به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا حسن زاده بعد از ظهر پنجشنبه در نشست خبری آماده سازی تنها سینمای قوچان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سینما قوچان در سال ۵۸ با تلاش فرهنگیان اداره آموزش و پرورش به سینما تبدیل شد. ، و در سال 1395 با 389 صندلی به سینما تبدیل شد.
مدیر آموزش و پرورش قوچان با اشاره به اینکه بروز برخی مشکلات و خرابی های این سینما منجر به تعطیلی 6 ساله آن شد و افزود: در دوره مدیریت قبلی آموزش و پرورش قوچان این فرهنگسرا احیا شد جشنواره عمار به طور گسترده و به مدت یک ماه برای عموم آزاد بود، اما تأسیس دائمی آن مستلزم کار قابل توجهی بود.
وی بابیان اینکه خوشبختانه بخش خصوصی برای احیاء و ساخت این سینما که سابقه راه اندازی سینماهای مطرح در کشور را دارد، قدم برداشته است.
حسن زاده تاکید کرد: طبق توافق صورت گرفته، سینما به مدت 7 سال در اختیار بخش خصوصی خواهد بود و پس از این مدت تمامی این تجهیزات برای شهر باقی می ماند.
مدیر آموزش و پرورش قوچان ایجاد کافه کتاب در سینما را از برنامه های فرهنگی این مجموعه برشمرد و گفت: این سینما با 4 اکران، سینمای روباز و شهربازی کودکان که 3 مورد آن در خدمت شهروندان است. سالن های نمایش آماده بهره برداری هستند و به زودی سالن چهارم نیز تکمیل می شود.
وی یکی از اهداف اصلی احیای سینمای گوچان را کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از جامعه به ویژه در بین جوانان و نوجوانان دانست و خاطرنشان کرد: یکی از حوزه های 6 گنه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نشاط دانش آموزان است و برنامه های مختلفی در این زمینه در حال اجراست.
مدیر آموزش و پرورش قوچان ادامه داد: اردوگاه احد این شهرستان ظرفیت تبدیل شدن به یک اردوگاه استانی را دارد، حضور آب، کوه و طبیعت در کنار هم قابلیت میزبانی برنامه های بسیاری را خواهد داشت.
سینما پارک گوچان با ظرفیت 522 هیچ کس دارد
محمدعلی عباس زادگان کارگردان سینما پارک قوچان نیز اظهار داشت: سینما یکی از ارزان ترین تفریحات خانوادگی است که خانواده بدون توجه به فضای مجازی می توانند 2 ساعت را در کنار هم بگذرانند.
پارک گوچان کارگردان سینما افزود: در این سینما از تمام تجربیاتی که در ساخت سینماهای قبلی داشتیم استفاده کردیم و امروز این سینما با 4 سالن در 2 فاز به عنوان یکی از سینماهای مدرن کشور اجرا شده است و تاکنون اولین این فاز برای اعتبارات 12 میلیاردی هزینه شده است.
وی ادامه داد: با اجرای فاز دوم و شهربازی اعتبار این پروژه به 20 میلیارد می رسد.
عباس زادگان بابیان اینکه سالن اصلی این سینما 358 نفر و 3 سالن دیگر 89، 45 و 30 ظرفیت دارند، گفت: هیچ کس او همچنین در این فیلم بازی خواهد کرد.
پارک قوچان کارگردان سینما با اشاره به اینکه رسالت ما ایجاد سینما در مناطق کم برخوردار است تصریح کرد: تمامی مسائل اطفای حریق، خط سرد، خاموشی و… در این سینما رعایت شده است.
وی تعداد مشاغل ایجاد شده در این سینما در 2 فاز را تقریبا 40 نفر عنوان کرد و تصریح کرد: بر اساس مصوبه سازمان سینمایی کشور، این سینمای پردیس سینمای درجه یک است که حق الزحمه آن 80 هزار نفر است. تامز، اما پس از افتتاح به مدت یک ماه برای مردم این شهر نیمه قیمتی خواهد شد.
عباس زادگان تعداد اکران روزانه در هر اتاق این سینما را 8 سانس عنوان کرد و افزود: به تبع آن این سینما قابلیت برگزاری روزانه بیش از 30 سانس را دارد که بستگی به تعداد مخاطبان دارد.