افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
0

صندوق بین المللی پول نسبت به خطرات اقتصادی در آسیا هشدار داد

  • کد خبر : 421302
صندوق بین المللی پول نسبت به خطرات اقتصادی در آسیا هشدار داد

صندوق بین‌المللی پول هشدار داد که ادامه فشار نزولی چین می‌تواند با آسیب رساندن به بخش‌های مختلف اقتصاد کشورهای همسایه با ساختار صادراتی مشابه، «تنش‌های تجاری» را دامن بزند و از پکن خواست تا اقداماتی را برای دستیابی به بهبودی بر اساس تقاضای اقتصاد خود انجام دهد. صندوق بین‌المللی پول در گزارش چشم‌انداز اقتصادی منطقه‌ای […]

صندوق بین‌المللی پول هشدار داد که ادامه فشار نزولی چین می‌تواند با آسیب رساندن به بخش‌های مختلف اقتصاد کشورهای همسایه با ساختار صادراتی مشابه، «تنش‌های تجاری» را دامن بزند و از پکن خواست تا اقداماتی را برای دستیابی به بهبودی بر اساس تقاضای اقتصاد خود انجام دهد.

صندوق بین‌المللی پول در گزارش چشم‌انداز اقتصادی منطقه‌ای خود برای آسیا اعلام کرد که کندی طولانی‌تر از حد انتظار در اقتصاد چین هم برای منطقه و هم برای اقتصاد جهانی مضر است و واکنش سیاست چین حیاتی است.

صندوق بین‌المللی پول در آخرین چشم‌انداز منطقه‌ای خود پیش‌بینی می‌کند که اقتصاد آسیا در سال ۲۰۲۴ به میزان ۴.۶ درصد و در سال ۲۰۲۵ رشد کند، زیرا سیاست‌های پولی ضعیف‌تر در سراسر جهان باعث افزایش تقاضای بخش خصوصی در سال آینده می‌شود.

پیش‌بینی‌ها برای سال‌های 2024 و 2025 نسبت به پیش‌بینی آوریل صندوق بین‌المللی پول 0.1 درصد افزایش یافت، اما کمتر از رشد 5 درصدی سال 2023 بود.

صندوق بین‌المللی پول گفت خطرات ناشی از اقدامات سخت‌گیرانه پولی گذشته و تنش‌های ژئوپلیتیکی می‌تواند به تقاضای جهانی آسیب برساند، هزینه‌های تجاری و بازارهای نفت را افزایش دهد.

در این بیانیه آمده است که یکی از جدی‌ترین خطرات، تشدید تعرفه‌های تلافی‌جویانه در میان شرکای تجاری بزرگ است که باعث تشدید پراکندگی تجارت و آسیب به رشد در منطقه خواهد شد. در حالی که رشد پایین، بدهی بالا و تشدید جنگ در صدر دستور کار رسمی نشست سالانه صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در هفته گذشته بود، رهبران مالی بیشتر انرژی خود را صرف نگرانی در مورد تأثیرات احتمالی بازگشت دونالد ترامپ به قدرت پس از ایالات متحده کردند. انتخابات ریاست جمهوری آنها این کار را در 5 نوامبر انجام دادند.

به گفته تحلیلگران، ترامپ وعده داده است که تعرفه 10 درصدی برای واردات از همه کشورها و 60 درصد تعرفه بر واردات از چین اعمال کند که بر زنجیره تامین در سراسر جهان تأثیر خواهد گذاشت.

مدیر بخش آسیا و اقیانوسیه این کشور روز جمعه در یک کنفرانس خبری گفت: واضح است که تعرفه ها، موانع غیرتعرفه ای و مفاد محتوای محلی راه حل های درستی نیستند، زیرا جریان های سرمایه گذاری تجاری را مخدوش می کنند و سیستم تجاری چندجانبه را تضعیف می کنند صندوق، کریشنا سرینیواسان. به گفته وی، در نهایت این نوع اقدامات منجر به پرداخت قیمت های بالاتر از سوی مصرف کنندگان و سرمایه گذاران می شود.

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد که آشفتگی اخیر بازار می‌تواند نوسانات آتی را به دلیل کاهش بیشتر نرخ بهره توسط فدرال رزرو ایالات متحده و افزایش تدریجی نرخ توسط بانک مرکزی ژاپن نشان دهد.

این گزارش حاکی از آن است که تغییرات ناگهانی انتظارات از این سیاست‌ها می‌تواند باعث تعدیل شدید نرخ ارز و سرایت آن به سایر بخش‌های بازار مالی شود. و در حالی که نوسانات لزوماً به خودی خود مضر نیست، می تواند اعتماد و سرمایه گذاری مصرف کننده را تضعیف کند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی می‌کند که اقتصاد چین در سال جاری 4.8 درصد رشد کند که 0.2 واحد بیشتر از پیش‌بینی ماه آوریل است اما کندتر از رشد 5.2 درصدی سال گذشته است. صندوق بین المللی پول می گوید انتظار می رود رشد این کشور در سال 2025 به 4.5 درصد کاهش یابد. چین رشد حدود 5 درصدی را تا سال 2024 هدف گذاری کرده است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=421302

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.