افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 8 November , 2024
0

قرار بود «کافه راه آهن آذری» به مرکزی برای تربیت هنرجویان تئاتر تبدیل شود!

  • کد خبر : 425593
قرار بود «کافه راه آهن آذری» به مرکزی برای تربیت هنرجویان تئاتر تبدیل شود!

به گزارش رکنا، علیرضا زمانی، پژوهشگر تهرانی درباره تاریخچه این کافه و احیای گنجینه های ماندگار آن می گوید: این کافه از سال 1327 تحت مالکیت عبدالحمید آذری پور اصفهانی بوده که پس از این مرحوم، حاج مصطفی یکی از اعضای آن بوده است. از این خانواده، این کافی شاپ را اداره خواهد کرد. جالب […]

به گزارش رکنا، علیرضا زمانی، پژوهشگر تهرانی درباره تاریخچه این کافه و احیای گنجینه های ماندگار آن می گوید: این کافه از سال 1327 تحت مالکیت عبدالحمید آذری پور اصفهانی بوده که پس از این مرحوم، حاج مصطفی یکی از اعضای آن بوده است. از این خانواده، این کافی شاپ را اداره خواهد کرد. جالب اینجاست که حاج مصطفی در تولیدات رادیویی و تلویزیونی متخصص بود، اما به دلیل علاقه به حرفه پدر و اجدادش، پس از 11 سال کار در رادیو و تلویزیون، او به عشق این حرفه خانوادگی کار در رادیو و تلویزیون را متوقف کرد و این کافه را احیا کرد.

علی بلوک باشی از پژوهشگران مردم شناسی در سال ۱۳۷۰ به معاونت اجتماعی شهرداری تهران پیشنهاد احیای قهوه خانه های تهران را داد. از آنجایی که امکان فعال سازی مجدد همه کافه ها وجود نداشت، تصمیم می گیرند از بین چندین کافه یک کافه را انتخاب کنند. در نهایت به دلیل قرار گرفتن این کافی شاپ در مجاورت راه آهن و ابتدای خیابان ولی عصر (عج) و همچنین به دلیل ساختمان قدیمی آن، نام قهوه خانه آذری به خود می گیرد.

زمانی می افزاید: شهرداری تهران در سال 1371 بر اساس تفاهم نامه ای کار بازسازی این سفره خانه را از صفر تا صد برعهده می گیرد و تجهیزات لازم را تهیه و در اختیار سفره خانه قرار می دهد و در آستانه امیرالمؤمنین منین (ع) در اسفند 1372 این سفره خانه با حضور انبوه شخصیت های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی افتتاح شد.

در بازسازی، استانداردهای کافه تریا به صورت فیزیکی رعایت می شود، اما اصلی ترین چیزی که قرار بود اتفاق بیفتد هرگز اتفاق نیفتاد. این سفره خانه سابق قرار بود به مرکز آموزشی برای هنرجویان تئاتر و هنر تبدیل شود، اما نشد».

به گزارش تهران پژوه، در شهریور 1372 بر اساس طرحی از سوی معاونت اجتماعی شهرداری تهران، کار مرمت سفره خانه آذری به عنوان الگویی برای احیای فرهنگ و سنت اسلامی – ایرانی با همکاری مستقیم خصوصی آغاز شد. بخش به هیچ وجه ساختمانی به ساختمان های موجود اضافه نشد و تمامی عملیات در بازسازی و نمای ساختمان های موجود خلاصه شد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=425593

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.