به گزارش بازار، علی بیت اللهی در خصوص بررسی خطرات فرونشست زمین، زلزله، سیل و رانش زمین در شهرهای جدید و مسئولیت مرکز در این زمینه توضیح داد: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برای کاهش خطرات و خطرات موجود در منطقه حوزه مسئولیت وزارت راه و شهرسازی فعالیت خود را از دو سال گذشته و با آغاز به کار دولت سیزدهم بر اساس سیاست های کلان این دولت آغاز کرد.
رئیس لرزه نگاری و مهندسی مقاومت در برابر خطر مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: در فاز اول مطالعات کاهش چهار خطر فرونشست، زلزله، سیل و رانش زمین در 17 شهر جدید کشور پایش شد. کشور. کشور است و هدف از این امر انجام اقدامات دقیق تر در مراحل بعدی و کسب نتایج عملی برای کاهش خطرات قبل از رویداد، در حین رویداد و پس از رویداد بود.
بیت اللهی با بیان اینکه شهرهای جدید اطراف کلانشهرهای بزرگ هم اکنون جمعیت زیادی پیدا کرده اند و در مقاطعی جمعیت برخی از آنها از شهرهای قدیمی پیشی گرفته است، بر لزوم ارتقای تاب آوری شهرهای جدید برای امنیت ساکنان آن تاکید کرد.
وی افزود: شهر پردیس یکی از شهرهایی است که در فاز دوم مطالعات کاهش ریسک به عنوان پایلوت و نمونه برای سایر شهرهای جدید مورد استفاده قرار می گیرد. از این حیث با توجه به اهمیت این شهر و مجاورت با تهران، قرار گرفتن شهر بر روی ارتفاعات و همچنین احداث بناهای بلندمرتبه فراوان و خطراتی که شهر را از نظر زلزله، سیل تهدید می کند. . و شیب های ناپایدار، تفاهم نامه ای بین مرکز تحقیقات و شرکت عمران شهر جدید پردیس منعقد شد.
به گفته بیت اللهی، بر اساس توافق مرکز تحقیقات و شرکت عمران شهر جدید پردیس، مقرر شد تا خطرات حوادث طبیعی و مدیریت بحران در این شهر نزدیک به کلانشهر تهران به روشی جدید و به روز کاهش یابد. هدف از این توافقنامه این است که نتایج به دست آمده از آن به صورت پایلوت و نمونه باشد تا در سایر شهرهای جدید در آینده اجرا شود.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تصریح کرد: در صدد هستیم تا با انجام اقداماتی قبل، حین و بعد از حوادث و بحران های طبیعی، شرایطی را در محدوده محدودی فراهم کنیم تا با اقدامات پیشگیرانه، آسیب ها و آسیب ها را جبران کنیم. قربانیان را می توان کاهش داد