محمدحسن محبی در خصوص انتقادات رزمندگان کرمانشاهی از عملکرد تیم کشتی استان و ادامه نتایج ضعیف کشتی گیران کرمانشاهی گفت: کسانی که این حرف ها را زدند در خود مبارزه چیزی نبودند. به کشتی ای که الان مدعی هستند چه افتخاری دادند؟ تقصیر ما نیست که کشتی کرمانشاه ضعیف شده است. آیا من و داش حسین (محمدحسین محبی، سرپرست تیم کشتی کرمانشاه) می توانیم روی تشک برویم و دست و پای حریفانش را بگیریم تا برنده شوند؟ وقتی می جنگیدیم هیچکس به ما توجه نمی کرد، فقط می خواستیم نتیجه بگیریم. قبلاً تلاش می کردیم سخت کار کنیم اما الان خود کشتی انگیزی ندارد و خارج از کشتی و ورزش با هزار جور مشکل و مشکل مالی دست و پنجه نرم می کند. بنابراین در این شرایط چگونه می خواهید تمام افکار خود را روی قایق متمرکز کنید؟
مربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی در دفاع از عملکرد برادرش به عنوان سرپرست تیم کشتی کرمانشاه گفت: به خدا در روزگار ما از این امکانات خبری نیست. این امکانات رویای ما در کشتی نبود. حالا به ورزشکار می رسند و به او پاداش می دهند. کی این ثواب را به ما دادند؟ او می خواست به بازی های آسیایی هند برود، آقای غفوری گفت اگر طلا بگیرد 50 هزار تومان به او پاداش می دهیم، به او گفتم اگر طلا بگیرد به او دو برابر می دهم. 2 سکه طلا به من دادند، با قهرمانان اینطور رفتار می کنند.
وی با برشمردن مشکلات مردم کرمانشاه از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد، طلاق و مسکن گفت: مردم کرمانشاه به عنوان مردمی که بسیار به ما لطف دارند واقعاً از این مشکلاتی که مردم ما دارند رنج می برند. قطعا ورزش در چنین شرایطی تحت تاثیر قرار می گیرد.
دارنده مدال های برنز جهان، طلای بازی های آسیایی و پنج مدال طلای آسیایی با بیان اینکه کشتی کرمانشاه هرگز قابل مقایسه با کشتی مازندران نبوده است، خاطرنشان کرد: همیشه مدال های بی نظیری داشته ایم. با این مدیریت بود که یدالله محبی مدال های متعددی در آسیا کسب کرد و سایر کشتی گیران به تیم های ملی راه یافتند. فکر نمی کنم قایق ما خیلی بلند بود. البته فریدون قنبری را هم داشته ایم و نمی خواهم بگویم که اصلاً این مدال ها کسب نشده است.
وی ادامه داد: اگر این مربیانی که انتقاد می کنند و مشخص نیست در کدام میادین جهانی مدال گرفته اند و چه سابقه ای دارند، اگر کار زیادی بلد هستند باید به کرمانشاه بیایند و کار را در دست بگیرند. من و داش حسین نمی توانیم با بچه ها کار کنیم. ما مربیانی داریم که کار می کنند و هر کدام کار خودشان را می کنند. اینها خود مبارزانی هستند که انگیزه لازم را ندارند. در زمان ما چه دادند؟ آنها باید خودشان بخواهند قهرمان شوند. آیا کشتی ما در سطح مازندران بود که الان ادعا می کنیم سقوط کرده است؟ این مردان منتقد چه عناوینی در کشتی داشتند؟ آیا این منتقدان جرات دارند بیایند اینجا کار کنند؟ صحبت کردن بسیار آسان است، شما باید کاری را که انجام می دهید نشان دهید.
محبی در خصوص درخواست منتقدان از رئیس فدراسیون کشتی برای تغییر سرپرست تیم کشتی کرمانشاه گفت: چرا باید تغییر کنند؟ مملکت متعلق به آنهاست؟ آیا رئیس فدراسیون رئیس هیئت را رها کرد تا او را تغییر دهد؟ فدراسیون کشتی برای تغییر داش حسین چه می کند؟ تیم کشتی مجلسی دارد و انتخاب شده است. در گذشته اینجا هیچکس جرات نمی کرد بچه هایش را به باشگاه کشتی بفرستد. کشتی را بیشتر از من و داش حسین می شناسید؟ اگر تایید کنند که می توانند بیایند و تیم را قهرمان کنند. من کرمانشاه را با دنیا عوض نمی کنم. وقتی 20 ساله بودم به من پیشنهاد شد که به آمریکا بروم. باید نسبت به کرمانشاه تعصب داشته باشیم که نرفته است. همه مسئولان استان باید به صعود کشتی کمک کنند. مبارزی که با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند چگونه می تواند تمرکز کند؟ فردی که بیکار است چگونه می تواند بخواهد ورزش کند؟ فرماندار و شهردار بیایند و مشکل اشتغال رزمندگان را حل کنند.
وی در پایان گفت: در جریان مبارزه درخواست مدال کردیم و به آن رسیدیم. این بچه ها هم باید اول بخواهند خودشان موفق شوند. وقتی اینها گلوی ما را می گیرند و از ما انتقاد می کنند، رزمنده های خودمان کوتاه می آیند.