افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 15 November , 2024
2

صادرات تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه به کشورهای همسایه.

  • کد خبر : 166324
صادرات تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه به کشورهای همسایه.

به گزارش بازار، روح الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری یازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و آزمایشات و آزمایشات پیشرفته که امروز در محل ستاد معاونت علمی برگزار شد، اظهار داشت: حرکت دانش بنیان ها برای پاسخگویی. رفع نیازهای فناورانه از دهه 90 شروع شد و دانشگاه ها نیز تولیدات فناورانه را سرلوحه کار […]

به گزارش بازار، روح الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری یازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و آزمایشات و آزمایشات پیشرفته که امروز در محل ستاد معاونت علمی برگزار شد، اظهار داشت: حرکت دانش بنیان ها برای پاسخگویی. رفع نیازهای فناورانه از دهه 90 شروع شد و دانشگاه ها نیز تولیدات فناورانه را سرلوحه کار خود قرار دادند و در آن زمان تجهیزات عمومی آزمایشگاهی با مشکل تاریخ انقضا و خرابی قطعات مواجه بود و در آن لحظه جریان خوبی وجود داشت. توسط معاونت علمی رئیس جمهور برای حمایت از دانش بنیان ساخت تجهیزات آزمایشگاهی.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان افزود: 10 سال پیش در آزمایشگاه شیمی پیشرفته یکی از دانشگاه های سطح اول، تنها به دلیل نبود مواد اصلی مورد نیاز، دستگاهی به مدت 5 سال قابل استفاده نبود. و شرکت تامین کننده آن نیز به دلیل اینکه تحریم ها نتوانستند مواد لازم را به ایران تحویل دهند، اما به لطف برگزاری نمایشگاه ساخت ایران در 10 سال گذشته، تجهیزات آزمایشگاهی با قیمتی بسیار پایین تر از نمونه خارجی قرار گرفت. و هم اکنون سازنده این تجهیزات در صورت نیاز برای خدمات پس از فروش در دسترس می باشد. برای تعمیر موجود است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شرکت های دانش بنیان خوبی در زمینه تعمیر و نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی وجود دارند که موفقیت های زیادی کسب کرده اند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در برخی مناطق گاهی با انباشت تجهیزات مواجه هستیم و به عنوان مثال دستگاهی که قابل استفاده به مدت 20 ساعت به مدت 2 یا 3 ساعت در هفته مورد استفاده قرار می گیرد و از طرفی دانشگاه ها و دانشکده ها دارای تجهیزاتی هستند که بعضاً بیش از نیاز آنهاست و با توجه به اشباع این بازار و از آنجایی که بازار این شرکت ها رو به کاهش است. ، تصمیم گرفتیم یک رویکرد تحول آفرین در این بخش ایجاد کنیم.

دهقانی با اشاره به تلاش برای ایجاد رویکردهای جدید در این دوره از نمایشگاه، رویکرد اول را تولید تجهیزات صنعتی و ماشین آلات صنعتی پیشرفته توسط بنگاه های دانش بنیان خواند و گفت: در این دوره به دنبال مجتمع های صنعتی بزرگی مانند پتروشیمی ها ، خودروسازی، کشاورزی، صنایع غذایی و غیره برای تبلیغ تجهیزات پیشرفته مورد نیاز خود و به نظر من این رویکرد بسیار خوبی است زیرا بازار ایران به تمامی صنایع کشور تسری دارد و این جریان دانش پایه را به همراه دارد. از اقتصاد کشور است.

دانش بنیان معاون علمی، فناوری و اقتصادی رئیس جمهور، رویکرد دوم را صادرات تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاهی به کشورهای همسایه برشمرد و گفت: بر اساس این رویکرد، هیئت های خارجی که در این مدت با آنها همکاری های فنی و علمی داشتیم و ارتباط با آنها برقرار شد. در یازدهمین نمایشگاه ایران کانستراکشن حضور خواهد داشت و از این دوره یکی از سیاست‌های جدی ما این است که چگونه یک رویداد بزرگ فناوری می‌تواند به بازاری برای شرکت‌های دانش‌بنیان برای کشورهایی که با ایران همکاری می‌کنند تبدیل شود.

وی در ادامه به حضور هیئتی 14 نفره از ازبکستان در یازدهمین دوره نمایشگاه ایران سخت اشاره کرد و گفت: محصولی که 10 سال است به فروش می رسد و به نوعی امتحانش را پس داده می تواند بازار خوبی در خارج از کشور داشته باشد. پیش بینی ما این است که در پایان نمایشگاه چندین قرارداد عمده برای تجهیزات آزمایشگاهی با کشورهای همسایه داشته باشیم.

دهقانی همچنین به آمار صادرات دانش بنیان در سال های اخیر اشاره کرد و گفت: صادرات محصولات دانش بنیان در سال 2019; 300 میلیون دلار سال 1400; 600 میلیون دلار سال 1401; 850 میلیون دلار بوده که در سال 1402 و تاکنون به یک و نیم میلیارد دلار افزایش یافته است و پیش بینی ها این است که تا پایان سال به 2 یا حتی 3 میلیارد دلار برسد و این آمار یعنی آمار صادرات. در سال 1402 نسبت به سالهای اخیر 2 تا 3 برابر رشد خواهد کرد.

دانش بنیان معاون علمی، فناوری و اقتصادی رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره الگوی حمایتی معاونت علمی در یازدهمین دوره نمایشگاه ساختمانی ایران، سقف حمایت و تغییرات آن نسبت به دوره های قبل را تشریح کرد و گفت: این سقف حمایت از سال 1390 تا چه میزان بوده است. ابتدا محصولات ارائه شده در این نمایشگاه با توجه به سطح ذاتی فناوری و میزان داخلی سازی طبقه بندی شده است و معاونت علمی بر اساس این طبقه بندی بخشی از هزینه خرید تجهیزات مراکز علمی و تحقیقاتی دولتی را پرداخت خواهد کرد. . در نتیجه برای محصولات فناورانه ای که در سطح اول قرار می گیرند 40 درصد هزینه، سطح دوم 25 درصد و سطح سوم 10 درصد توسط رئیس علمی پرداخت می شود.

وی خواستار تسهیل در اعطای تسهیلات لیزینگ و برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت های موجود در قانون جهش تولید از جمله اعتبار مالیاتی برای گسترش بازار صنعت به عنوان یکی از ابزارهای حمایتی جدید در این دوره از ایران تولیدی شد. اکسپو و افزود: صنایع بزرگ می توانند از اعتبارات مالیاتی برای بهره مندی از توسعه پروژه های تحقیق و توسعه خود استفاده کنند.

دهقانی همچنین برای توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی، کارگاهی و صنعتی اکوسیستم نوآوری شامل مراکز نوآوری، شتاب‌دهنده‌ها، کارخانه‌های نوآوری و مراکز هم‌آفرینی برای ایجاد و تجهیز فابل‌ها، آزمایشگاه‌ها و مراکز تخصصی، بر اساس میزان حمایت کمک‌های بلاعوض پرداخت می‌کند. کارگاه‌های ساخت نمونه‌های اولیه، آزمایشی و تولید صنعتی شرکت‌ها و فهرست شرکت‌های نوظهور مستقر در مراکز مذکور از دیگر حمایت‌های معاونت علمی در یازدهمین دوره نمایشگاه ایران ساخت.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور تصریح کرد: برای تجهیز آزمایشگاه‌های مدارس و پژوهشگاه‌های دانش‌آموزی، علاوه بر سطح حمایت، به هر آزمایشگاه تا سقف 3 میلیارد ریال یارانه اختصاص داده شده است. اعضای شبکه آزمایشگاه های فناوری های راهبردی و از سوی دیگر تا سقف 15 میلیارد ریال برای توسعه بازار کسب و کار با واسطه گری یکی از صندوق های پژوهش و فناوری با هزینه کم پرداخت می شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=166324

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.