افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 29 November , 2024
0

قاچاق سوخت و ارتباط آن با جبران کسری سوخت کشور.

  • کد خبر : 449594
قاچاق سوخت و ارتباط آن با جبران کسری سوخت کشور.

به گزارش بازار، قاچاق سالانه یک میلیارد لیتر سوخت به خارج از کشور یکی از مهم ترین موضوعاتی است که این روزها بر اخبار انرژی حاکم شده است و تردیدهای زیادی در مورد جزئیات، مسئولیت این میزان سوخت مایع و چرایی این اتفاق وجود دارد. . اگرچه اولین بار نیست که موضوع قاچاق یک میلیارد […]

به گزارش بازار، قاچاق سالانه یک میلیارد لیتر سوخت به خارج از کشور یکی از مهم ترین موضوعاتی است که این روزها بر اخبار انرژی حاکم شده است و تردیدهای زیادی در مورد جزئیات، مسئولیت این میزان سوخت مایع و چرایی این اتفاق وجود دارد. .

اگرچه اولین بار نیست که موضوع قاچاق یک میلیارد لیتر سوخت در رسانه های کشور مطرح می شود و تقریبا هر سال با فرا رسیدن فصل سرما مطرح می شود، اما امسال به دلیل عدم تعادل جدی در عرضه سوخت. ، این ادعا بار دیگر مطرح شده و با واکنش های زیادی روبرو شده است.

اهمیت این خبر زمانی بیشتر نمایان می شود که مشخص شود یک میلیارد لیتر سوخت مایع معادل 20 روز مصرف سوخت کل نیروگاه های حرارتی کشور است و در صورت جلوگیری از این نوع قاچاق، بخش مهمی از سه می تواند حل مشکل کسری سوخت مایع در بخش نیروگاهی کشور.
ذخایر سوخت نیروگاه های کشور در فصل سرد امسال به 30 درصد رسیده که نسبت به سال گذشته 2 میلیارد لیتر معادل 70 درصد کاهش داشته است.

این بدان معناست که در فصل سرد امسال با بیش از 2 میلیارد لیتر سوخت نیروگاهی کمتر از سال گذشته، وزارت نیرو حداکثر برق مورد نیاز بخش‌های مختلف را تامین می‌کند و رقم اعلام شده در مورد میزان قاچاق یک میلیارد لیتر سوخت مایع معادل 50 درصد کسری سوخت برای تولید برق در سال جاری نسبت به سال گذشته است.

آمار و ارقام بسیار گسترده ای که نشان می دهد در صورت جلوگیری و جلوگیری از قاچاق این میزان سوخت، به ویژه در فصل سرد سال، تکمیل ذخایر سوخت چقدر می تواند موثر باشد.

صرف نظر از لزوم توقف این حجم از قاچاق سوخت مایع، سوال مهمی که در اینجا مطرح می شود این است که اساساً مسئولیت سوخت قبل از رسیدن و تحویل آن به مصرف کننده بر عهده کیست و آیا اساساً مکانیزمی برای نظارت بر سوخت در این فرآیند وجود دارد؟ حمل و نقل و توزیع آیا ذخایر سوختی وجود ندارد که بسیار ارزشمند و حیاتی باشد؟

پاسخ به این سوال از آن جهت حائز اهمیت است که مشخص می کند در چه مرحله ای از فرآیند قاچاق سوخت، تحویل سوخت مایع به مصرف کننده بزرگی مانند نیروگاه ها صورت می گیرد و بر این اساس می توان اقدامات آگاهانه ای برای جلوگیری از این قاچاق انجام داد. بگذار اتفاق بیفتد

ناصر اسکندری قائم مقام معاونت تولید شرکت انرژی حرارتی در پاسخ به همین سوال و ابعاد مختلف آن گفت: تفاهم نامه ای با شرکت پخش فرآورده های نفتی منعقد شده که بر اساس آن محل تحویل سوخت مشخص می شود. . برای نیروگاه ها مخازن سوخت مایع نیروگاه هستند. یعنی تا زمانی که سوخت وارد باک نشود مال نیروگاه نیست.

معاون مدیریت تولید نیروگاه ترموالکتریک با تاکید بر اینکه اگر سوخت مصرفی در حین تحویل تخلف شود، متعلق به نیروگاه های کشور نیست، تصریح کرد: از آنجایی که سوخت وارد باک می شود، امکانی وجود ندارد. از قاچاق این مخازن، زیرا به محض ورود تانکر به داخل کارخانه، در ورودی کارخانه به طور خودکار روی ترازو وزن می شود و پارامترهای فیزیکی آن کنترل و میزان ناخالصی آن نظارت می شود و تمامی مشخصات Se آنها پارامترهای بارنامه، تانکر، وزن و سوخت را ثبت می کنند. خواهد بود

توضیحاتی که به وضوح نشان می دهد که مسئولیت و مالکیت سوخت از نیروگاه ها تا رسیدن و تحویل آن به واحدهای نیروگاهی متعلق به وزارت نیرو نیست و قبل از ورود سوخت به مخزن، عملاً متعلق به نیروگاه نیست. . .

بنابراین لازم است قبل از تامین سوخت مایع نیروگاه اقدامات پیشگیرانه و نظارتی جدی صورت گیرد.

این گزارش می افزاید: با تلاش مهندسان و متخصصان صنعت نیروگاهی کشور در سال جاری، علیرغم کاهش محسوس سوخت تحویلی به نیروگاه ها، میزان تولید برق نسبت به سال گذشته 2.33 درصد افزایش یافته است که نشان دهنده تولید انرژی الکتریکی با راندمان بیشتر و از طرق مختلف مانند افزایش توان و رفع محدودیت در واحدهای نیروگاهی.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=449594

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.