به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد امروز در خطبه نماز جمعه تهران اظهار داشت: از مربی بازیکنان و کادر مربیگری تیم ملی فوتبال کشورمان به خاطر حضور در جمع بازیکنان تشکر می کنم. بهترین. چهار تیم جام ملت های آسیا
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: از مسئولان رسانه و ورزش کشور می خواهم در فضایی آراسته به عقلانیت و اخلاق، زمینه پیشرفت و پیشرفت تیم ملی فوتبال کشورمان را فراهم کنند. انتظار می رود مسئولان توسعه زیرساخت های قهرمانی و ورزش همگانی را با عزم و جدیت بیشتری در دستور کار قرار دهند و فوتبال را در اولویت تصمیمات خود قرار دهند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به برگزاری کنگره بزرگداشت 24 هزار شهید استان تهران گفت: شاهد برگزاری کنگره شهدا در پایتخت بودیم. ستارگانی که در آسمان پر ستاره ایران درخشیدند و شکوه و اقتدار و عزت ملت ایران را به نمایش گذاشتند. دلاورمردانی که در میدانی سخت با همه دشمنان کشور جنگیدند و نقطه امید ملت های منطقه شدند. این کنگره در شرایطی برگزار شد که غزه مظلوم 28 هزار شهید برای دفاع از اسلام و فلسطین تقدیم کرد. عمق استراتژیک و شباهت های ویژه ای بین دفاع مقدس و جهاد دفاع غزه وجود دارد.
ابوترابی فرد غزه را بخشی از سرزمین دفاع مقدس اعلام کرد و ادامه داد: جبهه ای که در غزه در مقابل مردم این منطقه قرار دارد همان جبهه ای است که در دوران دفاع مقدس در مقابل مردم ایران بود. هدف این جبهه شکست اسلام و تغییر نقشه منطقه بود. این هدف این جبهه است. اشغال و تجاوز، عمق و گستردگی جنایات علیه شهروندان غزه، استقامت بی نظیر مجاهدین و محوریت اسلام از دیگر اشتراکات این دو صحنه تاریخی است.
وی ادامه داد: غزه در محاصره زمین، هوا و دریاست و از حداقل های حیات محروم است و از هر سو با انواع سلاح های پیشرفته مورد حمله قرار گرفته است، اما مردم آن همچون کوهی استوار ایستاده اند و جهان را در عمقی فرو برده اند. بحران . . حیرت، شگفتی. اگر اندیشکده های جهان متحد شوند، نمی توانند اسرار این مقاومت آهنین را فاش کنند. بشر فقط در مکتب الهی اسلام به چنین جایگاهی دست یافته است. غزه میراث دفاع مقدس است. حیف است که آموزه های دفاع مقدس به نسل کنونی آموزش داده نشود تا جوانان رشادت های این کشور را بدانند.
امام موقت تهران خاطرنشان کرد: دفاع مقدس به فرماندهی بنیانگذار کبیر و با فرهنگ عاشورایی در آغوش انقلاب اسلامی قرار گرفت. جوانان، دانشگاهیان، علما و مردم عزیز ایران این مهارت ها و خودباوری را در سختی ها و سختی ها متجلی کرده اند و ما امروز به آن ها نیاز داریم. در کنار صندوق های رای باید امید، خلاقیت و اعتماد به نفس به نمایش گذاشته شود. امروز پیوند با شهدا و احترام به خون آنان در پای صندوق های رای حاصل می شود.
ابوترابی فرد ادامه داد: بخشی از کتاب «انقلاب سفید» نوشته پهلوی دوم را می خوانم تا مردم و رای دهندگان سابق بدانند و در فصل اصلاح قانون انتخابات صفحه 37 نوشته است: «برای یک مدتها بعد از رفتن پدرم کار را عده ای از ایرانیان انجام دادند اما در عمل بخشی از آن را سفارت انگلیس و بخشی دیگر را سفارت روسیه انجام داد. صبح رایزن سفارت انگلیس با لیست انتخاباتی در مراجع ذیربط حاضر شد و بعد از ظهر همان روز کاردار سفارت روسیه با لیست دیگری رسید. با این مجلسی در 20 سال سلطنت من.» وضعیت ایران این بود. قدر عزت و اقتدار امروز ایران را بدانیم و کمبودها و ضعف ها را ببینیم و نقد کنیم، اما بر سرمایه بزرگ ایران پافشاری کنیم. جمهوری و اسلام
وی تاکید کرد: حضور ما در پای صندوق های رای قطعا زمینه را برای بیان اندیشه های مقام معظم رهبری در آینده فراهم می کند.
سرپرست امام جمعه تهران خاطرنشان کرد: حضور در راهپیمایی 22 بهمن به معنای ایستادن در کنار شهدا، ایثارگران و مجروحان و ایستادن در کنار مردم قهرمان غزه و یمن و محور مقاومت است. ۲۲ بهمن را اوج و شکوه عظمت و اقتدار ملت قرار دهیم. دشمن استقلال، عزت و تمامیت کشور را هدف قرار داده است.
ابوترابی فرد خطاب به مجلس و دولت گفت: قدرت ما به طور فزاینده به نحوه رسیدگی به مشکلات داخلی بستگی دارد. ایجاد هزینه برای کشور و دولت قطعا مشکلات مردم را بیشتر می کند. کسری بودجه در کشور نهادینه شده و به چالشی جدی برای کشور تبدیل شده است. سالهاست که رهبران بر اصلاح نظام بودجهای کشور تاکید کردهاند و در اعلام گام دوم قدم بر آن نهادهاند. افزایش هزینه های کشور در راستای مهار تورم و رشد تولید نیست.
ابوترابی فرد ادامه داد: اگر منابعی در کشور وجود دارد از آن برای پرداخت بدهی دولت به نظام تولید استفاده کنید. خدا را شکر می کنیم که رتبه شانزدهم جهان و اول منطقه است.
وی همچنین در خطبه اول نماز جمعه تهران گفت: ما همیشه در جنگ عقل، میل و نفس هستیم. انبیا آمدند تا زندگی عقلانی در جامعه بشریت فروکش کند. خداوند آتش دشمنی ها را به دست پیامبر(ص) خاموش کرد. این تحولات دستاورد شخصیت برگزیده تاریخ بشر است. پیامبر(ص) در سایه اعتدال و نور راه را برای توسعه جامعه هموار کرد. عقلانیت را به ما توصیه کرد که از آن پیروی کنیم، یعنی راه رشد را در پیش بگیریم. یعنی انتخاب راهی که پشتوانه علمی و وحیانی داشته باشد. تقلید از پیامبر (ص) یعنی قضاوت در همه ابعاد زندگی بر اساس عدالت.
وی سپس به تبیین ویژگی های اخلاقی جامعه پرداخت و به مردم گفت: جامعه اسلامی باید آداب حسنه خاندان پیامبر (ص) را بشناسد و راه آن ها را دنبال کند. اگر همسایه ما از پای صندوق های رای عصبانی است، باید طوری با او رفتار کنیم که با رای گیری آشتی کند و تشویقش کنیم که پای صندوق رای بیاید. ما باید نماد رحمت خداوند نسبت به کسانی باشیم که راه ایمان را طی می کنند.
۲۱۹۲۱۵