یک کلیپ از عروسی دهه 50 و 60 در فضای مجازی پرطرفدار بوده است. بسیاری از کاربران سادگی و زیبایی این عروسی ها را با مجلل بودن عروسی های امروزی مقایسه می کنند. عروسی هایی که گاهی میلیاردها تومبا خرج برمی دارند.
ترویج ازدواج در چین
منطقه چانگشان در شرق چین به زوج هایی که دوست دخترشان 25 سال یا کمتر هستند، جوایز نقدی می دهد. این جایزه برای ترویج ازدواج و مادر شدن متناسب با سن اعطا می شود و شامل انواع مشوق های مراقبت از کودک، باروری و تحصیل برای زوج های دارای فرزند است.
مبلغ این جایزه نقدی 1000 یوان معادل 137 دلار است.
با کاهش جمعیت چین برای اولین بار در شش دهه گذشته و پیر شدن سریع جمعیت، مقامات فوراً یک سری اقدامات را برای افزایش نرخ تولد انجام داده اند، از جمله مشوق های مالی و تسهیلات بهتر مراقبت از کودکان.
محدودیت سنی قانونی برای ازدواج در چین برای مردان 22 سال و برای زنان 20 سال است، اما تعداد زوج هایی که ازدواج می کنند در حال کاهش است. این امر به دلیل سیاستهای رسمی که بچهدار شدن را برای زنان مجرد دشوار میکند، نرخ زاد و ولد را کاهش داده است.
بر اساس داده های دولتی منتشر شده در ژوئن، نرخ ازدواج در سال 2022 6.8 میلیون نفر بود که پایین ترین میزان از سال 1986 است. در سال 2022، نرخ ازدواج 800000 کمتر از سال قبل بود.
رسانههای دولتی گزارش دادند که نرخ باروری چین که در حال حاضر یکی از پایینترین نرخها در جهان است، در سال ۲۰۲۲ به پایینترین میزان یعنی ۱.۰۹ خواهد رسید.
هزینه های بالای مراقبت از کودکان و نیاز به ترک کار باعث شده است که بسیاری از زنان از داشتن فرزند بیشتر یا بچه دار شدن خودداری کنند. تبعیض جنسیتی و کلیشه های سنتی زنان در مورد مراقبت از فرزندانشان هنوز در سراسر چین رایج است.
نگرانی های فزاینده در مورد وضعیت باثبات اقتصاد چین نیز به عنوان عوامل کلیدی در عدم تمایل به ازدواج و بچه دار شدن در میان جوانان چینی دیده می شود.