افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 24 October , 2024
4

قوانین و شرایط حمل حیوان خانگی با هواپیما (هزینه + مدارک)

  • کد خبر : 104318
قوانین و شرایط حمل حیوان خانگی با هواپیما (هزینه + مدارک)

آیا حمل حیوان خانگی با هواپیما برای شما هم دغدغه است؟ طبیعتا برایتان پیش آمده که هنگام سفر از اینکه مجبور هستید رفیق پشمالوی خود را تنها بگذارید یا نگهداری از او را به فرد دیگری بسپارید، احساس گناه و ناراحتی داشته باشید. حیوانات ما نیز درست به‌اندازه خودمان به سفر احتیاج دارند. شاید حمل […]

آیا حمل حیوان خانگی با هواپیما برای شما هم دغدغه است؟ طبیعتا برایتان پیش آمده که هنگام سفر از اینکه مجبور هستید رفیق پشمالوی خود را تنها بگذارید یا نگهداری از او را به فرد دیگری بسپارید، احساس گناه و ناراحتی داشته باشید. حیوانات ما نیز درست به‌اندازه خودمان به سفر احتیاج دارند. شاید حمل حیوانات با هواپیما در وهله اول بسیار هزینه‌بر، استرس‌زا و دشوار به نظر برسد. اما به شرط اینکه ایرلاین مورد نظرتان خدمات حمل حیوانات خانگی را ارائه کند، همراه داشتن کوچولوی دوست داشتنی شما در سفر ساده‌تر از چیزی است که فکرش را می‌کنید. اما برای آشنایی با شرایط حمل حیوانات خانگی با هواپیما و بهترین ایرلاین برای حمل حیوان خانگی تا انتهای مطلب حاضر با مجله گردشگری اسمارتک نیوز همراه باشید.

بهترین ایرلاین‌ ها برای حمل حیوان خانگی با هواپیما را بشناسید!

اگر در حال برنامه‌ریزی برای سفر هستید و ته دلتان آرزو می‌کنید که ای کاش می‌توانستید حیوان خانگی‌‌تان را هم با خود ببرید، قبل از هر چیزی باید بدانید که کدام ایرلاین‌ ها پذیرای حیوان شما هستند و یا قوانین حمل حیوان خانگی با هواپیما در هر شرکت هواپیمایی چیست؟ در ادامه ایرلاین‌ های ایرانی و خارجی را که از امکان ارسال حیوانات با هواپیما برخوردار هستند، معرفی کرده‌ایم.

 

ایرلاین‌ های خارجی و حمل حیوانات خانگی

به طور کلی شما در طول پروازهای معمولی اجازه این که حیوانات خانگی خود را همراه داشته باشید، ندارید. مگر این که ایرلاین مربوطه، شرایط حمل حیوانات خانگی را داشته باشد. ایرلاین‌ های خارجی که پذیرای حیوانات خانگی مسافران هستند، عبارتند از:

۱- حمل حیوان خانگی با ترکیش

ساده‌ترین و راحت‌ترین شرایط حمل حیوان خانگی با هواپیما به ترکیش ایر تعلق دارد. در صورتی که با هواپیماهای ترکیش به مقصد مورد نظرتان بروید، هنگام خرید بلیط می‌توانید در خواستتان برای ارسال حیوانات با هواپیما را ثبت کنید. در این حالت، اگر درخواستتان رد شود، به طور دقیق خواهید فهمید که علت این کار چه بوده است. همچنین، امکان موافقت با درخواست حمل حیوان در هواپیمایی ترکیش بیشتر خواهد بود.

۲- امارات و قطر

امارات و قطر از دیگر ایرلاین‌ هایی هستند که قابلیت حمل حیوان را ارائه می‌کنند اما با توجه به اینکه این‎ها کشورهایی اسلامی محسوب می‌شوند، به‌ندرت پیش می‌آید که با درخواست متقاضی موافقت شود. در صورت قبول درخواست هم حیوانات معمولا با کابین منتقل می‌شوند.

۳- لوفتهانزا اتریش

لوفتهانزا اتریش از دیگر ایرلاین‌هایی است که خدمات حمل حیوانات خانگی با هواپیما را ارائه می‌کند. اما به‌طور کلی هیچ تضمینی برای موافقت با درخواست شما وجود ندارد. بهترین راه این است که از طریق ترکیش برای حمل حیوانتان اقدام کنید.  

حمل حیوان خانگی در پروازهای داخلی

از بین ایرلاین‌ های داخلی، شرکت ماهان تنها ایرلاینی است که قابلیت حمل حیوانات خانگی با هواپیما را به مسافران خود ارائه می‌کند. همچنین، این هواپیمایی فقط از طریق ارسال کارگو نسبت به ارسال حیوانات با هواپیما اقدام می‌کند. سایر ایرلاین‌های داخلی با توجه به اینکه سیستم رزرواسیون مشخصی ندارند، چندان توصیه نمی‌شوند.

همچنین، رد یا قبول درخواست حمل حیوان به شرایط فرودگاهی بستگی دارد و هیچ تضمینی وجود ندارد که با درخواست شما موافقت شود. در ادامه درباره شرایط و هزینه های حمل سگ با هواپیما یا سایر حیوانات خانگی صحبت خواهد شد.

مهم ترین شرایط حمل حیوان خانگی با هواپیما

پس از آشنایی با ایرلاین‌ هایی که از امکان حمل حیوانات خانگی با هواپیما برخوردار هستند، باید با شرایط حمل حیوانات نیز آشنا شوید. توجه داشته باشید که هر ایرلاینی مقررات خاص خود را برای ارسال حیوانات دارد و بهتر است قبل از سفر درباره این مقررات تحقیق کنید. در ادامه، شرایط کلی برای حمل حیوانات خانگی را با هم بررسی می‌کنیم.

حمل حیوان خانگی در هواپیما

 

روش‌ های حمل حیوانات خانگی با هواپیما

اگر تصور می‌کنید که می‌توانید با حیوان خانگی‌تان در صندلی هواپیما بنشینید تا به مقصد برسید، باید بگوییم که خیر چنین امکانی وجود ندارد. اما به طور کلی دو روش برای حمل حیوانات با هواپیما وجود دارد:

۱. حمل حیوان خانگی در هواپیما به صورت همراه | از طریق پایانه‌ های مسافری

در این حالت خود مسافر همراه حیوان خانگی وارد هواپیما می‌شود. البته گمان نکنید که می‌توانید حیوان خانگی‌تان را با خود به داخل کابین ببرید. به خاطر مسائل ایمنی و عدم کنترل حیوانات در مواقع اضطراری، معمولا ایرلاین‌ها مانع از ورود حیوانات اهلی به کابین هواپیما می‌شوند. البته بردن سگ به داخل کابین هواپیما نیز ممکن نیست. در نتیجه در این حالت حیوان شما در پایانه مسافربری فرودگاه پذیرش می‌شود و هنگامی که به فرودگاه مقصد رسیدید می‌توانید در قسمت بار حیوان خانگی خود را تحویل بگیرید.

۲. حمل حیوان خانگی در هواپیما به صورت غیر همراه | از طریق پایانه‌های باربری، کارگو، بارنامه

در این حالت مسافر نمی‌تواند همراه حیوان خانگی خود باشد و به همین دلیل حیوان خود را به کارگو ایرلاینی که از آن بلیط هواپیما رزرو کرده می‌سپارد. در نتیجه حیوان شما چه اهلی چه وحشی در پایانه باربری فرودگاه پذیرش می‌شود و در فرودگاه مقصد، شخصی که نام او در بارنامه آورده شده، می‌تواند حیوان را در محل ترخیص تحویل بگیرد.

اسناد و مدارک لازم برای حمل حیوانات خانگی با هواپیما

همانطور که برای ورود خودتان به هواپیما نیاز به مدارکی دارید، برای حمل حیوان خانگی با هواپیما هم باید مدارکی آماده کنید و در صورتی که این مدارک را به ایرلاین مورد نظر ارائه ندهید، اجازه ورود حیوان شما به هواپیما داده نخواهد شد.

به طور کلی مدارک موردنیاز برای ورود حیوان به هواپیما در فرودگاه شامل موارد زیر است:

  1. شناسنامه یا گذرنامه حیوان



  2. اصل گواهی معتبر بهداشتی بین‌المللی که توسط دامپزشکی دولتی کشور مبدا و یا مقصد صادر شده باشد.



  3. تایید کتبی قرنطینه دامپزشکی فرودگاه (فقط برای پروازهای بین‌المللی)



  4. مدارک واکسیناسیون حیوان خانگی که حتما باید معتبر باشد.



  5. تکمیل فرم مخصوص درخواست انجام امور و حمل حیوان خانگی



  6. ارائه اصل برگه پرداخت کرایه حمل حیوان خانگی

شرایط پذیرش حمل حیوانات خانگی با هواپیما

قوانین حمل حیوان خانگی و موجود زنده دائما در حال تغییر است، بنابراین قبل از اینکه هر اقدامی برای جابه‌جایی حیوان خود با هواپیما انجام دهید، حتما با فرودگاه مبدا تماس بگیرید. توصیه می‌شود که از ارسال حیواناتی که جثه کوچکی دارند، خودداری کنید، چون در حین انتقال با هواپیما، خطر مرگ چنین حیواناتی را تهدید می‌کند.

تماس با فرودگاه حداقل ۲۴ سال قبل از سفر با حیوان خانگی ضروری است، چرا که هم در جریان موارد و مشکلات احتمالی برای پذیرش حیوان قرار می‌گیرید و هم با مراحلی که برای تحویل حیوان باید طی کنید، آشنا خواهید شد. این مورد را هم به خاطر داشته باشید که حداقل ۳ ساعت قبل از سفرهای بین‌المللی و ۲ ساعت قبل از سفرهای داخلی در فرودگاه برای انجام امور پذیرش حیوان حضور داشته باشید.

  • برای سفر بچه‌های سگ و گربه باید حداقل ۱۰ هفته از تولد آن‌ها گذشته باشد. (در برخی از کشورها حداقل سن حیوان ۱۲ هفته است).



  • بر اساس قوانین سازمان دامپزشکی ایران حداکثر ۲ قلاده سگ یا گربه و ۱۰ قطعه پرنده تزئینی می‌توانید با خود حمل کنید.



  • چند ساعت قبل از سفر به حیوان خود غذای سبک بدهید و در صورتی که سفرتان بیش از ۲ سال طول می‌کشد به اندازه کافی آب داخل قفس حیوان بگذارید.



  • برخی از ایرلاین‌ها ممکن است حیوانات پرخاشگر، بیمار، ناآرام، بسیار پیر، دارای بوی زننده و یا دارای هر شرایط ناسازگار دیگر را پذیرش نکنند.



  • برخی از ایرلاین‌ها ممکن است حیوانات گرانقیمت و یا حیواناتی را که برای صاحبانشان ارزش خاصی دارند، پذیرش نکنند.



  • در صورتی که مسافر این مورد را در فرودگاه اعلام نکند، ایرلاین‌ها هیچگونه مسئولیتی را بر عهده نخواهند گرفت.
حمل حیوان خانگی در هواپیما

  • برخی ایرلاین‌ ها اجازه ورود حیواناتی مانند آبزیان، حیوانات وحشی، جوجه پرندگان به صورت تنها، پیله حشرات و حیوانات غیر خانگی را به صورت همراه نمی‌دهند و باید این حیوانات را برای جابه‌جایی تحویل بخش بارنامه و کارگو بدهید. البته در این گونه موارد کشور مقصد هم باید پذیرای حیوان باشد.

  • سعی کنید در تابستان و روزهای گرم از پروازهای شب یا صبح زود که هوا کمی خنک‌تر می‌شود و در زمستان و روزهای سرد از پروازهای در طول روز استفاده کنید. ممکن است برخی ایرلاین‌ها در غیر ساعات ذکر شده از پذیرش حیوان اجتناب کنند.

  • ممکن است حیوانتان اجازه سوار شدن به برخی از هواپیماها را نداشته باشد. برای مثال برخی از هواپیماهای مسافربری کوچک مانند BAE حیوانات خانگی را برای حمل نمی‌پذیرند.

  • برخی از ایرلاین‌ها مانند هواپیمایی قطر گونه‌های خاصی از سگ و گربه را نمی‌پذیرند، چون این حیوانات در شرایط استرس زا یا در دمای بالاتر از ۲۱ درجه سانتی‌گراد مستعد گرمازدگی هستند.

قفس مناسب برای حمل حیوانات خانگی با هواپیما

در مورد تعداد حمل حیوان خانگی در هواپیما هم محدودیت‌هایی وجود دارد. برای مثال اگر بخواهید حیوان مادر با بچه‌هایش در یک قفس باشند، تعداد بچه‌ها نباید بیش از ۳ عدد باشد، سن آن‌ها نباید بیشتر از شش ماه باشد و وزن هر کدام از بچه‌ها  نباید از ۲ کیلوگرم بیشتر باشد. در صورتی که بخواهید چند حیوان را با هم داخل یک قفس بگذارید تعداد آن‌ها باید حداکثر ۳ عدد باشد، سن آن‌ها حداکثر ۱۲ هفته و حداکثر ۲ کیلو وزن داشته باشند.

قفس مناسب برای حمل حیوان خانگی در هواپیما

در انتخاب نوع قفس حیوان بسیار دقت کنید، چرا که فرودگاه اجازه حمل حیوان با هر قفسی را به شما نخواهد داد. شما می‌توانید قفس‌ های مخصوص حمل حیوان در هواپیما را از پت شاپ‌ها خریداری کنید. معمولا این قفس‌ ها چرخ ندارند و درشان قفل می‌شود. هنگام خرید قفس به استحکام، ارتفاع و ابعاد آن هم دقت کنید.

قفس باید به گونه‌ای باشد که حیوانتان بتواند به راحتی در آن بایستد، حرکت کند و قفس به خوبی عمل تهویه هوا را انجام دهد. بنابراین در خرید قفس حیوان کمی سخاوت به خرج دهید تا حیوانتان هنگام پرواز اذیت نشود و از ورود حیوان به هواپیما جلوگیری شود. قبل از اینکه حیوان را داخل قفس بگذارید حتما قلاده و پوزه‌‌بند آن را باز کنید، می‌توانید راهنمای خرید باکس سگ مخصوص پرواز خارج و یا باکس مخصوص گربه را مطالعه کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید.

شرایط خاص برخی کشورها برای حمل حیوانات خانگی با هواپیما

برخی از کشورها برای پذیرش حیوان شرایط خاص خود را دارند. برای مثال کشورهایی مانند انگلیس، امارات و عمان اجازه حمل حیوان به صورت همراه را نمی‌دهند و انتقال آن‌ها فقط از طریق کارگو امکان‌پذیر است.

برای ورود حیوان به برخی کشورها مانند انگلیس و استرالیا باید زمان قرنطینه سپری شود. در این گونه موارد باید مدارک بیشتری مثل میکروچیپ، شماره میکروچیپ و تاریخ دقیق تزریق آن، واکسن هاری با ذکر مشخصات کامل و تاریخ دقیق و نمونه آزمایش خون مورد تایید اتحادیه اروپا را ارائه کنید. در صورت ارائه این مدارک حیوان می‌تواند بعد از سه ماه وارد انگلیس شود.

شرایط خاص برخی کشورها برای حمل حیوان خانگی در هواپیما

برای ورود حیوان به کشورهای امریکای شمالی علاوه بر مدارک مذکور باید تایید فرم اتحادیه اروپا توسط سازمان دامپزشکی و گواهی بهداشتی سازمان دامپزشکی را هم آماده کنید. برای ورود حیوان به کشورهایی مانند مالزی یا امارات متحده عربی، گواهی بهداشتی سازمان دامپزشکی و آزمایش هاری لازم است.

هزینه حمل حیوان خانگی با هواپیما

نحوه محاسبه هزینه حمل حیوانات خانگی با هواپیما با توجه به قوانین هر ایرلاین متفاوت است، برای مثال چگونگی محاسبه کرایه حمل AVIH در هواپیمایی ماهان به روش زیر است:

برای پرندگان خانگی:

وزن کامل پرنده به همراه قفس ضربدر ۴ می‌شود تا هزینه اضافه بار مشخص شود.

برای حیوانات اهلی و خانگی:

وزن کامل حیوان به همراه قفس ضربدر ۲ می‌شود تا هزینه اضافه بار مشخص شود. البته این هزینه جدا از مقدار بار مجاز رایگان مسافر در هر مسیر و کلاس پروازی محاسبه می‌شود و مسافر در صورتی که بار همراه خود نداشته باشد هم باید این مبلغ را بپردازد.

هزینه حمل حیوان خانگی برای ورود به هواپیما

حمل حیوانات خانگی در پروازهای ترانزیتی

معمولا حیوانات خانگی در توقف‌هایی که در پروازهای ترانزیتی رخ می‌دهد از جهات زیر بررسی می‌شوند:

  • حیوانات خانگی برای بررسی نشانه‌های بیماری یا استرس بررسی می‌شوند.



  • حیوانات را برای پیاده‌ روی یا استراحت از محل نگهدایشان خارج می‌کنند.



  • محل نگهداری حیوانات تمیز می‌شود.



  • در مدت ترانزیت محل بزرگتر و راحت‌تری برای حیوان در نظر می‌گیرند.

نکته مهم در حمل حیوانات خانگی با هواپیما

در صورتی که فاصله مبدا تا مقصد زیاد است و وسط راه باید هواپیمایتان را عوض کنید، حتما تمامی بلیط‌ هایتان را از یک ایرلاین بخرید. در غیر این صورت، هیچ تضمینی وجود ندارد که ایرلاین جدید پذیرای حیوان خانگی‌تان باشد و ممکن است در ارسال حیوانات با هواپیما با چالش‌های ناخوشایندی مواجه شوید.

حمل حیوانات خانگی در پروازهای ترانزیتی

شرایط حمل حیوان خانگی با خرید بلیط هواپیما در اسمارتک نیوز

در صورتی که قصد دارید حیوان خانگی‌تان را هم همراه خود به سفر ببرید، می‌توانید بلیط خود را از سایت اسمارتک نیوز رزرو کنید و پس از مشخص‌ شدن نتیجه درخواست به ایرلاین برای حمل حیوان خانگی، آن را نهایی کنید. در صورت عدم موافقت با درخواست، این امکان وجود دارد که ساعت و روز حرکتتان را تغییر دهید و مجددا برای حمل حیوانتان درخواست خود را به ایرلاین مربوطه ارسال کنید.

اگر تجربه حمل حیوانات خانگی با هواپیما را داشته‌اید و یا نکات دیگری در خصوص قوانین حمل حیوانات با هواپیما می‌دانید، توصیه‌ها و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول درباره حمل حیوان خانگی با هواپیما

سن مجاز حیوان برای حمل با هواپیما چقدر است؟

حیوان باید حداقل ۱۰ هفته سن و در برخی از کشورها حداقل ۱۲ هفته داشته باشد.

برای تحویل حیوان به باربری هواپیما چند ساعت قبل از پرواز باید در فرودگاه باشیم؟

حداقل سه ساعت قبل از پروازهای خارجی و دو ساعت قبل از پروازهای داخلی در فرودگاه باشید.

قفس مناسب برای حمل حیوان‌ با هواپیما چه ویژگی‌هایی دارد؟

قفسی که برای حیوان خود انتخاب می‌کنید باید قفل داشته باشد، چرخ‌دار نباشد، منافذی برای جریان هوا داشته باشد و خیلی بزرگ یا کوچک نباشد.

آیا می توان حیوان خانگی را داخل کابین مسافربری برد؟

خیر. شما نمی توانید حیوان خود را به داخل کابین مسافربری ببر ید، اما می‌توانید در یک پرواز با آن همسفر شوید. هیچ کدام از شرکت های هواپیمایی اجازه ورود حیوانات را به داخل کابین مسافران نمی‌دهند.

بردن گربه به داخل کابین هواپیما امکانپذیر است؟

خیر بردن گربه یا سگ و دیگر حیوانات خانگی به داخل کابین هواپیما امکان پذیر نیست.

حمل پرنده با هواپیما چگونه است؟

شرایط و قوانین حمل هر حیوانی با هواپیما وابسته به قوانین شرکت هواپیمایی می‌تواند متفاوت باشد.

مدارک لازم برای خرید بلیط هواپیما برای حیوانات چیست؟

مدارک واکسیناسیون معتبر، شناسنامه و گذرنامه حیوان (برای حیوان‌هایی که گذرنامه دارند)، تهیه‌ قفس مناسب برای حیوان و غیره.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=104318

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.