به گزارش آرمان ملی آنلاین: یک فعال سیاسی اصولگرا می گوید: هر کدام از شخصیت ها و گروه های سیاسی به دنبال مشارکت بیشتر هستند، بنابراین طبیعی است که مدعی بستن لیست هستند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اظهارات قالیباف مبنی بر بستن لیست 30 نفره و ارسال آن به مجلس، خبری بود که رسانه ای شد، دیگر گروه های اصولگرا مانند شورای پایداری، وحدت، شانا و …. آنها همچنین ابراز تمایل کردند که فهرست جداگانه ای ارائه کنند.
اگرچه اصولگرایان از ارائه لیست جداگانه ای خبر می دهند، اما چهره های اصولگرا مانند محمد ناظمی اردکانی معتقدند تقاضای لیست های جداگانه با هدف کسب سهمیه بیشتر از لیست 30 نفره واحد اصولگرایان صورت می گیرد.
وی معتقد است در نهایت اصولگرایان نیز مانند گذشته به لیست واحد راه خواهند یافت.
در ادامه گفت و گوی خبرگزاری خبرآنلاین با محمد ناظمی اردکانی، فعال سیاسی اصولگرا می خوانید:
****
* آقای. ناظمی اردکانی! ارزیابی شما از قصد چهره ها و گروه های اصولگرا برای ارائه لیست در انتخابات مجلس دوازدهم چیست؟
انتخابات پیش رو تعیین کننده است اما مقام معظم رهبری در ابتدای سال این نکته را مطرح کردند که حضور حداکثری در انتخابات اقتدار ملی و بین المللی را به همراه دارد و در عین حال دشمن را ناامید می کند و تنش را از ایران دور می کند، بنابراین مشارکت حداکثری بسیار مهم است. . است.
امیدواریم این حضور منجر به مشارکت حداکثری شود. بد نیست رفتارهای رقابتی درونی و بین خود در جریان اصلاح طلب و اصولگرا تغییر کند و به سمت سازندگی حرکت کند، به گونه ای که مردم امید داشته باشند و حضور بیشتری در پای صندوق ها داشته باشند و رفتارهایی که مخرب می شود کمتر شود. .
اگر نسبت اصولگرایان در لیست واحد تامین شود به لیست واحد می رسند
اما در جریان اصولگرا هم شورای ائتلاف حضوری سازمان یافته دارد و هم شبکه رای و هم شورای وحدت و جبهه پایداری، علاوه بر این جریانی است که با یک سری از شخصیت های سیاسی تشکیل شده است. جریان اصولگرا، پس بدیهی است که تا پایان زمان انتخابات که آگهی ها منتشر می شود، هر گرایشی ادعا می کند که آرای بیشتری دارد و این نکته را در رقابت های سیاسی مطرح می کند.
علاوه بر این، مذاکراتی بین هر یک از جریان ها انجام می شود و ملاحظات سیاسی تا آغاز کارزار انتخاباتی انجام می شود. نظر من این است که با افزایش اختیارات، جریان اصولگرایی به لیست واحد می رسد، البته هر یک از جریان های مذکور می خواهند در لیست واحد یا 30 نفر مشارکت داشته باشند و در صورت حضور و حضور تعدادی از آنها در لیست مطمئن هستند، رضایت شما به دست خواهد آمد.
به طور خلاصه، من امیدوارم که ما یک لیست واحد از قوانین رفتاری داشته باشیم که معمولاً در حوزه سیاسی اعمال می شود.
اصولگرایان با کدخدامنشی به تک لیست می رسند
*اگر احزاب و گروه های اصولگرا در لیست 30 نفره سهم مورد نظر را کسب نکنند و از سوی دیگر بزرگان اصولگرا نتوانند انتخاب شوند، وضعیت در فراکسیون اصولگرایان چگونه خواهد بود؟
سازوکارهایی که می توانند در تهران عمل کنند، نقش خود را ایفا می کنند، هرچند این اتفاقات گاهی در رسانه ها بازتاب می یابد و گاهی نه. به غیر از دور اول مجلس، تجربه این 10 دوره اخیر حاکی از آن است که در تهران و شهرهای بزرگ یک لیست واحد ارائه می شود، اما در گذشته رقابت های داخلی وجود داشت و در نهایت به یک لیست واحد رسید، از این رو پیش بینی برای In. در انتخابات بعدی، من فکر می کنم آنها به یک لیست واحد دست خواهند یافت.
برخی از افراد می خواهند سهم بیشتری داشته باشند.
عزم افرادی مثل قالیباف که مدعی هستند به تنهایی می تواند 30 نفر را به مجلس بیاورد، برای چیست؟
این چهره ها می خواهند مشارکت بیشتری داشته باشند، یعنی هر کدام از شخصیت ها و گروه های سیاسی به دنبال مشارکت بیشتر هستند، پس طبیعی است که این رفتار را داشته باشند، یعنی بگویند لیست را می بندند، اما در نهایت با رفتاری که رخ می دهد، آنها به یک لیست واحد ختم می شوند.
مثلاً در برخی از مراکز استان ها و شهرستان ها که چند داوطلب یا حتی یک داوطلب دارند، بزرگان و متنفذین شهر می نشینند، گروهی تشکیل می دهند و در نهایت از آن گروه، فردی که مناسب ترین فرد است می آید.
به عنوان مثال در اصفهان 290 نفر از افراد ذی نفوذ شهر اصفهان با سازوکاری ملاقات می کنند و در نهایت با رای گیری و سازوکاری که در آن جلسه انجام می شود، 5 کاندیدایی که بالاترین امتیاز را دارند در قالب لیست معرفی می شوند. احتمالا این اتفاق در تبریز رخ خواهد داد. اتفاق هم می افتد.