هدف امروز: «محمدباقر قالیباف» یکی از سیاستمداران باسابقه ایران به شمار می رود که از ابتدای انقلاب مسئولیت های متعددی را بر عهده داشت و اکنون چهار سال از اولین تجربه ریاست مجلس او می گذرد. او برای تکرار حضورش روی این صندلی راه پر فراز و نشیب در پیش دارد. چون رهبر اصولگرایان است اما همیشه رقبای قدرتمند و حتی دشمنانی دارد که به نظر می رسد در این انتخابات بیش از گذشته خط تخریب او را در پیش گرفته اند، می توان مخالفان قالیباف را به 3 دسته تقسیم کرد. . دسته اول را باید دشمن سنتی و قدیمی قالی بافی دانست. “مرز مقاومت.” این طیف سیاسی رادیکال که کمی بیش از یک دهه از عمرش می گذرد، از ابتدا با محمدباقر قالیباف و علی لاریجانی در تقابل بود. دومین گروهی که مجلس یازدهم به ریاست قالیباف را شکست می دهد «دولتی ها» هستند. هر از چند گاهی مجلس را مقصر عدم نتیجهگیری برخی مسائل و تصمیمات میدانند و سعی میکنند تقصیر را به گردن قوای دیگر بیندازند، مجلس را شکست دهند و خود را از اتهام ناکارآمدی مبرا کنند. سومین گروهی که بر علیه قالیباف و دوستانش شمشیر کشیدند و اتفاقاً گویا مدتهاست شمشیرهای خود را تیز کرده اند، گروه مواد مخدر رفیع پور هستند و علی اکبر رائفی پور در راس آنها قرار دارد. چند ماه پیش رفیع پور و ارتش سایبری اش در حال طراحی سناریوهایی برای براندازی دولت بودند که عنصر اصلی آن هشتگ «این بار فرق می کند» بود. در ادامه این گزارش به برخی از طرح های تخریبی رئیس مجلس اشاره می کنیم.
خط تخریب در فضای مجازی
یکی از اهداف تخریب کنندگان قالیبافی خانواده رئیس مجلس است. آنها سعی دارند با افشاگری ها تمرکز انتخاباتی قالیباف را بر هم بزنند. «وحید اشتری» افشاگر دروازه سیسمونی و از مخالفان رئیس مجلس نوشت: سوال بپرسم؟ در سالهای اخیر، نهادهای امنیتی یک کاندیدای دولتی را رد صلاحیت کردند که چرا پسرش در ایالات متحده تحصیل میکند. در عین حال آیا از وضعیت درخواست مهاجرت فرزند رئیس این اداره اطلاع داشتید؟ چطور ممکن است چنین چیزی منجر به رد صلاحیت نشود؟ اگر اصلاً نمی دانستند، فاجعه می شد».
صادق حسینی روزنامه نگار در واکنش به جنجال اخیر الیاس فرزند محمدباقر قالیباف رئیس شورای اسلامی شهر در شبکه اجتماعی کانادا نوشت: حتی در ذوب ترین، خالص ترین و با دقت انتخاب شده ترین خانواده های هسته ای، قدرت سخت. این که هر چه دارند از انقلاب است؛ نه به آینده اعتماد دارند و نه امیدی به بهبود وضعیت کشور».
رافیریختن؛ رهبر مخالفان قالی بافی.
«علی اکبر رائفی پور» شخصیت جنجالی که اخیراً به دلیل رشوه دادن به نمایندگان و ماجرای 140 سکه و همچنین پاشیدن پول از سوی «محمد سعید احدیان» دستیار محمدباقر قالیباف در شورای اسلامی شهر، سر و صدای زیادی به پا کردند. ، این بار در شبکه اجتماعی ایکس درباره اقامت پسر قالیباف در کانادا نامه طولانی به او نوشته اند. در بخشی از این نامه آمده است: خواهشمند است صحت موارد مطرح شده در خصوص درخواست اقامت دائم فرزندتان جناب آقای اسحاق قالیباف توسط دولت متخاصم کانادا را در اسرع وقت روشن کنید. همچنین از شما در اطلاعیه شفاف سازی دارایی های شما و خانواده تان که به درخواست اینجانب در سال 1395 به نامزدهای ریاست جمهوری اعلام شد؛ اعلام کردید پسرتان یک دستگاه گشت 71، یک موتور سیکلت و جمعاً یک میلیون در حساب بانکی دارد! لطفاً اگر درست است؛ چرا فرزند یکی از مهمترین مسئولین نظام باید به دنبال اخذ اقامت دائم در کشور متخاصم و متخاصم باشد؟
پسر یک قالیباف در تهران است
جلیل محبی، یکی از اعضای هیات علمی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در گفت وگویی گفت: فرزند قالیباف اهل تهران و ساکن تهران است، ویزای اقامت با هدف کاهش هزینه های تحصیلی بوده است، اسحاق قصد داشت برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا به خارج از کشور سفر کند. ویزای اقامت هم قرار بود هزینه تحصیل را کاهش دهد «قالی بافی مقدمه انتخابات ریاست جمهوری آینده است.» او همچنین می گوید لحظاتی پیش الیاس قالیباف با موتورسیکلت به اینجا آمد و به من گفت که از آنجایی که برای تحصیل در کانادا به عنوان دانشجوی خارجی باید پول زیادی می پرداختم، برای پرداخت شهریه کمتر برای مهاجرت اقدام کردم.