رضا انصاری اظهار داشت: در شش ماهه اول سال 1403 در مجموع 408 واحد صنعتی راکد در 31 استان کشور به چرخه تولید بازگشته اند. از این تعداد 369 واحد در داخل شهرها و نواحی صنعتی و 39 واحد در خارج شهرها و نواحی صنعتی بوده است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران ادامه داد: با توجه به اجرای عملیات احیا در 31 استان کشور، شرکتهای شهرکهای صنعتی استانها مشارکت بالایی داشتند و در راهاندازی واحدهای راکد بهوسیلهی مختلف، مشارکت بالایی داشتند. روش ها از جمله تامین مواد اولیه. ، حل مشکلات بازار و مشارکت با سرمایه. آنها از یک انتقال جدید برای تولید محصول جدید استفاده کرده اند.
به گفته انصاری دریافت تسهیلات و رفع مشکلات زیربنایی و در برخی موارد واگذاری کامل واحد به سرمایه گذار از مالک اصلی از دیگر روش های احیای واحدهای راکد است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به سایر روشهای احیا با مشارکت و همکاری شرکت شهرکهای صنعتی، افزود: رفع مشکل اختلافات بین همکاران، بهروزرسانی فناوری و بهینهسازی خط تولید، رفع میشود. مسایل حقوقی و واگذاری بانک به سرمایه گذار جدید نیز روش های دیگری برای احیا وجود دارد که با تلاش شرکت شهرک های صنعتی استان در دستور کار قرار گرفته است.
افزایش ظرفیت تولید 1010 واحد صنعتی.
انصاری در ادامه از افزایش ظرفیت تولید 1010 دستگاه خبر داد و گفت: در 6 ماهه نخست امسال 1010 واحد با افزایش ظرفیت مواجه شدند.
به گفته وی، کمک به تامین مواد اولیه، ارتقای فناوری و بهینه سازی خطوط تولید، تکمیل حلقه مفقوده زنجیره ارزش تولید و توسعه بازار محصولات تولیدی از واحدهای صنعتی از جمله راهکارهای افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی است . از طریق برند
انصاری بیان کرد: همچنین با کسب استانداردهای لازم با هدف حضور در بازار سایر کشورها، ارائه خدمات مشاوره تخصصی برای رفع مشکلات درون شرکتی و توسعه روابط شبکه ای بین شرکت ها بر اساس مدل های توسعه خوشه ای و توسعه سامانه تبادل پیمانکاری فرعی. از دیگر روش های حمایتی سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران برای افزایش ظرفیت تولید واحدهای مذکور می باشد.