به گزارش رکنا، بعد به خودرو وانت اشاره میکرد و میگفت:سرخکن، اتوبخار، جاروبرقی، همزن و… هر چه بخواهید دارم، همه اصل با نصف قیمت بازار، قسطی هم میفروشم.
زن جوان که وسوسه شده بود، پرسید:خرید قسطی چه شرایطی دارد؟
مرد با همان لهجه خاص گفت:هر چه بخواهی بردار فقط ماهی 500 هزار تومان. یک پیشپرداخت میدهی و بقیه را شماره کارت میدهم تا هر ماه برایم واریز کنید.
زن جوان که از چهرهاش معلوم بود با شرایط موافق است، یک اتوبخار انتخاب کرد و مرد فروشنده هم به سرعت جعبه اتو را در کیسه پلاستیکی گذاشت و گفت:الان 500 تومان میدهی و بقیه را ماهیانه به شماره کارتم واریز میکنی.
زن جوان کارت بانکی اش را به فروشنده داد و رمزش را گفت و پس از کشیدن کارت، آن را پس گرفت و رفت.
ساعتی بعد تازه به خانه رسیده بود که ناگهان پیامکی به تلفن همراهش ارسال شد، وقتی پیامک را خواند رنگش پرید. 6 میلیون تومان از حسابش برداشت شده بود.
چون در آن ساعت بانکها تعطیل بودند به ناچار تا صبح روز بعد صبر کرد اما وقتی به بانک رفت مشخص شد این پول به شکل اینترنتی از حسابش به حساب دیگری منتقل شده است.
با عجله به کلانتری رفت و پس از شکایت، پرونده را به پلیس فتا فرستادند و تازه در آنجا بود که فهمید دهها نفر دیگر نیز مثل او قربانی کلاهبرداران اسکیمری شدهاند که به بهانه فروش اجناس مختلف کنار خیابان برایشان دام گسترده بودند.
مراقب کلاهبرداران اسکیمری باشید
سرهنگ داوود معظمیگودرزی، رئیس پلیس فتای پایتخت ضمن هشدار به شهروندان گفت:تعداد زیادی از شهروندان به پلیس فتای تهران بزرگ مراجعه کردند و مدعی شدند مبالغی به صورت غیرمجاز از حساب آنان برداشت شده است. با شکایت مالباختگان موضوع در دستور کار قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتای پایتخت تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.
در تحقیقات اولیه کارشناسان پلیس فتای پایتخت مشخص شد همه قربانیان این پرونده بعد از خرید قسطی لوازم آشپزخانه از یک دورهگرد در تهران حسابشان خالی شده است و به روش اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند.
سرهنگ معظمیگودرزی بیان کرد: افسران پلیس فتا ی تهران بزرگ در مرحله تحقیقات پرونده متوجه شدند مجرمین تحت پوشش فروش لوازم آشپزخانه به صورت قسطی، با یک خودرو وانتبار در تهران مشغول کار شده و پس از کپیبرداری کارتهای بانکی مالباختگان به وسیله دستگاه اسکیمر، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان کردهاند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه افسران پلیس فتا موفق شدند این افراد را شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر 2 مجرم را در محل اختفای خود در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر کنند، خاطرنشان کرد:متهمین پس از انتقال به پلیس فتا و مواجهه با شاکیهای پرونده و مستندات جمعآوری شده توسط پلیس به کلاهبرداری بیش از 55 نفر با این روش به ارزش ریالی حدود پنج میلیارد ریال اعتراف کردند و پرده از نحوه اقدامات مجرمانه خود برداشتند.
وی گفت:شهروندان برای پیشگیری از سرقت به صورت اسکیمینگ، انجام عملیات بانکی و وارد کردن رمز کارت حساب بانکی را خودشان انجام دهند چراکه حتی در صورت نصب اسکیمر روی دستگاه کارتخوان، بدون اطلاع از رمز عبور امکان برداشت از حساب شهروندان امکانپذیر نخواهد بود.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه تغییر رمز دورهای یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از عملی شدن اهداف مجرمانه کلاهبرداران است، توصیه کرد که در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره تلفن 096380 یا سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir گزارش کنند.
منبع: روزنامه ایران