افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
2

صندوق ذخیره فرهنگیان 160 میلیارد تومان سهم دارد اما کمترین بهره وری را دارد.

  • کد خبر : 164695
صندوق ذخیره فرهنگیان 160 میلیارد تومان سهم دارد اما کمترین بهره وری را دارد.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، محمد وحیدی با بیان اینکه تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در 5 حوزه در حال پیگیری است، اظهار داشت: هرچند تاکنون 2 جلسه برای بررسی عملکرد ذخیره فرهنگی برگزار شده است. سرمایه . در مورد شکل اداره و مدیریت این صندوق ابهاماتی وجود دارد که […]

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، محمد وحیدی با بیان اینکه تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در 5 حوزه در حال پیگیری است، اظهار داشت: هرچند تاکنون 2 جلسه برای بررسی عملکرد ذخیره فرهنگی برگزار شده است. سرمایه . در مورد شکل اداره و مدیریت این صندوق ابهاماتی وجود دارد که اولین آن زیان آن است.

نماینده روستاهای بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در شورای اسلامی افزود: صندوق ذخیره معلمان ماهانه حدود 160 میلیارد تومان از حقوق معلمان درآمد دارد اما زمانی که سود سالانه آن به عنوان اعلام کرد در بهترین حالت به 4 میلیارد تومان می رسد در حالی که حجم سرمایه گذاری این صندوق از 100 میلیارد تومان فراتر رفته که کمترین میزان بهره وری در مقایسه با بهره وری سایر بنگاه های اقتصادی و صندوق های فعال در کشور است. .

وی تصریح کرد: در این زمینه مدیرعامل، هیات مدیره و هیات مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان باید پاسخگو باشند.

این نماینده مردم در اتاق ملت، نصب برخی افراد ناکارآمد در اداره صندوق، هلدینگ ها و شرکت های صندوق را یکی دیگر از محورهای تحقیق و تفحص عنوان کرد و گفت: از حضور افراد ناکارآمد گلایه داریم. . که قبلا در سایر گروه های اقتصادی عملکرد خوبی داشتند. اثری از خود برجای نگذاشت اما امروز در مجموعه های مدیریتی صندوق ذخیره فرهنگیان استفاده می شود و حتی برخی افراد توانمند نیز به راحتی کنار گذاشته شدند و دلایل انصراف آنها نامشخص است.

وحیدی با اشاره به عدم نارضایتی معلمان خدمتگزار و بازنشسته افزود: عدم تخصیص ارزش مالکیت به اعضای صندوق اعم از بازنشستگان و کارمندان و ورود نکردن صندوق به بورس از جمله دلایل این امر است. نارضایتی معلم .

وی افزود: علاوه بر این قرار بود اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان اصلاحاتی داشته باشد اما به دلیل تضاد منافع و نگرانی در خصوص کاهش میزان نفوذ اداری در صندوق و کسب قدرت جامعه فرهنگیان، این موضوع به تعویق افتاد. . و اصلاح قانون اساسی در واقع بیش از دو سال به تعویق افتاده است.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تاکید کرد: زمانی بیش از 90 درصد فرهنگیان در صندوق عضویت داشتند اما امروز این رقم به 72 درصد رسیده است یعنی 28 درصد فرهنگیان عضو صندوق نیستند. اعضای صندوق بر این اساس در برنامه هفتم توسعه تصمیم خوبی گرفته شد که اگر عده ای نمی خواهند عضو صندوق ذخیره باقی بمانند، می توانند در صندوق دولت عضویت داشته باشند تا در طول فعالیت خود بی بهره نمانند. دوران بازنشستگی . .

وی تصریح کرد: شفافیت در حوزه اداری و مالی اخیرا شاهد اقداماتی در صندوق ذخیره بودیم که باید تکمیل شود و شرایط به گونه ای انجام شود که همه بتوانند وضعیت سرمایه گذاری خود را در صندوق ببینند و علاوه بر آن در این موضوع می توانند تصمیمات هیات مدیره و هیات مدیره را پیگیری کنند و همچنین مطلع شوند.

وحیدی یادآور شد: همچنین پیشنهادی برای بکارگیری فرزندان فرهنگیان در مؤسسات و شرکت هایی که صندوق در آنها سرمایه گذاری کرده است ارائه دادیم. اگر این صندوق مختص فرهنگیان باشد باید خدمات مختلفی را به فرهنگیان ارائه کند که از جمله آنها می توان به اشتغال فرزندان، استفاده از بیمه، رفاه و مزایای شرکت های زیرمجموعه بخشی از خدمات ارائه شده به فرهنگیان باشد.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس افزود: امیدواریم بتوانیم صندوق ذخیره فرهنگیان را به جایی برسانیم که همه فرهنگیان به سرمایه گذاری در این صندوق و بهره مندی از خدمات آن افتخار کنند.

به گفته وحیدی، درخواست تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در حال بررسی است و قرار است به زودی این گزارش برای بررسی در صحن علنی به هیئت رئیسه مجلس ارسال شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=164695

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.