اطلاع رسانی کند خبرگزاری بیشترکاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیست و نهمین اجلاس سالانه کشورهای عضو کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی (CWC) که در لاهه برگزار شد، تشریح کرد. مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال سلاح های شیمیایی، جنایات و تخلفات رژیم صهیونیستی و حمایت غرب از جنایات گذشته و حال این رژیم علیه شهرهای منطقه
غریب آبادی جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و لبنان را به شدت محکوم کرد و تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران بزرگترین قربانی سلاح های شیمیایی در عصر مدرن است.
وی اعلام کرد: این رژیم با حمایت بی قید و شرط برخی کشورهای غربی به ویژه آمریکا به جنایات خود ادامه می دهد و از مصونیت برخوردار است.
غریب آبادی خواستار اقدام فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد برای اعمال تحریم های موثر علیه رژیم صهیونیستی بر اساس فصل هفتم منشور سازمان ملل شد و تاکید کرد: همه دولت ها باید از هرگونه همکاری اقتصادی، نظامی و تسلیحاتی با این رژیم خودداری کنند.
همچنین استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح های شیمیایی و سایر مواد خطرناک از جمله فسفر سفید و اورانیوم ضعیف شده علیه ملت های بی دفاع فلسطین و لبنان را محکوم کرد و از مدیرکل سازمان منع تسلیحات خواستار حمل سلاح شد. بررسی دقیق در این زمینه و اتخاذ تدابیر لازم برای حفاظت از قربانیان. وی همچنین از کشورهای عضو خواست تا از هرگونه تلاش برای پایان دادن به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و لبنان خودداری کنند.
غریب آبادی خاطرنشان کرد: یونیفیلحملات رژیم صهیونیستی به نیروهای صلح این سازمان بین المللی جراحت آنها در اثر حملات شیمیایی رژیم اسرائیل کشته شدند. پشتیبانی کنید قرار داده است
وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و لبنان، بار دیگر به تهدیدات زرادخانه تسلیحات شیمیایی رژیم صهیونیستی برای صلح و امنیت منطقه و بین المللی و لزوم تحقق جهانی بودن کنوانسیون اشاره کرد. و فشار جامعه جهانی بر رژیم صهیونیستی برای پیوستن به آن و گذاشتن کلیه امکانات محصول شیمیایی تحت نظارت سازمان منع سلاح های شیمیایی.
غریب آبادی نیز ادعاهای بی اساس مطرح کرد. بدون سند و تکثیر آمریکایی با استفاده از منابع و گروه های باز یک هکر با انگیزه های سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران توصیف شده است.
وی اگرچه این اتهامات را کاملا رد کرد، اما تصریح کرد: ایران همواره به تعهدات خود در کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی پایبند بوده و تمامی تاسیسات دارویی مرتبط خود را تحت نظارت و بازرسی این سازمان قرار داده است.
وی تصریح کرد: اتهامات مطرح شده از سوی آمریکا به بزرگترین قربانی سلاح های شیمیایی در دوران معاصر در حالی تکرار می شود که این کشور پس از سال ها بزرگترین دارنده زرادخانه سلاح های شیمیایی است. تاخیر و تمدید مکرر مهلت انهدام ذخایر آنها به نقض اصلی کنوانسیون تبدیل شده است.
معاون وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: آمریکا سابقه عدم پایبندی به کنوانسیون را دارد و در سال 2003 پس از حمله به عراق به بهانه انهدام سلاح های کشتار جمعی، آمریکا و شرکای آن با شش سال تاخیر او سلاح های شیمیایی کشف شده در عراق را بدون اطلاع سازمان منع تسلیحات شیمیایی جابجا و منهدم کرد. جمهوری اسلامی ایران به این کشور و سایر اعضای این سازمان از نقض مکرر کنوانسیون توسط آمریکا و شرکای آن اطلاع داده است. آمریکا هرگز پاسخ قانع کننده ای به پرسش های اساسی جمهوری اسلامی ایران نداده است. همچنین جمهوری اسلامی ایران در سالهای 2004 و 2008 آمریکا را در مورد نقض کنوانسیون در زمینه کمک به تسلیحات شیمیایی مخفی رژیم صهیونیستی و نیز سایر سلاحهای ممنوعه بر اساس این کنوانسیون زیر سوال برد که هرگز پاسخ قانعکنندهای به آن داده نشده است. دریافت شده است.
وی همچنین سایر کشورها را متهم کرد که افکار عمومی را از استفاده گسترده رژیم صهیونیستی از فسفر سفید و سایر سلاح های ممنوعه ساخت آمریکا علیه مردم بیگناه غزه و لبنان و استفاده مکرر توسط گروه های تروریستی تحت حمایت رژیم صهیونیستی منحرف کرده است. ایالات متحده از جمله داعش در سوریه و عراق بیان می کند. متاسفم انجام داد
معاون وزیر امور خارجه کشورمان در بخشی دیگر از سخنان خود به حمایت کشورهای غربی از رژیم صدام در جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد. وی اعلام کرد: آلمان و آمریکا به عنوان تامین کنندگان اصلی مواد شیمیایی رژیم بعث عراق، در جنایات شیمیایی علیه مردم ایران شریک هستند. این کشورها باید در سطح بین المللی پاسخگوی اقدامات غیرقانونی خود باشند و به قربانیان سلاح های شیمیایی ایران غرامت بپردازند.
وی تاکید کرد که قربانیان سلاح های شیمیایی در ایران همچنان به دلیل تحریم های غیرقانونی کشورهای غربی در میدان هستند. فراهم کند داروها و تجهیزات پزشکی در رنج هستند، وی خواستار تلاش سازمان منع سلاح های شیمیایی برای حمایت از این قربانیان شد.
وی در پایان خواستار جلوگیری از سیاسی شدن سازمان منع سلاح های شیمیایی و تقویت همکاری های بین المللی در زمینه فناوری های نوین برای پیشبرد اهداف صلح آمیز کنوانسیون شد. غریب آبادی همچنین از پیشرفت های حاصله در همکاری سوریه و دبیرخانه فنی سازمان استقبال کرد و بر ادامه مذاکرات تاکید کرد.