دولت طرحی برای ارائه وام یارانه ای به افراد دارای کارت یارانه ای ارائه کرده است. این وام بدون نیاز به ضامن و با شرایط ساده تری نسبت به وام های عادی قابل دریافت است. شرایط دریافت وام یارانه ای: داشتن کارت یارانه ای – این مهم ترین شرط دریافت وام است. محدودیت وام: محدودیت وام برای هر فرد […]
دولت طرحی برای ارائه وام یارانه ای به افراد دارای کارت یارانه ای ارائه کرده است. این وام بدون نیاز به ضامن و با شرایط ساده تری نسبت به وام های عادی قابل دریافت است.
شرایط دریافت وام یارانه ای
داشتن کارت یارانه: این مهم ترین شرط برای دریافت وام است.
سقف وام: سقف وام برای هر فرد متفاوت است و به عوامل مختلفی مانند نوع فعالیت و درآمد بستگی دارد.
ثبت نام: برای ثبت نام باید به بانک های مشخص شده مراجعه کنید و یا از طریق سامانه های آنلاین این کار را انجام دهید. هر بانکی شرایط و ضوابط خاص خود را دارد.
مراحل دریافت وام یارانه ای:
بررسی شرایط: شرایط و مدارک مورد نیاز هر بانک را بررسی کنید.
ثبت نام: ثبت نام حضوری یا اینترنتی در بانک مورد نظر.
رعایت مدارک: ارائه مدارک هویتی، کارت یارانه و سایر مدارک درخواستی.
پیگیری: پس از ثبت نام، وضعیت درخواست خود را پیگیری کنید.
شرایط متغیر: شرایط وام و مراحل ثبت نام ممکن است در طول زمان تغییر کند.
بانک های مختلف: هر بانک شرایط و نرخ های بهره متفاوتی دارد.
سامانه های آنلاین: برخی از بانک ها امکان ثبت نام اینترنتی را فراهم کرده اند.
مدارک مورد نیاز: مدارک هویتی، کارت یارانه و سایر مدارک درخواستی را تهیه کنید.
برای اطلاعات دقیق تر و به روز تر، لطفاً به وب سایت بانک های درج شده مراجعه و یا با آنها تماس بگیرید.
چرا این وام یارانه ای مهم است؟
این وام به اقشار کم درآمد جامعه کمک می کند تا به منابع مالی دست یابند و مشکلات مالی خود را حل کنند. علاوه بر این، این طرح می تواند به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال کمک کند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) اعلام کرد: صندوق امداد استان این کمیته تاکنون 2 میلیون و 300 هزار فقره وام فوری با اولویت شروع کار اعطا کرده است.
این صندوق سال گذشته هفت بار مشوق مشوق شد و بانک مرکزی 6 میلیارد تومان به عنوان جایزه تشویقی اعطا کرد.
وی ادامه داد: اولویت اصلی صندوق امداد نور در اعطای وام اشتغالزایی است که گاهی با 20 میلیون تومان زندگی یک مددجو تغییر می کند، کارهای ارزنده ای در این زمینه انجام شده است.
رئیس کمیته امداد گفت: وام تا سقف 10 میلیون تومان بلاعوض است و تاکنون 25 میلیارد تومان وام اعطا شده است.
بختیاری گفت: معوقات صندوق امدادولایت زیر 1 درصد است که نشان دهنده حقانیت و پایبندی وام گیرندگان این صندوق است، 75 درصد وام گیرندگان از مشمولان تحت پوشش کمیته امداد و مابقی از افراد تحت پوشش هستند. دهک پنجم جامعه
رئیس کمیته امداد خاطرنشان کرد: افرادی که در این صندوق سپرده گذاری می کنند، ضمانت بازگشت پول خود را دارند و می توانند معادل مبلغ سپرده وام در محل سپرده دریافت کنند.
وی تاکید کرد: اولویت بعدی بازپرداخت وام قرض الحسنه در صندوق امداد استان، تسهیلات اشتغال، خرید و ساخت مسکن، درمان و آموزش دانش آموزان و نخبگان است.
وی ادامه داد: امیدواریم کمک های بیشتری از خیرین دریافت کنیم اما این صندوق برای افزایش اعتماد مردم یک ریال به کارکنان خود و کمیته امداد پرداخت نمی کند.
بختیاری گفت: همایش ملی قرض الحسنه در سال های 1399، 1400 و 1402 برگزار شد و امیدواریم رسانه ها کمیته امداد را در توسعه و گسترش فرهنگ قرض الحسنه یاری کنند.
علی عاشوری مدیر اجرایی صندوق امداد استان در این همایش گفت: در بانکداری اسلامی بر تاسیس صندوق های قرض الحسنه و ایجاد بانک های قرض الحسنه تاکید می شود اما بر صندوق های قرض الحسنه تاکید می شود. حسنا که جزء امور قرض الحسنه کشور است باید مورد توجه مسئولان ذیربط قرار گرفته و این موضوع را مجدانه بررسی کنند.
عاشوری بیان کرد: یکی از اقدامات و موضوعات مهم صندوق های قرض الحسنه تامین منابع برای اعتبارات خرد است و در عمل این ظرفیت وجود دارد و به متقاضیان وام پرداخت می شود اما باید از ظرفیت خیرین بیشتر استفاده شود.
مدیر کل صندوق امداد استان تاکید کرد: در حال حاضر 10 میلیون نفر در صندوق امداد استان عضویت دارند و وظیفه آن شناسایی افراد نیازمند واقعی است.
عاشوری افزود: چابکی و رفع کندی فرآیندها و پرداخت وام تا 48 ساعت، بدون سرمایه گذاری برای دریافت وام، رضایت وام گیرنده و خیرین، شفافیت عملکرد شناسایی شده توسط نهادهای نظارتی، پرداخت اقساطی وام، بلندمدت. . ، عدم دریافت کارمزد، ارائه خدمات غیرشخصی و اتصال به شبکه ملی بانکی از ویژگی های مهم صندوق امداد نور است.
مدیر کل صندوق امداد استان تاکید کرد: سرمایه این صندوق به 20 میلیارد تومان افزایش یافته و همه این امور در قالب صندوق شعبه است.
حجت الاسلام والمسلمین محسن کازرون رئیس هیئت مدیره کمیته امداد در این همایش گفت: خداوند خود را در امر قرض الحسنه بدهکار می داند. فقط این موضوع در قرض الحسنه در جای دیگر است و دیگر فرایض مانند نماز و روزه و حج و حتی جهاد نزد خداوند بدهکار نیست.
کازرون افزود: همه ما مدیون خدا هستیم اما در قرض الحسنه طبق آیات قرآن خداوند بدهی را می پردازد و گناه انسان بخشیده می شود.
وی ادامه داد: برخی از مفاهیم ما در ادبیات دینی و لغت نامه ها مانند حج معنا پیدا می کند و اگر خارج از دایره دین باشد معنایی ندارد، بلکه با وام گرفتن از درون و برون دین و سخاوت معنا دارد. عمل زیبایی است، چه از طرف دیندار و چه غیر دیندار، مشارکت اجتماعی از جهت عقل پذیرفته است.
وی تاکید کرد: هرکس از اعتبار و پول خود برای کمک به دیگران استفاده کند، در کارهای خیر شرکت می کند، به ویژه اکنون که به دلیل شرایط سخت اقتصادی زندگی مردم، مردم به اقساط و وام وابسته هستند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان گفت: امسال یک هزار و 500 فقره وام قرض الحسنه به ارزش 470 میلیارد ریال به مشمولان این نهاد پرداخت شده است.
جلال شیخ پور در همایش ملی قرض الحسنه در سالن جلسات کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: این همایش به منظور تجلیل از خیرینی که در این امر خداپسندانه مشارکت داشتند برگزار شد.
وی افزود: صندوق امداد استانی کمیته امداد متولی اعطای وام قرض الحسنه به اقشار مختلف با اولویت جامعه هدف و حمایت از نیازمندان است.
مدیرکل کمیته همیاری امام خمینی (ره) لرستان تصریح کرد: خوشبختانه در سال جاری هزار و 500 فقره وام قرض الحسنه به ارزش 470 میلیارد ریال در حوزه های مختلف اشتغال زایی با اولویت بانوان سرپرست خانوار اعطا شده است. . پرداخت تسهیلات پزشکی برای رفع مشکلات و پرداخت هزینه های آموزشی.
شیخ پور ادامه داد: در راستای تامین مسکن مددجویان، گره هایی در زمینه ساخت مسکن مددجویان و تعمیرات و انبار مسکن به میزان قابل توجهی باز شده است.
وی گفت: از خیرین تقاضا می شود با مشارکت در موضوع وام دائمی امکان رفع مشکلات مشتریان را نیز متوجه شوند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان با بیان اینکه طرح وام دائم امسال نسبت به سال گذشته در لرستان 200 درصد رشد داشته است، گفت: ظرفیت اجرای این طرح در لرستان بسیار بیشتر است و اهدای 2 مورد میلیارد ریال با هم افزایی کمیته امداد مبلغ 3 میلیارد ریال از خیرین پرداخت شده و در نهایت پرداختی به صندوق امداد انجام شد. 470 میلیارد ریال.
شیخ پور ادامه داد: امسال 15 میلیارد ریال به بخش اشتغال اختصاص می یابد تا حدود هشت هزار فرصت شغلی در استان برای افراد جویای کار ایجاد شود.
مدیر کل صندوق قرض الحسنه امداد استان لرستان نیز گفت: سال گذشته به 290 نفر از کمیته امداد استان وام پرداخت شد.
خدایار حسنوند بیان کرد: این همایش به منظور قدردانی از خیرین و صندوق امداد استان برای رفع نیازهای افراد تحت پوشش برگزار شد.
وی بیان کرد: این همایش در چهار محور منابع مطلوب، محور اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به منظور تجلیل از همسالان و خیرینی که برای رفع نیازهای مستضعفان تعامل دارند، در سراسر کشور برگزار شد.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد استان لرستان ادامه داد: سال گذشته 52 فقره پرونده در صندوق قرض الحسنه امداد و صندوق قرض الحسنه استانی به مبلغ 100 میلیارد ریال و 290 فقره از مشمولان امضا شد. به افراد و اقشار آسیب پذیر وام قرض الحسنه در زمینه کاریابی، تحصیل، فرهنگی و ازدواج اعطا شده است.