به گزارش آنلاین روزنامه کیهان، محمدرضا (میثم) سعیدی از اعضای طیف رادیکال دفتر تحکیم در دهه 70 بود که به همراه برخی دیگر از عناصر مانند حقیقتجو، موسوی خوئینی ها، یوسفیان و تاجرنیا وارد ششم شدند. مجلس . در لیست انتخاباتی حزب مشارکت/اصلاحات قرار گرفت و به عنوان پیاده نظام حزب منحل شده در تحرکات تخریبی شرکت کرد. از این گروه حقیتجو و موسوی خوئینی ها پس از دوره نمایندگی از کشور گریختند و پناهندگی گرفتند.
میشم سعیدی از جمله کسانی بود که مجلس را اشغال کرد و مدعی استعفا شد. جمعی از تندروهای سیاسی که مجلس را به بن بست کشانده بودند و با افزایش نارضایتی مردم از این اقدامات سیاسی و عدم توجه به مشکلات اقتصادی، با تهدید به استعفا همراه با برخی از رهبران دولت خاتمی تلاش کردند تا انتخابات مجلس هفتم را تعطیل کنند. البته شکست خورد میشم سعیدی آن روزها بازیچه پدرخوانده های تندروها بود و صلاحیتش مردود بود. وی همچنین نامه موسوم به جام زهر را امضا کرد که در آن به بهانه پرونده هسته ای خواستار تسلیم شدن به آمریکا شده بود و در ادامه حمایت خود از حامیان حزب انجمن بود.
رشته تحصیلی او شیمی و مدیریت بازرگانی است. وی همزمان به دلیل توافقات سیاسی در دولت روحانی، ریاست پتروشیمی جم و تاپیکو و همچنین سازمان منطقه آزاد کیش را بر عهده داشت.
لازم به ذکر است شستا دارای 166 شرکت زیرمجموعه و 9 هلدینگ اصلی و چندین هلدینگ زیرمجموعه است. شستا در زمینه های مختلفی مانند پزشکی، معدن، سیمان، تولید برق، فناوری اطلاعات، کشتیرانی، کشاورزی و دامپروری، نفت، گاز، پتروشیمی و … فعالیت می کند. شرکت های زیرمجموعه شستا شامل 9 هلدینگ: سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو)، سرمایه گذاری دارویی تامین (تیپیکو)، سرمایه گذاری سیمان تامین (سیتا)، سرمایه گذاری صدر تامین (تاسیکو)، سرمایه گذاری صبا تامین (سابا)، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران . (هخشتی)، سرمایه گذاری صنایع تامین عمومی، سرمایه گذاری و خدمات ارتباطی توسعه تامین برق رایتل.
21302