بهراد خرازی نزول خور سری تانک خوار مجید دلبندم بازیگر 15 اسفند 1352 در تهران به دنیا آمد، وی فارغ التحصیل رشته سینما در روسیه است، بهراد خرازی کار خود را از تلویزیون آغاز کرد و با سیب خنده و مجید دلبندم به اوج شهرت رسید.
بهراد خرازی برای تحصیل 5 سال در روسیه زندگی کرد و سپس به ایران بازگشت و به تئاتر و سینما ادامه داد.
بیوگرافی بهراد خرازی
بهراد خرازی متولد 15 اسفند 1352 در تهران، بازیگر است. او فارغ التحصیل رشته سینما در روسیه است. او کار خود را از تلویزیون شروع کرد و با سیب خنده و مجید دلبندم به شهرت رسید. آقای خرازی چند سال پیش برای ادامه تحصیل و کار به روسیه رفت و 5 سال در این کشور زندگی کرد و سپس به ایران بازگشت و با تئاتر و سینما ادامه داد.
متولدین دهه 60 و 70 بهراد خرازی را با سیب خنده و مجید دلبندم به یاد دارند. احتمالاً بسیاری از کسانی که آثار او را می شناسند تعجب می کنند که چرا این بازیگر که در کارهای اولیه خود بسیار درخشید و برای خود جایگاهی در خاطره مردم ایجاد کرد، در سال های بعد به درخشش سال های اولیه خود بازنگشت؟ حتی برای مدتی از او خبری نبود.
با سیب های خندان معروف شوید
سیب خنده یک مجموعه تلویزیونی محصول سال ۱۳۷۶ به کارگردانی رضا عطاران و شیرین جاهد و نویسندگی رضا عطاران، شیرین جاهد، شیما بحرینی، مجید صالحی است.
مجید دلبندم اوج موفقیت بهراد خرازی
در سال ۱۳۷۷ با سریال مجید دلبندم به کارگردانی رضا عطاران که داستان عروسکی دست دراز به نام مجید را روایت می کرد، حضور موفقی داشت.
مجید دلبندم به کارگردانی و نویسندگی رضا عطاران و تهیه کنندگی بیژن بیرنگ و مسعود رسام سریال طنز کودک و نوجوان از سال ۱۳۷۷ بود که در زمان خود مورد توجه بسیاری از مخاطبان قرار گرفت. دیدن عکس های جوان مجید دلبندم بازیگران 22 سال پیش خاطرات شیرینی را برای کودکان و نوجوانان دهه 60 و 70 زنده می کند.
در سریال مجید دلبندم عروسکی با دستان بلند به نام مجید با صداپیشگی مجید صالحی وجود دارد که کلمات را اشتباه تلفظ می کند و با حرکات آکروباتیک خود در هر قسمت داستانی زیبا و مفرح خلق می کند.
شخصیت مجید دلبندم با الهام از شخصیت مجید در سیب خنده با دو برادر به نام های رضا و مجید به همراه خواهرش معصومه زندگی می کرد. رضا دلتنگ مجید در سیب خنده، به فکر ساخت عروسکی می افتد که پس از مدتی جان می گیرد و ماجراهای مختلفی را رقم می زند.
حضور متفاوت در تلویزیون
این بازیگر بعد از سال 1381 در سریال هیچ ها به کارگردانی حمیدرضا حافظی بازی کرد اما 11 سال بعد با سریال دست نزن جیزه به کارگردانی امیر غفارمنش به تلویزیون بازگشت. ایفای نقش تهرانی در سریال بمیر استاندارد و سریال معمایی شاه در سال 1393 یکی از کارهای موفق اوست و در سال 1396 در محله گل و بلبل نیز بازی کرد.
دلایل کم کاری بهراد خرازی
بهراد خرازی یکی از افرادی است که در سریال تانک خورها به عنوان بازیگر حضور دارد. وی در 15 اسفند 1352 در تهران به دنیا آمد و در رشته سینما در روسیه فارغ التحصیل شد و فعالیت هنری خود را از نوجوانی آغاز کرد. خرازی در دهه 70 با بازی در سریال های «سیب خنده» و «مجید دلبندم» به شهرت رسید و به یکی از محبوب ترین بازیگران نسل خود تبدیل شد.
حضور او در این سریال ها مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت و خاطرات شیرینی را برای مردم رقم زد. اما شاید برای بسیاری از بینندگان این سوال پیش بیاید که چرا این بازیگر توانا در سال های بعد فعالیت چندانی نداشت و حتی برای مدتی از او خبری نبود؟
به گفته خود خرازی دلیل کم کاری اش در این سال ها فراز و نشیب های زندگی و اتفاقاتی است که در حرفه حرفه ای اش رخ داده است. این بازیگر چند سالی از ایران رفت و در روسیه در رشته ای غیر از بازیگری مشغول به کار شد.
بهراد خرازی در دم عروسک
فیلمبرداری سریال «معجون عروسک» مجموعه فانتزی و کمدی کودک و نوجوان به کارگردانی محمد حدادانسب و تهیه کنندگی امین رضی در لوکیشن های داخلی و خارجی در کنار بازیگرانی چون فخرالدین صدیق شریف، شراره رنجبر، افشین سنگ چاپ، ادامه دارد. مریم وطن پور، پیام صارم و سعید قره داغلی، بهنوش بختیاری و بهراد خرازی در این سریال به ایفای نقش می پردازند. این دو بازیگر در این سریال در نقش های متفاوتی ظاهر شده اند و جلوی دوربین رفته اند.
او در این سریال نقش بهادر را بازی می کند. او در این سریال با هنرمندانی چون آرش مجیدی، سروش جمشیدی، علیرضا استادی، ثریا قاسمی، احمد نجفی، هادی دیباجی، شیوا خسرومهر، شیرین اسماعیلی و … همبازی بوده است.
در خلاصه سریال، در آن زمان، بچه رزمندگان فاقد تجهیزات دفاعی بودند. کل ماجرا بر این اساس است که جوانان آن زمان با چه ابتکارات و نوآوری هایی توانستند از کشور دفاع کنند.
آثار مهم بهراد خرازی
چهره اقتصاد
سیب خنده – ۱۳۷۶
مجید دلبندم – ۱۳۷۷
عید فرا رسید، بهار رسید – 1377
کاشان – 1378
نیلوفران – ۱۳۷۸
محله گل و بلبل – 1397
وارش- 1398
Bom y Bano- 1399