افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 15 November , 2024
3

علائم مشکلات کبدی که در پاها ظاهر می شود.

  • کد خبر : 180693

آفتاب نیوز: احتمالاً هر روز به کبد خود فکر نمی کنید، اما به سختی خون را فیلتر می کند، مواد زائد را دفع می کند و صفرا تولید می کند. هنگامی که کبد شما بیمار یا زخمی می شود، می تواند سایر قسمت های بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد و سلامت شما را […]

آفتاب نیوز:

احتمالاً هر روز به کبد خود فکر نمی کنید، اما به سختی خون را فیلتر می کند، مواد زائد را دفع می کند و صفرا تولید می کند. هنگامی که کبد شما بیمار یا زخمی می شود، می تواند سایر قسمت های بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد و سلامت شما را به خطر بیندازد.

در مقاله امروز ما در مورد 5 نشانه که پاهای شما می تواند منجر به مشکل کبدی شود و زمان مراجعه به پزشک است صحبت خواهیم کرد. بنابراین اگر آماده هستید، این مقاله بیتوت را ادامه دهید.

تورم

سیروز کبدی یک اصطلاح پزشکی است که برای توصیف اسکار نهایی کبد استفاده می شود. این وضعیت مزمن می تواند ناشی از جراحات، بیماری ها، سوء مصرف الکل و داروهای تجویزی باشد. متأسفانه سیروز کبدی همیشه علائمی ندارد. یکی از علائم هشداردهنده کمتر شناخته شده سیروز کبدی، تورم پا یا مچ پا است.

این به این دلیل است که افزایش فشار در ورید ژوگولار می تواند باعث تجمع مایع در پاها و شکم شود. سیاهرگ باب ورید اصلی است که خون را از روده، کیسه صفرا، پانکراس و طحال به کبد تخلیه می کند.

افراد مبتلا به سیروز ممکن است دچار خستگی، کاهش اشتها، کاهش وزن، زردی، حالت تهوع و خونریزی یا کبودی شوند. برخی از علائم هشدار دهنده اضافی ممکن است شامل رگهای عنکبوتی روی پوست، کف دست قرمز، خارش پوست و غیره باشد.

به گفته متخصصان، علاوه بر سیروز کبدی، تجمع مایع در پاها می تواند نشانه ای از چندین بیماری مرتبط با کبد مانند هپاتیت B، هپاتیت C، بیماری کبد چرب یا حتی سرطان کبد باشد.

گرفتگی عضلات

وقتی صحبت از علائم رایج سیروز کبدی می شود، گرفتگی عضلات معمولاً یکی از آنها نیست. با این حال، یک مطالعه در سال 2014 منتشر شده در مجله آمریکایی پزشکی نشان داد که 67 درصد از شرکت کنندگان مبتلا به سیروز در سه ماه قبل از مطالعه، گرفتگی عضلات را تجربه کردند.

به گفته محققان، گرفتگی عضلات با کاهش قابل توجه کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سیروز همراه بود. هنوز مشخص نیست که چرا بیماران سیروز در این مطالعه از گرفتگی عضلات رنج می برند. به گفته محققان، عدم تعادل عصبی، عضلانی، غدد درون ریز یا الکترولیت ممکن است یک علت احتمالی باشد.

درد مفصل

درد در مفاصل پا یا هر قسمت دیگری از بدن می تواند به دلایل مختلفی باشد. گاهی اوقات می تواند ناشی از هپاتیت ویروسی باشد، نوعی التهاب کبد که می تواند به عنوان یک عفونت حاد یا به عنوان یک بیماری مزمن ظاهر شود.

اگر درد مفاصل شما به دلیل هپاتیت ویروسی باشد، علائم دیگری از جمله خستگی، تهوع، استفراغ، درد شکم، کاهش اشتها، زردی پوست، ادرار تیره و ضعف عمومی را مشاهده خواهید کرد.

درد مفاصل می تواند ناشی از بیماری باشد که منجر به سیروز می شود و سیروز می تواند درد ناشی از یک بیماری موجود را بدتر کند. به عنوان مثال، اگر بیماری کبد چرب دارید و چاق هستید، ممکن است آرتروز نیز داشته باشید و سیروز باعث تشدید درد استخوان و مفاصل می شود. سیروز همچنین باعث التهاب در سراسر بدن می شود که می تواند منجر به درد گسترده شود.

لکه هایی روی پاها یا بازوهای شما.

بر اساس گزارشی که در مجله پزشکی کلیولند کلینیک منتشر شده است، تغییرات پوستی اغلب اولین علامتی است که فرد ممکن است مشکلات کبدی داشته باشد، و توانایی تشخیص این علائم برای تشخیص زودهنگام بیماری کبد ضروری است.

یکی از این علائم پوستی لکه های Bier است که با لکه های سفید نامنظم یا خالدار مشخص می شود که ممکن است روی پاها، بازوها یا دست ها ظاهر شود.

اکثر موارد لکه های Bier خوش خیم هستند و جای نگرانی وجود ندارد. با این حال، همچنان ایده خوبی است که در صورت مشاهده آنها به پزشک مراجعه کنید، به خصوص اگر سایر علائم رایج کبدی را تجربه کردید.

سوزن سوزن شدن یا بی حسی

افراد مبتلا به مشکلات کبدی ممکن است احساس گزگز یا بی حسی در پاهای خود داشته باشند. این ممکن است به دلیل عفونت هپاتیت C، بیماری کبد الکلی یا دیابت باشد. دیابت در افراد مبتلا به مشکلات کبدی شایع تر است زیرا کبد سطح گلوکز را تنظیم می کند. هر یک از این شرایط می تواند باعث نوروپاتی محیطی شود که به اعصاب خارج از مغز و نخاع آسیب می رساند.

پنج نشانه که پاهای شما ممکن است نشان دهنده مشکلات کبدی باشد. اگر هر یک از این علائم پس از چند روز درمان خانگی از بین نرفت، به دنبال درمان پزشکی باشید.

برای کمک به کبد، از غذاهای التهاب زا اجتناب کنید و آنها را با غذاهای ضد التهاب در رژیم غذایی خود جایگزین کنید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=180693

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.