افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 6 November , 2024
2

عدم تایید آزمایشگاهی آلودگی پاکستان به ویروس آبله میمون

  • کد خبر : 331749
عدم تایید آزمایشگاهی آلودگی پاکستان به ویروس آبله میمون

وی افزود: خطر شیوع تدریجی این ویروس در جهان جدی است و هوشیاری مسئولان در کشورها و تقویت نظام سلامت مرزها و آزمایشگاه و بهداشت هتل های بین المللی از مسائل مهم دنیاست. رضایی تصریح کرد: برای جلوگیری از ورود این گونه ویروس های واگیر به کشور باید اقدامات زنجیره ای و مشترک انجام شود. […]

وی افزود: خطر شیوع تدریجی این ویروس در جهان جدی است و هوشیاری مسئولان در کشورها و تقویت نظام سلامت مرزها و آزمایشگاه و بهداشت هتل های بین المللی از مسائل مهم دنیاست.

رضایی تصریح کرد: برای جلوگیری از ورود این گونه ویروس های واگیر به کشور باید اقدامات زنجیره ای و مشترک انجام شود. به عنوان مثال، سیستم مراقبت و تشخیص مرز باید فعال و تقویت شود، در کنار این اقدامات، کشورهای جهان به آزمایشگاه مجهز و شبکه ای از آزمایشگاه های انتقال نمونه باکیفیت نیاز دارند که کمبود آن در آفریقا مورد توجه قرار گرفته است. یک مشکل چالش جدی

آیا موارد شناسایی شده در پاکستان به سویه جدیدی از آبله میمون آلوده شده است؟

مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت در پاسخ به این سوال که آیا موارد شناسایی شده در پاکستان آیا آنها به سویه جدید آبله میمون آلوده شده اند؟ وی گفت: در مورد اخبار نیمه حقیقتی که به نقل از مقامات بهداشتی پاکستان منتشر شده است، باید گفت که این مرد پاکستانی هنوز مشخص نیست که آیا بیماری وی مربوط به اپیدمی جدید در آفریقا است یا خیر. ما دو نوع آبله میمون داریم، اپیدمی دو سال پیش ناشی از نوع خفیف تری بود، نوع 2 و اپیدمی آفریقایی امسال ناشی از نوع 1 بود که کمی جدی تر است.

وی ادامه داد: پاکستان در اپیدمی دو سال پیش 11 مورد تایید شده آزمایشگاهی آبله میمون نوع 2 را شناسایی کرد که همگی مسافر بودند و هیچ موردی از انتقال داخلی گزارش نشد. با توجه به جابجایی تجار و کارگران پاکستانی، طبیعی است که به زودی مواردی از مسافران آلوده به آبله میمون جهش یافته جدید از پاکستان گزارش شود و شهرهای پرجمعیت و تجاری مانند اسلام آباد و کراچی موارد مثبت مسافران را در این کشور شناسایی و گزارش کردند. سال قبل اپیدمی سال گذشته

رضایی تاکید کرد: بنابراین اخبار جعلی مبنی بر تایید 3 مورد ابتلا به آبله در پاکستان مربوط به اخبار قدیمی سال قبل از آن کشور است که متاسفانه به سرعت در فضای اطلاع رسانی منتشر شد. به طور خلاصه ابتدا باید از بیمار نمونه گرفته می شد و اگر آبله میمون بود با روش های آزمایشگاهی خاص نوع زیرگروه آن مشخص می شد. اگر زیرگروه 1b بود، می توان گفت احتمالاً مربوط به گروه جدید است. شیوع در آفریقا خبر ابتلای پاکستان به ویروس جدید آفریقایی تایید نشده است و همچنان شایعه است.

وی تصریح کرد: هزینه در حوزه سلامت یک سرمایه گذاری است و تقویت نظام سلامت برای شناسایی موارد احتمالی در اعضای خانواده مسافران از دیگر اولویت های دنیاست و بستر بیمارستانی مناسب برای پذیرش سریع موارد جدی و جلوگیری از انتقال آنها به کارکنان و کارکنان بیماران دیگر نیز موضوع مهمی است. در آفریقا به دلیل کمبود فضای بیمارستانی در شهرهای درگیر با شیوع، این بیماری از یک بیمار به بیمار دیگر در بیمارستان منتقل می شود و شیوع آن به صورت گلوله برف است.

وی ادامه داد: سرمایه گذاری بعدی که اهمیت ویژه ای دارد صرف هزینه برای آموزش مردم است. تقویت آموزش بهداشت در کشورها به این دلیل است که اعتماد مردم به پیام‌های بهداشتی صحیح و واکنش سریع به شایعات مضر یکی از راه‌های مقابله موفق کشورها با این ویروس‌های نوظهور است. بهداشت فردی در سفرهای بین المللی از یک سو و بهداشت محیطی در مکان های سفر از سوی دیگر به مبارزه با آبله میمون کمک می کند.

رضایی با اشاره به اپیدمی نوع خفیفتر آبله میمون در دو سال پیش گفت: پسری که به همراه خانواده از هلند به ترکیه سفر کرده بود به دلیل رعایت نکردن بهداشت هتل و آلودگی احتمالی ملحفه ها به این بیماری پوستی ویروسی مبتلا شد. بالش و حوله. به عنوان یک مقاله علمی در فضای مجازی منتشر شد.

مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درباره علائم بیماری آبله میمون توضیح داد: پس از ورود ویروس به پوست یا مخاط بیمار حدود یک تا دو هفته طول می کشد تا اولین علامت آن تب و بی حالی است و پس از چند روز جوش و لکه های قرمز روی پوست ظاهر می شود که از علائم معروف آبله است.

رضایی در پاسخ به این سوال که چند درصد از بیماران مبتلا به نوع بدون علامت هستند و آیا امکان انتقال بیماری در دوره بدون علامت وجود دارد؟ وی گفت: هنوز پاسخ دقیقی برای این سوال مشخص نیست و در پاسخ باید به مطالعه ژاپنی هایی که در این زمینه تحقیقاتی انجام دادند اشاره کرد. به نظر می رسد بین 1 تا 5 درصد موارد ابتلا به این بیماری بدون علامت بوده و احتمالاً نقش عمده ای در گسترش بیماری در سراسر جهان ندارد. البته این دانش فعلی است و تحقیقات بیشتری لازم است. توجه به بیماری تب دار همراه با ضایعات است. این پوست آبدار و تاول دار است که می تواند با گزارش خود بیمار یا تشخیص سریع توسط کارکنان مراقبت های بهداشتی نمونه برداری شود.

مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه احتمال سرایت این بیماری به کشورهای دیگر به ویژه اروپا و آمریکا بیشتر است اما به سرعت و شفافیت امیدواری وجود دارد. از کشورها در شناسایی و اطلاع رسانی افراد مبتلا و حمایت از ضعیف ترین و فقیرترین کشورها. به جلوگیری از شیوع شایع آبله میمون کمک کنید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=331749

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.