خبر : 33070
قیمت های اجباری صنعت خودرو را نابود می کند

به گزارش بازار، مهدی مطلب زاده افزود: خودروسازان و قطعه سازان به همراه کارشناسان صنعت خودرو در سال های اخیر دیدگاه ها و مستندات خود را مبنی بر تاثیر منفی قیمت های دستوری بر این صنعت مطرح کرده اند اما گوش نمی دهند. وی گفت: چه تعداد خودروساز، قطعه ساز و صاحب نظر در این […]

به گزارش بازار، مهدی مطلب زاده افزود: خودروسازان و قطعه سازان به همراه کارشناسان صنعت خودرو در سال های اخیر دیدگاه ها و مستندات خود را مبنی بر تاثیر منفی قیمت های دستوری بر این صنعت مطرح کرده اند اما گوش نمی دهند.

وی گفت: چه تعداد خودروساز، قطعه ساز و صاحب نظر در این چند سال بر اساس علم اقتصاد و تولید گفته اند که قیمت گذاری دستوری سقوط کل صنعت است اما انگار گوش نمی دهند؟

عضو هیأت مدیره انجمن قطعه سازان همگن کشور افزود: برگزاری جلسات متعدد با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شورای قیمت و سایر نهادهای مسئول در این زمینه گرهی از مشکل باز نکرد و شاهد تداوم روند زیان ده ها میلیارد تومانی این صنعت هستیم.

تبال زاده با بیان اینکه اصرار بر ادامه کار نتایج زیانباری به همراه خواهد داشت، افزود: عدم پاسخگویی به تعهدات، تاخیر در تحویل خودرو، تاخیر در پرداخت معوقات مالی قطعه سازان، تاثیر منفی بر بازار داخلی و شرکت ها و بازارهای خارجی از نتایج قیمت گذاری اجباری است.

وی با بیان اینکه صنعت خودرو از نقدهای سازنده استقبال می کند، گفت: ای کاش سیاست گذاران به جای انتقاد یک جانبه و بدون شناخت از صنعت خودرو و حمایت از قیمت گذاری انتقالی، اطلاعات لازم را در خصوص نقش قیمت گذاری دستوری در صنعت خودرو در جلسات کارشناسی و تخصصی دریافت کنند.

عضو هیئت مدیره انجمن صنایع همگن قطعات خودرو کشور ادامه داد: اگر ارز مورد نیاز برای واردات خودروهای فرسوده موجود است چرا آن ارز برای خودرو و قطعات خودرو موجود نیست تا تولید و توسعه صنعت ملی کشور رونق بگیرد؟ چرا که اولین صنعتی که غرب تحریم کرد، خودروسازی بود و این نشان دهنده اهمیت ایجاد چالش در تولید کشور توسط کشورهای غربی است.

تبل زاده گفت: متولیانی که مشتاق واردات خودروهای فرسوده هستند، آیا به خدمات پس از فروش این خودروها فکر کرده اید که خدمات پس از فروش این خودروها توسط کدام نمایندگی ارائه می شود؟ مطمئناً پس از واردات مجدداً شاهد وابستگی به تامین قطعات یدکی و منابع ارزی برای خرید قطعات خواهیم بود.

وی افزود: صنعت پرافتخار خودروسازی و قطعه سازی رانت خوار نیست و به عنوان یک صنعتگر و خودروساز در شرایط سخت تحریم اقدامات موثری در توسعه، اشتغال زایی و رفع نیاز بازار انجام داده است.

این عضو هیئت مدیره انجمن صنایع همگن قطعه سازان کشور با تاکید بر اینکه خودروسازان درخواست های بی دلیل ندارند، افزود: در گام اول عرضه خودرو در بورس می تواند راه حلی برای خروج صنعت خودرو از زیان باشد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=33070

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.