اما دلیل محبوبیت انفجاری عینک هوشمند متا چه بود؟ سه مورد را می توان نام برد.
رویداد اول: ارائه هوش مصنوعی چند وجهی در عینک
اولین رویداد ارائه هوش مصنوعی چند وجهی توسط متا در عینک بود. به لطف این قابلیت، اکنون می توانید با استفاده از دستورات چند وجهی که ترکیبی از دستورات صوتی و تصویری است، از یخچال آشپزخانه عکس بگیرید و از هوش مصنوعی متا بخواهید تا بر اساس مواد موجود در یخچال، دستورهای مختلفی را برای شما آماده کند.
حادثه دوم: نگرش مثبت خبرنگاران به عینک
دومین اتفاقی که افتاد، نگاه مثبت خبرنگاران به عینک بود. حالا دیگر خبرنگاران هم با مردم موافق بودند و نظرات مثبتی درباره عینک منتشر کردند. به عنوان مثال، وب سایت Mashable نوشت: “عملکرد عینک هوشمند Meta-RayBen فراتر از باور من را شگفت زده کرد.” وب سایت 9to5Mac گفت عینک متا ریبن با عملکرد منحصر به فرد خود توانست مرا متقاعد کند که از عینک هوشمند استفاده کنم و حتی CNET همچنین نوشت: “عملکرد فرمان چند وجهی عینک Meta-RayBan من را شگفت زده کرد.”
رویداد سوم: انتشار ویدیوهای جذاب عینک در تیک توک
سومین اتفاق، انتشار ویدیوهای جذاب عینک در تیک توک بود. برای پخش زنده تصاویر عینک هوشمند متا ریبن راهی جز ارسال آن در فیس بوک و اینستاگرام وجود ندارد، اما طیف وسیعی از کاربرانی که عینک متا ری بن را خریداری کرده اند، تصاویر و ویدئوهای جذابی از این محصول را در پلتفرم تیک توک منتشر کردند.
با رشد سریع بازار دستگاه های پوشیدنی و هدست های واقعیت مجازی، شرکت های بزرگی مانند گوگل، مایکروسافت و متا سرمایه گذاری زیادی در تحقیق و توسعه این نوع محصولات کرده اند. به نظر می رسد با ادغام هوش مصنوعی و عینک هوشمند، سبک زندگی انسان ها دستخوش تغییرات اساسی شود.
عینک های مجهز به هوش مصنوعی با ارائه اطلاعات زنده و لحظه ای در مورد محیط اطراف و ایجاد تعامل بین محیط فیزیکی و دیجیتالی، درهای جدیدی را به روی این دنیای هیجان انگیز باز کرده اند. در همین حال، گوگل با عرضه عینک گوگل (بدون موفقیت زیاد)، مایکروسافت با عرضه مایکروسافت هولولنز و اپل با عرضه ویژن پرو تمام تلاش خود را برای نشان دادن چشم اندازی از دنیای آینده انسان ها انجام دادند.
عینک های هوشمند در حال حاضر بازار خاص خود را دارند
در حال حاضر بازار عینک هوشمند بسیار مد روز است و تقریباً همه برندها در تلاش هستند تا در این بازار سهمی داشته باشند. شامل دوربین عینک شیائومی Mijia 400 دلاری با دوربین دوگانه و قابلیت ترجمه زنده، عینک واقعیت افزوده Qualcomm Smart Viewer که از وای فای و بلوتوث یا عینک ایسوس Irvision M1 که از نمایشگر میکرو قدیمی و وضوح 1080p استفاده می کند.
البته بازار دستگاه های پوشیدنی هنوز در مراحل ابتدایی است و راه درازی برای رشد، شکوفایی و بلوغ در پیش دارد. به همین دلیل، اکثر دستگاه های پوشیدنی موجود در بازار با مشکلات و محدودیت های خود دست و پنجه نرم می کنند.
مشکل اصلی این گجت ها این است که کاربران تمایلی به استفاده طولانی مدت از آن ها ندارند. این محصولات هنوز به خوبی طراحی نشده اند و استفاده از آنها به اندازه کافی راحت و آسان نیست.
به عنوان مثال، برقراری ارتباط با هوش مصنوعی از طریق هدفون بی سیم بسیار راحت است، اما مشکل اینجاست که هیچ کس در تمام طول روز از هدفون استفاده نمی کند. به عنوان مثال دیگر، توسعه نرم افزار ساعت هوشمند برای تعامل با هوش مصنوعی دشوار نیست، اما اولین مشکل مناسب نبودن برای استفاده طولانی مدت هنوز وجود دارد.